Aspirante optimiste > 20 ani (528)
Raspunsuri - Pagina 20
Lia73 spune:
va pup pe toate
miroase a a a a??
weeekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeend
tb 36.7 si 36.8
numa asha am avut-o
asteptam asteptam
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
roxy_s spune:
neata fetele
ce faceti?
didi imi pare tare rau de vestile primite, trebuie sa faci tot posibilul sa ai bebele, faci orice, macar este bine ca ai descoperit ce era, sa nu mai pierzi timpul asa. sa ai incredere si rabdare. asa este cum a zis si Iony, cuvintele nu-si au rostul acum, dar trebuie, trebuie sa fi puternica si sa treci peste toate.
mandreac poate ai un bebe mic, cand faci un test?
cos_minutza ce matinala esti
lia,tanamera, talida, camcris
bb_yasmi semnatura schimbata si la mine
bebelu pe cand te trezesti
S-a intamplat minunea mult asteptata5+
cos_minutza spune:
M-au napadit hartiile pt o clipa,dar le-am rezolvat
Yasmi te simti mai bine azi?De Nike nu stiu nimic,Mara tine legatura cu ea
Roxi felicitari pt semnatura schimbataSi tie Yasmi
Mandreeac Doamne da sa fie bb mic in burtica,hai ca mai ai un pic si te testezi
Lia
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Fac capitol nou
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Capitol nou
Katy82 spune:
Neata fetele! Yasmi dar ce liniute frumoase ai tu acolo, fetita e o scumpa si mami e cu adevarat o sexy mama! Vrem si noi liniute II
Ma bucur ca v-a placut semnatura mea, sa dea Dumnezeu sa venim trei! Multumim de incurajari. Am inceput sa iau de ieri Elevit pentru lipsa de calciu si de 3 zile am renuntat si la cafea.
Camcris in ciuda testului negativ eu tin pumnii ca CM-ul sa vina dupa 9 luni si sa fie deja in burtica
Roxy se vad f. bine liniutele, esti o frumusica!
Cosmi eu ma sa vi cu 2 liniute si sa nu ne anunti Z1. Tin pumnii. Multumim de mic dejun si cafeluta.
Didi, sper sa reusiti prin FIV.
Yoni, e normal sa te doara putin, se mareste uterul ca sa-i faca loc lui
Paula distractie placuta!
Lia
http://lt2m.lilypie.com/0IcUp3.png
La o sa raman
sa devin !