Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Desi ne-am trezit de dimineata sa ne jucam cu tati, sa vorbim cu tzitzi si sa radem reusim sa scriem abia acum ca intre timp am avut un mare accident de kk. Era pana la gat pe spate, scutecul lui si cearsaful nostru. Asa ca a trebuit sa schimb totul a spal copilul desi sncer ma intrebam "sa-l mai spal sau fac altul?"
El era pana la gat si radea cu o gura pana la urechi de parca cine stie ce minunatie facuse. Era asa dulce incat am ras si eu si ne-am amuzat de isprva.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

vreau si eu accident de kaka pana in gat! de care mi-e dor! acum facem numai la chiuveta cu supozitor sau termometru (oare in cat timp o sa se regleze kaka noastra? ) consistenta e ok, moale, nu inteleg de ce nu face in pampers... daca lucrurile merg tot asa prost si peste 2 luni, il pun la olitza... am zis!

AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!

Vezi partea buna a lucrurilor. Cine o sa mai aiba pufulete care face la olita? Bafta sa se regleze si la voi

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare existentiala daca ma poate ajuta cineva printre cunoscatoare. Bea, te bagi?
Am in gradina leustean si patrunjel care s-au facut cam mari si as vrea sa le tai sa le pun pt iarna.
Cum e mai bine sa fac cu leusteanul, sa-l pun la uscat si sa-l consumam asa sau sa-l toc si sa-l pun in congelator sau in borcan cu sare? Si o parte din patrunjel a crescut tare si a inceput sa faca floare, mai bun? Pot sa-l tai sa-l conserv pt iarna?

Merci mult si un brat de pt mamicile de pufuleti, mari gospodine.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Am si eu o intrebare existentiala daca ma poate ajuta cineva printre cunoscatoare. Bea, te bagi?
Am in gradina leustean si patrunjel care s-au facut cam mari si as vrea sa le tai sa le pun pt iarna.
Cum e mai bine sa fac cu leusteanul, sa-l pun la uscat si sa-l consumam asa sau sa-l toc si sa-l pun in congelator sau in borcan cu sare? Si o parte din patrunjel a crescut tare si a inceput sa faca floare, mai bun? Pot sa-l tai sa-l conserv pt iarna?

pozele mele

Charles Baudelaire

io nu-s mare cunoscatoare, dar ma bag... pe iarna culegeam toate verzaturile si le puneam in borcan cu sare, acum nu pot sa explic de ce aceasta metoda a ales mama, ca puteam la fel de bine sa le uscam, dar asa procedau toate gospodinele... dar am citit ca cea mai buna metoda de conservat produse e congelarea lor.

Mergi la inceput

aaa, si mi-am amintit, ale1212xa si Caius se lovea peste burtica ca m-am si plans aici ca-si da la ficati si splina si ma "palea" gandul sa-i leg o pernutza de burtica... acum ca a trecut la postura asezat si semi-asezat, si are mai multa raza de actiune pentru mainutze, loveste in alte lucruri, cum ar fi masa, carutzul s.a. si n-am mai observat sa se bata pe burta, deci vreau sa spun si sa cred ca e ceva pasager, fara urmari...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

pozele mele

Charles Baudelaire

io nu-s mare cunoscatoare, dar ma bag... pe iarna culegeam toate verzaturile si le puneam in borcan cu sare, acum nu pot sa explic de ce aceasta metoda a ales mama, ca puteam la fel de bine sa le uscam, dar asa procedau toate gospodinele... dar am citit ca cea mai buna metoda de conservat produse e congelarea lor.

Merci mult.

Mai astept si alte sugestii.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Chiar daca sunt noua ma bag si eu ca musca in lapte,eu personal sunt adepta pusului la congelator(curatat,spalat,tocat si congelat),din mai multe motive:
- ala la uscat aduna praf si ganganii(chiar daca e invelit in ziar)-parerea mea
-iar acum cu bebe e f practic sa iei din congelator si sa pui in mancare.........

Eu asa procedez.......

Mergi la inceput

cris.d, vrem poze... altfel, nu esti credibila! ...tot hotelul si juma de pensiune si noi nimic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

salutare la toata lumea

Simona bine ai venit!

Noi am am fost azi la dr. am plans doar la intepatura.Avem 8.800 kg, fontanela 3/3, si 68 de cm. diversificare dupa concediu.

Asistenta mi-a spus sa-i dau suc de portocale si de mere..dar io n-o sa-i dau nimic decat atunci cand venim acasa.

Diana doarme dusa de veo ora de cand am venit de la dr.

Am vazut o fetita mica de 4 luni era atat de mica...i-am zis sotului ca mai vreau un bebe.

Aseara am terminat de facut bagajele.....astazi pun lucrurile uzuale ....si maine dimineata cam pe la 4 o luam din loc spre Bucuresti. Am emotii...dar cred ca vor trece.

Andre_lina bine ai revenit din tari europene

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

neatza fetele!
am si eu o problema de urgenta:
MI-A CAZUT BAIATUL DIN PAT!!!CE SA II FAC SAU CE TREBUIE VERIFICAT???
PRIMUL LUCRU CARE L-AM FACUT I-AM PUS NISTE COMPRESE RECI LA CAPUT CA SA NU-L DOARA.ACUM DOARME
...

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

neatza fetele!
am si eu o problema de urgenta:
MI-A CAZUT BAIATUL DIN PAT!!!CE SA II FAC SAU CE TREBUIE VERIFICAT???
PRIMUL LUCRU CARE L-AM FACUT I-AM PUS NISTE COMPRESE RECI LA CAPUT CA SA NU-L DOARA.ACUM DOARME
...

arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

minunea mea pufoasa cu ochii albastrii

In primul rand sa te linistesti tu! Ca te simte si se agita mai tare. Irina a cazut sambata din pat. Trebuie cand se trezeste sa il iei usor sa il apesi pe fiecare bucata de corp si sa vezi daca da semne ca il doare ceva. Si sa te duci urgent la spital daca vomita sau are convulsii azi. Sau daca face febra.

Irina nu a patit nika, de obicei nu patesc, stai linistita!

Mergi la inceput