BV Tanti,Geo,Oana, Eladea! iul-aug 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 11
racusor2010 spune:
Andrei face ca un iedut in timp ce doarme
eu tot ii zic sotului ca poate a ragusit de la AC sau de la geamul deschis si in loc sa planga el face ca un iedut
e tare comic...sper sa doarma inca o ora jumate pana vine pediatra, sa nu trebuiasca sa ii dau papa chiar inainte...ca vrea sa il vada cum papa...de obicei doarme dupa ce papa bine, chiar si la san, dar mai stii ce i se nazare
mami de brotacel Andrei Ioan
ciristina_serban spune:
Vazut poze de Corina. Frumoasa burtica..
Si eu m-am incins dupa nastere, si nu cu burtiera ci cu cearceaf, asa disperata eram sa nu raman cu burta. (dupa nastere normala poti. dupa ceza nu cred) Si m-a ajutat..
Fetele cu nastere normala si epizio, folositi cu incredere ceai de pelin. face minuni. Puteti folosi pt spalaturi dupa fiecare sushu..
Rodika, ce frumos a scris Anca in jurnalul delfinasei. e o scumpa.
Uuuu...am ajuns si la mesajul de la Ochidut...
Sa ne traiasca a treia delfinasa...
BINE AI VENIT LARISA IOANA! Oana, refacere rapida si laptic cat mai repede...
Ia sa mai citesc si sa vad ce s-a mai intamplat...
Cris, Razvanel (23.11.2004) si 33+ Rianna
AMR 6+ Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
Mycya spune:
Larisa Ioana bine ai venit delfinasa draga sa iti faci parinti fericiti,mult noroc in noua viata,iubire din belsug si fericire cat cuprinde
Oana felicitari mamico
Bianca 33 + Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
Mycya spune:
Racusor credca te topesti cand auzi cum poate sa faca delfinasu tau abia astept sa am si eu parte de emotii dintrastea.brotacelu si sa fie cumintel si rabdator pana vine pediatra
Bianca 33 + Andra Maria
AMR 6+ pana vede mama comoara
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, tb sa ma programez sa semnez precontractul la Nova Vita? Vreau sa ma duc marti...si nu stiu cum sa procedez. Paula, 35+ cu , Raul Codin AMR 4 saptamani |
suna si programeaza-te la Andrei Sorin, spune-le ca e vorba de discutii in vederea semnarii contractului...incearca sa mergi dimineata sa poti vorbi si unul-doi dintre medicii care fac garzi de noapte...cu neonatologul si cu anestezistul
dureaza cateva ore...trebuie sa semnezi tot felul de documente si sa iti dai acceptul
sa ai la tine CI si 100 lei avans...sau un card
eu am dus cu mine si tot dosarul cu analizele si ce am mai facut pe parcursul sarcinii
Oana 37+ Matei Marius
AMR 15 zile
michelle1981 spune:
BRAVO OCHIDUT!!!! BINE AI VENIT LARISA IOANA!!
PS: ce nume frumos
arissa ce scumpa e Maya!!
btz felicitari pentru vestile bune!! Lasa-mi si mie pe PM detalii despre kitul de epidurala, de unde, cu cat etc
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">34+ cu
AMR 5+
coteasca spune:
Packard Bell da, a iesit si el in peisaj fara vreo intentie sau vreo reclama, chiar v-as sfatui sa nu va luati ca e varza, e hp si astea-s proaste. L-am dus la reparat de 4 ori in 3 ani de cand il am.
Ms pt complimente, pozele au fost facute la plesneala, cateva de dim, n-aveam ce face, dar lucrez la un filmulet sper sa apuc sa-l pun si sa nu nasc intre timp, desi nu cred ca am eu parte de bucuria asta.
BTZ_OVI, ma bucur ca ai primit vesti bune despre bbl, cat despre somn, doamne ce m-am mai amuzat.
Macar de as naste asa subit dintr-o data sa ma apuce, dar am un feeling ca nu.
Ca tot veni vb de ceva dulce, merg sa fac o crema de zahar ars, va poop
38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
racusor2010 spune:
am intrat sa vad si eu pozici cu burtici
cat doarme Andrei sa stau si eu cumintica, sa nu imi mai vina idei...
cand va vad cum vorbiti de nastere, travaliu, contractii...imi dau seama ca nici nu stiu cand s-a intamplat...a fost asa pe neasteptate si asa rapid incat nici nu acum nu imi vine sa cred ca am nascut ma refer la act in sine suntem topiti dupa ANdrei amandoi si cand il schimb sau il ii dau sa manance intr-una l-as pupa..ii pup manutele, piciorusele...si cand il pup uita ca plangea
Corina ce burtica mare si frumoasa...
Sorina tot mai mare e a sotului
Bianca foarte frumoasa si sexy
Paula ce paturica frumoasa...mi-a venit un chef de tricotat...cand o sa ies si eu din casa poate ajung la o mercerie sa imi cumpar una alta sa vedem daca mai stiu sa pun ochiurile pe andrea daca nu, cand mai vine mama o rog sa imi arate...
Ramo ce bine arati, ce picioare suple si frumoase...asa da
puiutz sexy mama
bumbleeblee a crescut burtica frumusica foc
Denisa de tine ce sa mai zic, doar burtica e de tine...
Dragaica burticuta de gemenasi
mami de brotacel Andrei Ioan
coteasca spune:
Oana felicitari mamicooo, sa-ti traiasca delfinasa sa te bucuri de ea , sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Azi chiar ca a fost ca niciodata... Era o programare pt cezariana si uite ca in loc de un delfinas au aparut 2 si al treilea e pe drum., Doamne ajuta sa fie bine.
38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
grety_niku spune:
Bravo Ochidut!Bine ai venit pe lume Larisa Ioana!
Sa fii sanatoasa , cuminte si sa ai tot ce iti doresti!!!
31+ cu Eric Nicholas
AMR 8+ pana vine mic si iubit
Pozici