Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 20
decenuela spune:
fetili...sarumana de felicitari...nu-mi place sa ma laud...dar sunt asa, multumita de mine...pt ca am fc la 34..nu pt diploma....ci de placere...pt sufletul meu si pt ca ai mei nu m-au incurajat cand a trebuit. si spre deosebire de 3/4 din colegii mei mi-am sacrificat multe we ( frecvantza redusa) sa ma duc la cursuri chiar si k burta la gura..dar ete ca a trecut...
je am fost la piatza cu jiji...si sunt terminata de spate...el a papat...caise...acu doarme un pic ..io am mancat ceva...eram lesinata de foame dar....am aj la 65 kg...e de bineee...
acu ma uit in jur...stiu ca tre sa fac o gramada de chestii( rutina zilnik) dar n-0am niciun chef....sunt obo.
voi toate aveti descarcat picasa pt a baga poze pe site?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
mandruta spune:
Citat: |
TOATE suntem mamici, fie ca alaptam, fie ca nu! Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului AMR 10 pan'la nunta |
Da, e adevarat.
Mi-a trecut ca am intrat in priza. Tu cat ii dai sa manance? Adica ii dai pana se satura sau ii faci o anumita cantitate si apoi lapte?
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui rox_y am ajuns in bucuresti...in sfarsit... vai ce dor mi-e de casuta mea 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze noi |
stiu ca ardelenii au o parere f. proasta (pana la respingere organica) despre Bucuresti (sotul meu e masochist la capitolul asta)... sa ne zici cum e sau cum a fost Bucurestiul pentru tine.
AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!
miremia spune:
Fac capitol nou.
Vreti sa votati o delfinitza in concurs?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
Ruxita spune:
citat din mesajul lui decenuela fetili...sarumana de felicitari...nu-mi place sa ma laud...dar sunt asa, multumita de mine...pt ca am fc la 34..nu pt diploma....ci de placere...pt sufletul meu si pt ca ai mei nu m-au incurajat cand a trebuit. si spre deosebire de 3/4 din colegii mei mi-am sacrificat multe we ( frecvantza redusa) sa ma duc la cursuri chiar si k burta la gura..dar ete ca a trecut... je am fost la piatza cu jiji...si sunt terminata de spate...el a papat...caise...acu doarme un pic ..io am mancat ceva...eram lesinata de foame dar....am aj la 65 kg...e de bineee... acu ma uit in jur...stiu ca tre sa fac o gramada de chestii( rutina zilnik) dar n-0am niciun chef....sunt obo. voi toate aveti descarcat picasa pt a baga poze pe site? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
picasa e un site obisnuit care merje cu upload si nu tre descarcat nimic... intri pe o pagina google si in dreapta extrema de sus conectati-va - tastezi userul si parola pe care o stii de la contul comun de yahoo si intri si te'ci la fotografii eu sunt tot timpul logata si din pagina de google ma duc sus la meniul din stanga ultima optiune "mai multe" si de acolo la "fotografii" si intri direct in pagina pufilor (daca esti logata).
Asteptam cu interes pozele tale, dar de ce ti-am explicat toate astea, nu aveai tu deja albumul pregatit, sau ti l-a pregatit altcineva (a batut shaua) tu doar sa vii sa pui pozele... anyway, daca le stiai pe toate astea, sorry ca am sarit cu explicatia... dar eu cand nu stiam am balbait pana m-am prins de toate shmekeriile.
AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi!
micki_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
Mandruta,daca imi permiti sa iti spun,cred ca asa cum ii dai tu cu biberonul nimeni nu o face,ca alaptezi sau ca ii dai cu biberonul tu tot mama copilului esti si el simte,simte cand ii da papa mama,parerea mea..............si daca ii dai in brate sa manance sau in pat(ca si cum ai alapta) copilul iti va zambi,sau ca ii dai in carut el tot iti zambeste,doar esti mamica lui Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica) a treb sa editez ca vad ca fac niste greseli gramaticale,de parca nu as fi fost la scoala |
Asa e! Sunt perfect de acord cu tine!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
ieri ti-am citit povestea nasterii si m-a impresionat (dar era prea tarziu sa mai scriu si comentarii) si ti-am vizitat galeria cu puiul tau care ti-a schimbat viata, foarte frumos... recunosc ca atunci cand citesti povestea nasterii, vezi cu alti ochi copilul in cauza, foarte dulce! si l-am admirat si cum incearca el sa se ridice in maini, si cum sta in funduletz si cum face baita la lighenash, bravo de progrese si mamica pentru curaj. ...si mi-am amintit de fii-mea cum facea baitza la lighenash la tzara - atunci cand vroiam s-o scot apuca cu ambele maini de marginile ligheanului si tragea de el in timp ce eu trageam de lighean, astfel se inalta ligheanul de la podea cu vreo 5 cm - fortzoasa fii-mea! AMR 10 k(z)ile, si se duc cate unul pe zi! |
Multumesc! Venind din partea unei luptatoare, na simt flatata!
Si sunt bucuroasa ca sunt mamica . Si acum imi iubesc si mai mult mama, pentru ca am inteles si mai bine iubirea de mama, neconditionata...sacrificiile...bunatatea!
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Da, e adevarat. Mi-a trecut ca am intrat in priza. Tu cat ii dai sa manance? Adica ii dai pana se satura sau ii faci o anumita cantitate si apoi lapte? Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Ii dau pana se satura. Si apoi putin piept, dar e ptr alint. Si nu vrea mereu. Cand cere. Nu stau sa contorizez cat papa . Destul l-am stresat cu cantaritul si proba suptului, de zici ca eram nebuna, la inceput. Dar am vazut ca ii dau, sta un pic si apoi mai papa putin. Dupa ce scoate aerul, cred.
AMR 10 pan'la nunta