BV Tanti,Geo,Oana, Eladea! iul-aug 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Otilia pt. complimente

Mai intru mai incolo, ca am de lucru ceva urgent!

Elena 32+ cu un cuminte

AMR 7 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu dupa cezariana am pus burtiera!nu am patit nimic chiar a fost ok!

Anca +32s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

btz_ovi ce faci, sper ca esti bine si stai la rand cu nascutul, nu ne da emotii.

38+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am primit mesaj: "LA 11:00 m-am intalnit cu iubirea mea mica si rozalie, Larisa Ioana. Avem 3.050 gr, 48 cm, apgar 9. Mami si tati sunt topiti. Va pupam!"
Oana, Ochidut!

Alina 34+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Sorina momentul nu l-am vazut, dar si eu sunt la fel ca tine...la ce timp racoros este afara este numai bun de nascut, nu tu transpiratii, calduri mari in spital....dar se pare ca stam la cheremul bebilor, cand vor ei sa vina.

Oricum dupa Giorgia si Eladea, next ar fi Corina, apoi noi si Oana si Adriana...vom vedea ce va fi .... sunt taaaare curioasa.

Elena, 38+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: aproximativ 14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

rodyka, cat imi place semnatura ta!

Moasa de la maternitatea Filantropia nu recomanda burtiera, cica sa lasam muschiul abdominal sa isi faca treaba, altfel se lasa.

37+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne

Vrajeala, oricum se lasa muschiul, vai de capul lui ce ramane .
Ori ai o constitutie beton care-si revine, ori sala, masaje scrie pe tine. Nu inteleg pers cu burtica care spun vai eu mi-am revenit perfect, cand se vede burticu cu ochiul liber mai ales cand se apleaca.
Burtiera e o optiune pana la urma, ajuta si spatele, asta daca o poti suporta, eu dupa cezariana nu suportam nimic pe burtic, acum voi incerca din nou.

Racusor, daca incep sa-ti curga lohiile e normala durerea, mai lasa si tu treaba, foloseste-o pe mamicu tau cat o mai ai sa te ajute, nu-i la fel ca treaba facuta de tine dar calul de dar nu se cauta in dinti .
Cat mai ai ajutoare in casa foloseste-le, fi soacra cu 3 nurori, da-le de treaba si noaptea, ca dupa ce nu vor mai fi o sa fie f greu, si multa rutina.
Acum odihneste-te cat poti. Alapteaza, uita-te la tv cat alaptezi, iti mai ia gandurile (National geographic, chestii din astea), pune muzica la bebelus, fa dus, mananca si dormi, atat!

Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -14z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

FELICITARI OANA !!!!REFACERE RAPIDA, LAPTIC MUUUULT.
BUN VENIT PE LUME LARISA IOANA, SA FII SANATOASA, SA ITI BUCURI PARINTII 1000 DE ANI DE ACUM INCOLO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Sorina momentul nu l-am vazut, dar si eu sunt la fel ca tine...la ce timp racoros este afara este numai bun de nascut, nu tu transpiratii, calduri mari in spital....dar se pare ca stam la cheremul bebilor, cand vor ei sa vina.

Oricum dupa Giorgia si Eladea, next ar fi Corina, apoi noi si Oana si Adriana...vom vedea ce va fi .... sunt taaaare curioasa.

Ce bine ar fi daca as fi eu urmatoarea, as fi tare happy, dar slabe sanse, bebele meu e tare lenes, nu vrea si nu vrea. Nu am nici macar o contractie, nimic, nimic, nici macar o durere, o atentie nimic. La mine mai dureaza, parca vad ca ajung la inducere

38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Se zice ca cu cat sta copilul mai mult in burtica cu atat creste mai mare si mai grasun, se dezvolta mai bine si cand o sa iasa nu o sa mai fie probleme cu colici sau cu suptul, o sa aiba putere sa traga din tzitzi ca de, o sa fie bb mare si la super termen. Asa am auzit acum nu stiu cat de adevarat o fi, bine ca nici eu nu vreau sa stau pana la 42 sapt, eu tot sper sa nasc si eu mai repede, dar slabe sanse. Asta e, bb vine cand vrea muschiuletul lui, nu cand vizes eu.

38+
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/

Corect, d-aia ma tine si Profu atata cu plozii in burta, sa aibe forta sa suga la titi

Shery 35 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -14z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Am primit mesaj: "LA 11:00 m-am intalnit cu iubirea mea mica si rozalie, Larisa Ioana. Avem 3.050 gr, 48 cm, apgar 9. Mami si tati sunt topiti. Va pupam!"
Oana, Ochidut!

Alina 34+ cu
gargarita

FELICITARI OCHIDUT!!!!!!!!! BINE AI VENIT LARISA IOANA!!!!!

38+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 1 sapt

Mergi la inceput