BV Tanti,Geo,Oana, Eladea! iul-aug 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bravo, Ochidut! Refacere rapida, laptic mult. Bun venit Larisa Ioana, sa fii cuminte, sanatoasa si mancacioasa.

Cristina 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Sorina momentul nu l-am vazut, dar si eu sunt la fel ca tine...la ce timp racoros este afara este numai bun de nascut, nu tu transpiratii, calduri mari in spital....dar se pare ca stam la cheremul bebilor, cand vor ei sa vina.

Oricum dupa Giorgia si Eladea, next ar fi Corina, apoi noi si Oana si Adriana...vom vedea ce va fi .... sunt taaaare curioasa.

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 14 zile

Eu sper sa se intample saptamana asta!!!!!
Somn nu mai am, la baita ma duc non stop, delfinasul se foieste de imi ia aerul si simt parca ma controleaza la fofo si.... abia astept sa-l tin in brate

38+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:

Sorina momentul nu l-am vazut, dar si eu sunt la fel ca tine...la ce timp racoros este afara este numai bun de nascut, nu tu transpiratii, calduri mari in spital....dar se pare ca stam la cheremul bebilor, cand vor ei sa vina.

Oricum dupa Giorgia si Eladea, next ar fi Corina, apoi noi si Oana si Adriana...vom vedea ce va fi .... sunt taaaare curioasa.

Ce bine ar fi daca as fi eu urmatoarea, as fi tare happy, dar slabe sanse, bebele meu e tare lenes, nu vrea si nu vrea. Nu am nici macar o contractie, nimic, nimic, nici macar o durere, o atentie nimic. La mine mai dureaza, parca vad ca ajung la inducere

38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Decat ca mine ca am contractii de aproape 2 sapt si dureri de oase, ligamente..... si bebele tot nimic nimic...... mai bine fara

38+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Vai fetelor,pleaca omu si deja nasteti.Bravooo!!!!!!!!!!!!!!
FELICITARI GEORGIA,OCHIDUT,REFACERE USOARA LA AMANDOUA,MULT LAPTIC SI MULTA SANATATE.BINE ATI VENIT PE LUME ANTONIA MARIA,LARISSA,SA FITI SANATOASE,PAPACIOASE SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!!!!
HAI ANDREEA

37+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 19 ZILE pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Citat:

Ce bine ar fi daca as fi eu urmatoarea, as fi tare happy, dar slabe sanse, bebele meu e tare lenes, nu vrea si nu vrea. Nu am nici macar o contractie, nimic, nimic, nici macar o durere, o atentie nimic. La mine mai dureaza, parca vad ca ajung la inducere

38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

ce bine de tine, ce n-as da sa ma laud si eu cu lipsa contractiilor....macar pana la 38s!

vezi cum e unii se lupta cu ele de la 14s ....si altii....

Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Sorina si eu am contractii tot cam asa ca tine, plus ca mai am si diverse dureri si nimic...asa ca mai bine ca si Corina...fara si poate ne face vreo surpriza....vom vedea...doar ca acum se pare ca timpul trece asa de greeeeu, cu toate ca mult a fost putin a ramas.

Am adaugat delfinasa in listutza

Mergi la inceput

Sorina inca nu am nascut si nici nu are de gand motanelul sa iasa.
Fusei la control,am cautat ambulatoriul ala de mi-a venit acru prin maternitate.
Analizele la secretia vaginala si stafilococ au iesit beton
Deci:col inchis,tare,dr gine a zis ca cea de garda de vineri seara ori era beata ori nebuna ca mi-a dat Arefam in ultimul stadiu al sarcinii si m-a felicitat ca nu l-am luat.Bebe tot in pozitia de decolare,face cercetari pe acolo,i-a ascultat inimioara cu o palnie care seamana cu aia de facut carnatii ,bate bine,e activ,nervos ca l-a deranjat,mainile prin stanga,cracii prin dreapta,numai bun!!SI se pare ca il ducem pana la 40 de sapt .
Mi-a zis dr gine sa imi cumpar trusa de epidurala,sper ca a rezolvat sotul la amicii lui,mi-a dat indicatii ce si cum sa facem sa nasc cu ea cand e de garda sa am parte de anestezist bun
Cu somnul:doamne fetelor,va dau de la mine ca eu nu ma mai satur de el,dormeam azi pe mine la spital
Katalina baga reteta de pandispan cu visine ca eu asta caut pe net

AMR 19 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bravo Ochidut!Bine ai venit pe lume Larisa Ioana!
Sa fii sanatoasa , cuminte si sa ai tot ce iti doresti!!!

Paula, 35+ cu , Raul Codin
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Arissa da ce scumpete mica am vazut eu acolo,vai vai.Iar tie iti sta super cu parul scurt
Coteasca sexiiiii.Hah,Packard Bell?Sau ma insel eu?

AMR 19 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Felicitari Ochidut! Refacere rapida!! Larisa Ioana bine ai venit pe lume! Sa fii sanatoasa, mancacioasa si sa le aduci multe bucurii parintilor!![size=2]

otilia, sheri, carmen

a papat delfinasul meu mai mult de jumate de ora are momente cand mananca ca spartul la san, alte ori papa 8 minute si dupa jumate de ora cere de mancare normal

de fapt la sanul drept unde a supt de la inceput papa de sparge si nu mai cere completare, cand il pun la al stang oboseste de cat trage si nu mai are chef sa treaca la celalalt si mai cere completare...

dar ce sa-i fac, trebuie sa papam la amandoi..sper sa nu il laud si apoi iar sa o ia razna

[size=2]mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput