BV Tanti,Geo,Oana, Eladea! iul-aug 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 4
beluistef spune:
Ce agitatie prin delfinariu ...voi va plangeti de ne somn de atatea emotii, iar eu dupa ce am scris mesajul Giorgiei,am modificat titlul...am rupt patul, m-am trezit cand a plecat al meu la lucru, am mancat niste pepene si am dormit pana acum...ca mi-au dat trezirea fetele ( dupa ce au mancat, ca le-am pus sa pape si iar somn)....Dooooooaaaaamne de unde atata somn, plus ca m-am si deranjat la burta
Ah, al meu sotz, de vreo cateva zile ma tot viseaza ca nasc...ba marti, ba miercuri, iar aseara mi-a zis ca era joia ...si bebe era grasun si cand a iesit asa de tare plangea de il auzise de afara......cred ca o sa nasteti voi inaintea mea..cu atatea vise ca am nascut, cred ca mai am mult si bine.
I-am zis ca sa trecem si un pic la treaba , ca de acum nu mai este problema, dar a zis ca ii este frica ca poate imi rupe apa
Hai ca intru sa actualizez datele de pe prima pagina...sa trecem si delfinasa nr. 2
Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
AMR: aproximativ 14 zile
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 mamici care ati mai facut cezariana, am nevoie de un sfat... e posibil sa te mai doara operatia, asa dupa 2 saptamani? m-a apucat harnicia si m-am apucat sa imi strang lucrurile de prin dulapuri pentru mutare, aplecat sa mai sterg pe jos...si acum ma doare...de fapt si aseara m-a cam durut nu foarte tare, adica durere suportabila, dar mai tare ca pana acum....plus ca acum cand am fost la baie am vazut un mic cheag ca la menstruatie, ceea ce stiam ca nu e bine ca ma tot intrebau in spital cum stau cu lohiile... o sa stau mai linistita acum, gata, sa vedem daca trece stiu ca soacra mea a fost operata pe uter acum cativa ani si pentru ca nu a stat linistita a avut complicatii...asa e si la cezariana? mami de brotacel Andrei Ioan |
Scumpa ai grija de tine. Cezariana nu e operatie dupa care sa te apuci sa stergi pe jos si sa ridici diverse. Nu glumesc, se poate desface oricare din straturile taiate si cusute. Daca mai ai dureri cel mai bine mergi la un ginecolog care sa faca si ecografie sa vada in interior cum se vindeca.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
enik83 spune:
buna dimineata fetelor!!!
mama voi nasteti pe banda !!
ma iau niste emotii de numa.. dar tot nu imi vine curajul sa nasc normal..
antonia..bine ai venit pe lume !!! giorgia refacere usoara!!
31+ cu o minune de
poze
rodyka spune:
citat din mesajul lui ooana Sa nu radeti de mine! dar...acum ma gandeam cu ce ma imbrac eu cand plec din spital? ...clar ca hainele cu care ma duc nu imi vor mai fi bune, iar cele de dinainte de burtica iar nu vor fi bune o rochita poate ...trebuie sa caut prin dulap |
ooana, o vreme iti vin cele cu burtica, doar nu crezi ca ai nascut si esti ca acum 8-9 luni. nuuu... e moale, nu mai e asa e mare, poti purta burtiere, dar tot se vede ca mai e, asa ca hainele de graviduta o sa-ti vina foarte bine. eu is la faza in care ma invart in fata oglinzii si ma minunez cum arata hainele de graviduta pe mine acum. si-mi place ...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
CarmenAlbu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
ooana, o vreme iti vin cele cu burtica, doar nu crezi ca ai nascut si esti ca acum 8-9 luni. nuuu... e moale, nu mai e asa e mare, poti purta burtiere, dar tot se vede ca mai e, asa ca hainele de graviduta o sa-ti vina foarte bine. eu is la faza in care ma invart in fata oglinzii si ma minunez cum arata hainele de graviduta pe mine acum. si-mi place ... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Putem pune burtiera imediat, nu?
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Ana. racusor ti-am dat un PM 36+ cu DPN 18 iulie |
si eu
mami de brotacel Andrei Ioan
rodyka spune:
michelle, printesita mea e Anca-Maria, deci - votat: Bianca-Maria, dar imi place si Clara Maria
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
CarmenAlbu spune:
Michelle si mie imi place tot Bianca Maria, mai ales ca a fost in mintea voastra de mult timp!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+
racusor2010 spune:
otilia nu am ridicat lucruri grele, doar niste haine...dar m-am tot aplecat...cand am fost la control luni mi-a facut eco si uterul arata foarte bine, asa a zis dl doctor..si operatia la fel...mi-a scos firul atunci..a zis sa ne vedem in 6-8 saptamani...mi-a zis ca pot face orice, mai putin bai calde in cada...
bine, pe foaia de externare scrie repaos fizic si sexual 6 saptamani...
si durerea e mai mult un disconfort la nivelul operatiei..il tot pun pe sot sa se uite daca arata bine, sa nu apara ceva Doamne ajuta sa nu apara complicatii, ca e ultimul lucru de care am nevoie acum
o sa stau mai linistita astazi sa vedem ce se intampla si daca continua durerea, sun la doctor....
mami de brotacel Andrei Ioan
CarmenAlbu spune:
Saptamana viitoare ma duc si eu pe vineri in cazul asta la epilat, ca nu mai e de glumit!!!
Elena pai stricata la stomac, dormit bine, sa stii ca sunt cam semne prevestitoare, scade progesteronul si atunci te si strici la stomac putin!!! Si cand scade progesteronul cam vine si nasterea, explicatia dr meu la intrebarea mea "de ce sunt asa de constipata"
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
34+ cu
AMR 5+