Aspirante optimiste > 20 ani (528)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaa
cosminuta multam de cafea
delicios micul dejun
andreea neatzaaaaaaaaaaaaa

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
cosmi m-a trezit mirosul cafelutei ca sa nu mai zic de micul dejun nici nu puteam pleca de acasa fara sa servesc o portie
mandreeac sa dea DD sa fie bb acolo la tine in burtica ca prea te incearaca niste simptome mai...., multa sanatate
didi hai capu sus si mai incearca si la alt medic la medlife ca am inteles ca mai sunt dr. foarte buni acolo mai afli o parere, poate nu este chiar asa grav, te pup dulce
paula azi este concertul la sonisphere, distractie placuta si sa te gandesti si la noi, te asteptam cu vesti bune de la dr.
doula nu te-am uitat ce mai faci?
pentru toate fetele si gravidutele multi fara nr. si fara exceptii sa nu se supere nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza Lia,Camcris
Lia ce face TB-ul?

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

lia neata
maduta si distractie placuta si tie in continuare sa stii ca nu te-am uitat
acum sa va servesc si io cu un suculet

Mergi la inceput

fetelor
trebuie sa plec si eu de acasa cu actele va doresc o zi super usoara si cat mai scurta

Mergi la inceput

Mama,Camcris cum arataJur ca-mi balesc dupa el

Bai frate m-am trezit cu o limbarita si cu o dispozitie de milioane,cam rar la mine ca deobicei dimineatza pana la 10 -11 nu prea se poate discuta cu mine ca inca dorm cu ochii deschisi

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

fetelor
trebuie sa plec si eu de acasa cu actele va doresc o zi super usoara si cat mai scurta

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Cosmi ma bucur din suflet ca ai o stare buna! Eu m-am apucat sa citesc pe forum, povesti despre nasteri si plang ca o nebuna de una singura in fatza calculatorului, asa de tare ma emotioneaza.

Camcris, Lia !

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

COSMI, ne pla ce tare de tine asa vesela!!

andreea, cum a descris cami asa am patit si eu. doamne ajuta sa fie cu ochisori. a cata zi esti?

lia,

madutza, duminica parca vine, nu??

de nike mai stiti ceva??? i-am urmarit tot timpul postarile si as vrea sa stiu cum se simte!

paula distractie mare sa ai!!

de azi sunt increzuta ca am ajutor!

ca puupp

happy mom & 2+ si 5+

AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Uraaaaaaaaa, ce ma bucur Yasmi ca treci pe la noi! Increzuto. Sunt ziua 29 din 35 cat am avut luna trecuta. Sa dea Domnul sa fie cu ochisori!

Da si eu am citit cateva din postarile lui NIke chiar astazi, am inteles prin ce a trecut si chiar mi-as dori sa mai intre sa ne dea de veste, ca mi-a intrat la suflet!

Paula distractie placuta!

Maduta asteptam poze din vacanta si sa te intorci cu bine!

Bebelu, hai trezeste-te! Abia astept sa vii luni cu vesti si cu poze!

tuturor!

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput