Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 3
danyelana spune:
Desi ne-am trezit de dimineata sa ne jucam cu tati, sa vorbim cu tzitzi si sa radem reusim sa scriem abia acum ca intre timp am avut un mare accident de kk. Era pana la gat pe spate, scutecul lui si cearsaful nostru. Asa ca a trebuit sa schimb totul a spal copilul desi sncer ma intrebam "sa-l mai spal sau fac altul?"
El era pana la gat si radea cu o gura pana la urechi de parca cine stie ce minunatie facuse. Era asa dulce incat am ras si eu si ne-am amuzat de isprva.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
alexutzzza spune:
Si daca nici al doilea kil dat disparut nu s-a intors in 2 zile...schimb AMR.
Gata... hranesc piticu cu piure si plec
Mariucasara merci mai am numa o piersica da nu-mi ajunge ptr haplea (ca io le curatz un strat gros de coaja ca deh...din supermarket) asa ca pun o piersica, un morcovel mic , proaspat si juicy si putin din nectarina, restu ...lapte in completare cat o mai vrea, mi-a ingalbenit deja tetinele si si lui Freddie a vrut sa-i dea acu 2 zile niste morcov ca avea bietu licurici nasu portocaliu norok ca l-am reperat in timp util si l-am clatit repede la nas cu apa rece , ieri a zis sa dea la maimutzica, ptr ca avea manutza portocalie ii mai fac frati dak e asa sharing...si mai ales atent sa dea la toti prietenii
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
simplicity spune:
Buna dimineata,
Numele meu este Simona si am o fetita Ariana,nascuta in 26 ianuarie acest an.....deci este si ea un pufu mic.Va citesc de mult timp si ma regasesc in unele discutii,dar mai mult m-am decis sa va scriu pentru ca fetitei mele,de cand s-a nascut,mama mea i-a spus pufulete,coincidenta(ca altceva nu are ce fi).............parca face parte din grupul vostru de pufuleti simpatici(asta daca ne primiti ).
De abia m-am inscris pe acest forum si nu stiu cand si cum va aparea mesajul,sper doar sa ajunga ca mi-ar placea sa intru in gasca de mamici de pufuleti.
Cu tot respectul pentru mamicile de pufuleti,
Simona....o dama implinita
Ruxita spune:
vai, catalutza, ce plimbareata esti! ce te mai invidiez! si m-as oftica rau de tot daca nu mi-ar fi si mie frica de avion (cu care n-am zburat niciodata)... eu ma simt mai in siguranta cu trenul, cu viteza lui de melc si rareori accept deplasarile cu masina, in care, btw, mai nou mi-e rau, ma ia cu gretzuri si voma (si asta numai local prin Buc)... nu inteleg de ce mi-e asa de rau in masina, mai inainte de sarcina si alaptare, nu-mi era, acum efectiv simt ca imi intoarce stomacul pe dos... So, cu sensibilitatile in cauza nu cred ca voi apuca vreodata sa vad Parisul sau Buenos Aeres...
decenuela, m-ai facut sa ma simt "minunat ca dracu" cu complimentele tale, dar o sa suport cu stoicism de acum incolo orice remarca apreciativa la adresa mea (fac parte din categoria de persoane care se simt aiurea cand li se zice ceva de bine, nu dati cu oo, dar ma simt mai in elementul meu "pe invers")...
Bea, felicitari pentru sotzul care iti poarta numele! asta chiar ca e chestie super tare, noi femeile ne simtim astfel razbunate! Eu nu am acceptat sa port numele nici a primului, nici a celui de-al doilea sotz (de aia suntem fiecare cu a masii lui, 3 nume in familie), fiecare isi poarta numele Tatalui, amin... sotzul s-a simtit lezat in barbatie ca nu vreau sa-i port numele si s-a zburlit la ideea Elei ca fiu-meu sa-mi poarte si numele meu (sa aiba un nume dublu)... dar in cazul meu m-am scos cu scuza ca daca imi schimb numele tre sa-mi schimb toate actele, inclusiv pasaport si pentru asta ar trebui din nou sa obtin acordul fostului sotz, tatal Elei, de a baga datele copilului in pasaport, ceea ce era f. dificil in acel moment, riscul era sa nu-mi mai pot lua copilul cu mine.
AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!
danyelana spune:
Cris.d, ma bucur ca ne scrii si ca Ema face progrese pe zi ce trece. Si Arthur a ras prima data in hohote cad eram in tara si iti dai seama cum erau bunici de mine nu mai spun Sunt sigura ca vremea se va indrepta repede si o sa puteti profita de concediu ca si pana acum.
Cris.m pe unde esti? Iti simtim lipsa. Are cineva idee ce o fi cu ea ca incepe sa ma ingrijoreze ca nu a mai dat de mult pe la noi.
Ratusca, nici ea nu a mai aparut de ceva timp.
Fetele, unde sunteti???
pozele mele
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu buna fetelor!ne mai stiti?noi nu v-am uitat dar suntem in pline pregatiri de nuna si oboseala acumulata si nu mai apuc sa mai scriu cu voi si tare imi lipsiti.am citit putin din urma si vad planuri de concedii diversificari noi am facut vaccinul de 4 luni fara plans si fara alte neplaceri raul are vreo 8,700 gr lungut totul ok,se intoarce de pe spate de burta si invers,rade zgomotos,tipa chitaie cam ce fac bebei la 5 luni nu a zis inca mama tata sau altceva e solicitant dar ne iubim de numa numa. felicitari lorex si bobitei si la multe lunite sarbatoritilor am sters albumul ca nu le pot micsora acum sa facem loc si la alte mamici si am sa fac unul nou cand este timp. va pup si sper sa ne fii iertat absenta luuunga |
Ne bucuram ca ne ma dai vesti despre voi. Ce frumos a crescut Raul, s-a facut asa mare.
Bafta la pregatirile pt nunta si sa fie ca in povesti.
pozele mele
Charles Baudelaire
catalutza81 spune:
Ruxita interesanta treaba cu raul de masina...hm m-ai pus pe ganduri. Eu nu am avut nika inainte de a naste, nici in sarcina, ba citeam in masina fara jena dar acum ma cam incearca asa din cand in cand stare de voma in masina si am crezut ca mi se pare...Cat despre raul de masina si avionul sa stii ca nu au legatura, sotul meu are rau de masina (daca nu conduce) si de tren si de vapor, dar NU de avion . Asa ca daca iti invingi teama de avion, s-ar putea sa ai o surpriza si sa nu iti fie rau...halal plimbari la mine, nu ma invidia, cateodata nu apucam sa vad decat hotelul...pt ca plecam in delegatii si ziua era treaba de facut iar noaptea pregateam diverse pt a doua zi. de ex in Uruguay am vazut doar hotelul si doi palmieri de langa hotel, iar orasul l-am vazut din taxiul care m-a dus/adus de la aeroport. Asa ca nu e fun in delegatii, daca erau concedii mai ziceam, dar cine isi permite . Am zis ca daca vreoadata o sa am bani sa ma scald in ei , o sa ma duc sa vad republica dominicana, am zis ca sper sa nu mor inainte sa o vad si eu...normal daca mai scap de frica de avion (pe transoceanice am avut niste atacuri de panica de numa numa )
Ruxita spune:
citat din mesajul lui danyelana Desi ne-am trezit de dimineata sa ne jucam cu tati, sa vorbim cu tzitzi si sa radem reusim sa scriem abia acum ca intre timp am avut un mare accident de kk. Era pana la gat pe spate, scutecul lui si cearsaful nostru. Asa ca a trebuit sa schimb totul a spal copilul desi sncer ma intrebam "sa-l mai spal sau fac altul?" El era pana la gat si radea cu o gura pana la urechi de parca cine stie ce minunatie facuse. Era asa dulce incat am ras si eu si ne-am amuzat de isprva. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
vreau si eu accident de kaka pana in gat! de care mi-e dor! acum facem numai la chiuveta cu supozitor sau termometru (oare in cat timp o sa se regleze kaka noastra? ) consistenta e ok, moale, nu inteleg de ce nu face in pampers... daca lucrurile merg tot asa prost si peste 2 luni, il pun la olitza... am zis!
danyelana spune:
citat din mesajul lui Ruxita vai, catalutza, ce plimbareata esti! ce te mai invidiez! si m-as oftica rau de tot daca nu mi-ar fi si mie frica de avion (cu care n-am zburat niciodata)... eu ma simt mai in siguranta cu trenul, cu viteza lui de melc si rareori accept deplasarile cu masina, in care, btw, mai nou mi-e rau, ma ia cu gretzuri si voma (si asta numai local prin Buc)... nu inteleg de ce mi-e asa de rau in masina, mai inainte de sarcina si alaptare, nu-mi era, acum efectiv simt ca imi intoarce stomacul pe dos... So, cu sensibilitatile in cauza nu cred ca voi apuca vreodata sa vad Parisul sau Buenos Aeres... decenuela, m-ai facut sa ma simt "minunat ca dracu" cu complimentele tale, dar o sa suport cu stoicism de acum incolo orice remarca apreciativa la adresa mea (fac parte din categoria de persoane care se simt aiurea cand li se zice ceva de bine, nu dati cu oo, dar ma simt mai in elementul meu "pe invers")... Bea, felicitari pentru sotzul care iti poarta numele! asta chiar ca e chestie super tare, noi femeile ne simtim astfel razbunate! Eu nu am acceptat sa port numele nici a primului, nici a celui de-al doilea sotz (de aia suntem fiecare cu a masii lui, 3 nume in familie), fiecare isi poarta numele Tatalui, amin... sotzul s-a simtit lezat in barbatie ca nu vreau sa-i port numele si s-a zburlit la ideea Elei ca fiu-meu sa-mi poarte si numele meu (sa aiba un nume dublu)... dar in cazul meu m-am scos cu scuza ca daca imi schimb numele tre sa-mi schimb toate actele, inclusiv pasaport si pentru asta ar trebui din nou sa obtin acordul fostului sotz, tatal Elei, de a baga datele copilului in pasaport, ceea ce era f. dificil in acel moment, riscul era sa nu-mi mai pot lua copilul cu mine. AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi! |
Apropos de ce spui tu cu numele aici e mult mai simplu. Dupa casatorie fiecare isi pastreaza numele. Asa ca eu nici macar nu mi-am schimbat CI romaneasca si pasaportul (pe el il schimb direct cu pasapor belgian ). Si cand mergi undeva (spital, administr. etc) te intreaba mereu numele de fata. Asa ca e super desi la inceput mi se parea bizar sa am eu un nume si sotul altul. De mentalitate din tara, ca ce zice lumea
pozele mele
Charles Baudelaire
Ruxita spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Ruxita interesanta treaba cu raul de masina...hm m-ai pus pe ganduri. Eu nu am avut nika inainte de a naste, nici in sarcina, ba citeam in masina fara jena dar acum ma cam incearca asa din cand in cand stare de voma in masina si am crezut ca mi se pare...Cat despre raul de masina si avionul sa stii ca nu au legatura, sotul meu are rau de masina (daca nu conduce) si de tren si de vapor, dar NU de avion . Asa ca daca iti invingi teama de avion, s-ar putea sa ai o surpriza si sa nu iti fie rau...halal plimbari la mine, nu ma invidia, cateodata nu apucam sa vad decat hotelul...pt ca plecam in delegatii si ziua era treaba de facut iar noaptea pregateam diverse pt a doua zi. de ex in Uruguay am vazut doar hotelul si doi palmieri de langa hotel, iar orasul l-am vazut din taxiul care m-a dus/adus de la aeroport. Asa ca nu e fun in delegatii, daca erau concedii mai ziceam, dar cine isi permite . Am zis ca daca vreoadata o sa am bani sa ma scald in ei , o sa ma duc sa vad republica dominicana, am zis ca sper sa nu mor inainte sa o vad si eu...normal daca mai scap de frica de avion (pe transoceanice am avut niste atacuri de panica de numa numa ) Catalutza mami de Irina |
cel putin tu stii unde e Uruguay-ul si te poti lauda ca ai fost acolo! eu stiu unde se afla numai daca ma uit pe harta sau il intreb pe sotz ... ce sa mai! de ce nu ne lasi sa te invidiem??? pe mine m-ai dat gata cu geograifa asa-ziselor plimbari ale tale (ma rog not for pleasure, for business si tot...), ... of.