BV Tanti,Geo,Oana, Eladea! iul-aug 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Racusor drag, de fapt gemenel, , poate nu va fi nimic complicat dar trebuie sa iei in calcul ca e o operatie serioasa si sa te menajezi bine!!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Carmen sa dea Domnul sa fie asa...ce explicatie ti-a dat doctorul..pe asta chiar n-o stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Offff, iar am scris dupa userul comun mesajul....sorry...tocmai facusem modificarea pe prima pagina

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Adriana, merci de raspuns si eu banuiam la fel.
Michelle, am votat si eu pt Bianca Maria, mie imi place sa aiba si nume de sfant, cica e bine
Belu, azi ti-ai schimbat semnatura??? Eu luni. Deja vrei sa te apuci de treaba??? Eu am zis ca mai stau pana la 40 sapt si apoi trec la actiune si eu, desi sotul e cam fricos si rusinos fata de bb.
Racusor, dar poate sa te doara si de la schimbarea vremii. De acum o sa ramai cu sensibilitatea asta din pacate.
Eu am pus ceva poze noi nu-s cine stie ce dar mi-am mai afisat fata si burtoiul ca sa nu uitati cum arat.

38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

rodyka, cat imi place semnatura ta!

Moasa de la maternitatea Filantropia nu recomanda burtiera, cica sa lasam muschiul abdominal sa isi faca treaba, altfel se lasa.

37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici

Mergi la inceput

Corina nu neaparat pentru nascut sa ma pun pe treaba, dar sunt asa de hormonizataaaaaaa, de numa....dar ca se pare ca voi ramane asa, ca al meu ca si al tau nu vrea...cica face rau lui bebe si poate mi se va rupe apa si sincer chiar cu a treia sarcina nu as vrea sa prind chiar 40 de sapt., dar cine stie...daca la inceput aveam un feeling ca nasc mai repede, acum cred ca o sa nasc dupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Carmen, la mine a fost asa: dupa ce m-a adus in salon si pana dimineata fara chilot sau altceva, doar cu 3 tampoane de alea uriase (30x10) ca mai vin sa te duca la baie (in primele 2 ore e obligatoriu sa faci pishu ), sa te consulte, sa te apese pe burta... a doua zi poti purta ce vrei tu, daca ai epizio cred insa ca tre sa te dezbraci sa vada cum merge... bine, eu iti spun cum e aici, unde vine dr in salon sa te consulte si sa-ti dea tratamentul...

PS: si eu imi luasem frumusete de camasute cu nasturei in fata ptr alaptat, nici nu le-am scos din punga , iar acasa nu le folosesc ca e cald de ele si nici nu-s chiar genul meu de pijama...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Belu si al meu ma tot viseaza de o saptamana ca nascazi noapte a visat ca am nascut iar si avea ochii mari si la culoare ca ai mei si in rest semana cu el blonduta.de cand ma tot viseaza ma gandesc ca ori oi naste mai devreme ori voi trece si de termen si ma voi ruga de ea sa vina.semn bun e ca nu dorm mult,deranjata la burta nu sunt si am o energie de toata ziua m-as plimba si as face cate ceva...

Carmen pozicile pe cand le vedem cu burtica??

Bianca 33 + Andra Maria

AMR 6+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Se zice ca cu cat sta copilul mai mult in burtica cu atat creste mai mare si mai grasun, se dezvolta mai bine si cand o sa iasa nu o sa mai fie probleme cu colici sau cu suptul, o sa aiba putere sa traga din tzitzi ca de, o sa fie bb mare si la super termen. Asa am auzit acum nu stiu cat de adevarat o fi, bine ca nici eu nu vreau sa stau pana la 42 sapt, eu tot sper sa nasc si eu mai repede, dar slabe sanse. Asta e, bb vine cand vrea muschiuletul lui, nu cand vizes eu.

38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Bianca intr-adevar, una din astea doua va fi...ori pana in termen...ori dupa termen si ne vom ruga sa iasa ..oricum sa speram ca va fi bine in final cu toate si vom naste rapid.
Bagajul oricum este cam 95% gata, doar ca nu este bagat in geanta,este in dulap.

Mergi la inceput