Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (89)
Raspunsuri - Pagina 17
ale1212xa spune:
he he mi-a adormit copilu mancand mar cu biscuite
ultimile 3 lingurite le-a luat prin somn, mesteca si apoi deschidea gura..toate cu ochii inchisi si acum doarme asa frumos monzolit tot
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
mandruta spune:
Am vazut pozele cu Kiti. Ce frumos ca sta singur in fundulet!
A mea nu sta, dar nici culcata nu-i mai place...
Imi place cum sta in lighenas. Zambaret si pe mami la fel de zambareata!
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Pe noi ne-a trezit de la 6.20 sa se joace cu tac-su si apoi s-a jucat la el in patut cat am baut noi cafeaua afara pe terasa (eu o cana de lapte ). E delicios afara si o sa fie si azi super. Ieri de la 11 pana la 18 am stat numai in curte, pe chaise-long sub copaci si am intrat doar pt papa. Si am mai dormit si cu geamurile deschise. Asa imi place cand e cald dar nu sufocant. Acum ne-am mufat si a adormit iar cat am scis eu mesajul. Merg sa recuperez Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Ce dimineata frumoasa!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 10 pan'la nunta
simplicity spune:
Buna dimineata,
M-am servit cu un cappuccino Dandanag,multumescccccccccc
Ayanna_xem,multumim de primire,faza cu amantul ii place si sotului meu, dar daca pun si in practica,ca daca nu............zice ca numai gura e de mine.................
Decenuela,FELICITARI pt licenta,trebuie sa fii foarte mandra ca ai terminat scoala cu statut de mamicuta,BRAVOSSSSSSSSSSSS la fel si pt celelalte mamicute care sunt(au fost)in aceeasi situatie
Lia_2009,dupa ce am nascut mi-am spus ca in urmatorii 10 ani nema copil,iar pe sotul meu il pun la munci si chinuri grele si sa imi pupe picioarele ca i-am nascut-o pe fiica-sa...............dehhhhhhhhh de parca nu toate femeile trec prin asta,cand am ajuns acasa am si uitat ce am zis,iar acum ce credeti ?discutam cand sa il facem pe al doilea..............
Mandruta,eu am nascut numai cu moasa(aici asa se procedeaza),dar de cand am fost dusa pe patul de nastere(cu dilatatie de 2 cm)si pana am nascut a fost acolo cu mine(si sotul),am inhilat la gaz din ala special ca am zis ca in viata mea nu o sa ma droghez,asupra durerilor nu a avut nici un efect,dar eu eram ametita,parca eram pe alta planeta
La multi ani pufuletilor de azi
Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui mandruta Multumim de cafea! Buna dimineata! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Am admirat printesa! Ochioasa
AMR 10 pan'la nunta
micki_mica spune:
citat din mesajul lui decenuela multam de cofeee am nevoie ca am av o noapte ...a la jiji...acu inca doarme.... fetili...dau de baut..mancat....monti..antimonti...ce vrea papila voastra...am luat 8.25...asa ca....salut voios de pioner mai citesc din urma Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
BRAVOOO! FELICITARI!
AMR 10 pan'la nunta
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Am admirat printesa! Ochioasa Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului AMR 10 pan'la nunta |
Te-am facut curioasa, nu?
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui xela_07 Neata! Multumim mult pentru urari. Sa auzim numai de bine! Azi sun la capitolul infrumusetare, am terminat cu unghiile si mai urmeaza restul ... Decenuela - FELICITARI!!!! Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
Bravo mami! Asa te vrem! Motzata! Si sa nu uitam: concediu placut!
AMR 10 pan'la nunta
simplicity spune:
citat din mesajul lui mandruta Daca ar fi s-o iau de la capat as face la fel. Si eu am nascut natural, fara epidurala. E greu, dar a trecut. Nu pot sa zic ca am uitat, dar m-am refacut foarte repede. La 3,45 am nascut si la 8 eram la toaleta de dimineata, la 9 eram la alaptat, pe picioarele mele, stateam in fund destul de usor. Iar cand am ajuns acasa m-am ocupat de copil si de toate (curatenie, mancare, etc.) fara probleme. A fost langa mine sotul meu pentru treburile mai dificile si m-a ajutat mult (mai ales psihic). Sa nu va inchipuiti ca daca stau cu soacra a insemnat ceva. Suntem doar vecini de apartament. Pur si simplu am avut noroc de doctor, de asistente (au fost extraordinare) si de sotul meu, ca a putut sa stea cu mine acasa vreo 2 saptamani. Acum nu se mai implica asa de mult ca "ne descurcam foarte bine singure si mai mult ne incurca...". Ar trebui sa par mai neajutorata, nu? Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Mandruta,noi suntem aici,in Anglia,fara parinti,frati....etc......doar cu nasii fetitei,pt mine personal,a fost f bine ca nu a fost nimeni,m-am putut dezvolta eu ca mamica,sunt mandra si multumita de ce sunt si de cum suntem noi ca familie,mai ales fara ajutor,ne-a intarit si legat mai mult faptul ca am intampinat singuri unele lucruri.Sfaturi veneau de peste tot,dar noi ascultam,citeam,vb cu medicii,analizam si luam decizia.Tot respectul pentru toate mamicile care au avut sau nu ajutor,pentru ca indiferent cine au fost langa,clipele alaturi de bebelus au fost intime(nu?),adica personale,atunci cand iti alinti copilul,cand te mangaia pe san in timp ce manca sau isi ridica privirea sa iti zambeasca,lucruri care au fost numai pt mamici,indiferent de cine era in casa...........mama cred ca le simte altfel,fata de ceilalti.........JOS PALARIA pt voi fetelor,mamelor pt ca sunteti MAME SI CA VA IUBITI COPIII NECONDITIONAT
Simona ,mami cu 2 iminimioare(sotior si printesica)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui mandruta Am vazut pozele cu Kiti. Ce frumos ca sta singur in fundulet! A mea nu sta, dar nici culcata nu-i mai place... Imi place cum sta in lighenas. Zambaret si pe mami la fel de zambareata! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
A fost oprita apa calda toata ziua si asa am testat ptr prima data spalatul la lighenas. Ca nu imi plac in mod deosebit servetelele umede. Si uite asa, cand a venit ta-su, am zis, sa il spalam si iar apa oprita . Spre satisfactia lui Kiti
Si da, aseara m-am uitat la pozele pufuletilor nostri, si parca mi-a sarit in ochi pisicuta ta.
Oricum, sunt mandra de pufuletii nostri. Frumosi, frumosi foc!
Si dupa aia asa dor mi s-a facut de al meu pisoi...de am vrut sa il iau in pat cu noi. Si nu a durat mult si a cerut . Parca nu ma mai satur de ei
AMR 10 pan'la nunta