BV Tanti,Geo,Oana, Eladea! iul-aug 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 6
enik83 spune:
fetelor terminati si nu ma speriati..ca eu dorm de rup..mi tot somn..plus ca ieri m-am stricat la stomac..sa vedem azi daca mi-am revenit..
31+ cu o minune de
poze
paula_m spune:
Rodyca, de ce e nevoie sa faci pishu in primele 2 ore de la nastere? Nu doare?Eu cred ca nu o sa vreau la wc in urmatoarele 3 zile dupa nastere...
Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani
adrianaBuc spune:
enik, fi fericita ca dormi de rupi. Cand va creste burta mai tare nu o sa mai dormi asa bine. Si eu la 31 sapt rupeam patul dormind si acum ... imi e dor de vremurile alea.
37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici
anca_vlad spune:
Am intrat sa va salutsa urez bun venit noilor delfinasi si refacere grabnica proaspetelor mamici!
se ingroasa gascade de delfinasi care mai de care mai grabit decat altul...
Nu am apucat sa citesc din urma dar promit sa recuperez cand ajung acasa!
Sunt inca la brasov unde ploua dar ne-am odihnit si ne-am simtit bine!
suntem in formula 2 in 1 si asa sper sa raman m-am vazut si cu medicul meu de la Brasov care s-a aratat incantat de bb si burtica dar nu i-a placut secrertia vaginala si mi-a dat cantestin clotrimazol fff concentrat si imi e ok acum am scapat de disconfort!
Va pup cu drag va simt lipsa...dar voi reveni de sambata pt ca am de recuperat!
Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc rodyka, cat imi place semnatura ta! Moasa de la maternitatea Filantropia nu recomanda burtiera, cica sa lasam muschiul abdominal sa isi faca treaba, altfel se lasa. |
aici te sfatuiesc sa porti burtiera si sutien tocmai ptr a nu forta pielea sa se intinda sub greutatea muschilor (sau a grasimii ramase), ca apoi ramane fleasca...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
arissa spune:
citat din mesajul lui coteasca Se zice ca cu cat sta copilul mai mult in burtica cu atat creste mai mare si mai grasun, se dezvolta mai bine si cand o sa iasa nu o sa mai fie probleme cu colici sau cu suptul, o sa aiba putere sa traga din tzitzi ca de, o sa fie bb mare si la super termen. Asa am auzit acum nu stiu cat de adevarat o fi, bine ca nici eu nu vreau sa stau pana la 42 sapt, eu tot sper sa nasc si eu mai repede, dar slabe sanse. Asta e, bb vine cand vrea muschiuletul lui, nu cand vizes eu. 38+ Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei http://happyrooms.blogspot.com/ |
Din experienta mea anterioara, ai perfecta dreptate. Acum, stiu ca sunt putin off-topic, dar m-au cuprins nostalgiile si as vrea sa va arat copil nascut la termen, de 3.600, perfect sanatos.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 36+
AMR 24
Mycya spune:
citat din mesajul lui enik83 fetelor terminati si nu ma speriati..ca eu dorm de rup..mi tot somn..plus ca ieri m-am stricat la stomac..sa vedem azi daca mi-am revenit.. 31+ cu o minune de poze |
enik da tu mai ai mamicule de asteptat ca si minenu tre sa ne gandim ca nastem acum.chiar daca e cam imposibil cu atatea nasteri in jurul nostru
Bianca 33 + Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
anca_vlad spune:
In legatura cu burtiera eu mi-am pus-o a doua zi dupa ce am nascut! si m-a ajuta pt ca burta s-a retras si am ramas fara burta ...
Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
michelle1981 spune:
Corina super burtica si tu arati fff bine
Multumesc pentru voturi!
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+
rodyka spune:
citat din mesajul lui coteasca Se zice ca cu cat sta copilul mai mult in burtica cu atat creste mai mare si mai grasun, se dezvolta mai bine si cand o sa iasa nu o sa mai fie probleme cu colici sau cu suptul, o sa aiba putere sa traga din tzitzi ca de, o sa fie bb mare si la super termen. Asa am auzit acum nu stiu cat de adevarat o fi |
fiecare zi in burtica inseamna grame in plus ptr bb, mie mi-au spus ca daca venea la termen (adica peste 4 sapt) ar fi avut in jur de 3800... dar chestia cu suptul si colicii nu are legatura, colicii ii face din alte motive. la noi e inca devreme, sa vedem daca mai incolo o sa ne supere...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)