Aspirante optimiste > 20 ani (528)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
m a durut capul ingrozitor, apoi mai tarziu burtica, spatele. nu abuzezi la 2 no spa luate. se pot lua pana la 6 no spa/zi.
happy mom & 2+ si 5+
AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!
bb_yasmi spune:
nah ca am ramas singurica,....
happy mom & 2+ si 5+
AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!
IONY_82 spune:
Yasmi sa treca toate durerile si sa nu mai vina
Noapte buna , somn pufos
S-a intamplat minunea
4+
IONY_82 spune:
Scuza-ma Yasmi ca te las singurica ,dar pic de somn ca as mai fi stat
Multi pupici si Iasminei
S-a intamplat minunea
4+
cami_antonia spune:
didi am trimis un pm spre tine
mandreeac poate esti gravi
eu asa m-am simtit
si credeam ca sunt racita
ai grija ce iei
ca aveam si frisoane
si stiam ca nu am de la ce sa fiu asa
si imi crescuse si temp
si uite
eu eram gravi
va trece starea
doamne ajuta sa fie cu doua liniuteeeeeeeeeeee
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cos_minutza spune:
Neatza
Am onoarea sa va ofer cafelutza si www.opentenis.ro/admin/pictures/breakfast_top.jpg" target="_blank"> micul dejun .E proaspat,e cald...poftiti si savurati
Bebelu,Cami,Yasmi,Yoni si tuturor multi si o zi superba!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Se pare ca sunt prea matinala azi sunt sigura ca multe dintre voi inca dormiti.Azi a trebuit sa ma trezesc mai repede pt ca a avut sotzul treaba de la 7 si sa nu mai vina dupa mine mai tarziu, am venit si euOricum sunt super fresh chiar ma si mir
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
mandreeac spune:
Neata Cosmi! Multumim pentru tratatie!
Cami Antonia sa te auda Domnul si sa fie cu 2 liniute! Am luat un paracetamol pentru ca, pe langa faptul ca ma durea tot corpul, aveam dureri si pe partea dreapta a fetzei, ca si cum as fi facut o nevralgie cu tot cu gingie si ureche si nu mai stiam ce sa fac, asa ca l-am trimis pe sotul meu sa se duca imi ia un paracetamol si mi-a trecut durerea.
Didisor ma tot gandesc la tine si cu multa credinta ca totul va fi bine,sper sa reusesti sa treci , atat cat se poate peste aceasta veste.Mai incearca si la un alt doctor, ca, sincera sa fiu, cati doctori atatea pareri si poate nu e tocmai asa. Eu stiu ca verisoarei mele, acum nici 3 saptamani i-au spus ca fetita ei are talasemie majora, ca trebuie sa ii faca transfuzii de sange si cand colo fetita e complet sanatoasa.O sa ma rog pentru tine sa fie totul bine.
tuturor!
Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
cos_minutza spune:
Neatza MandreeacBine ca te-ai trezit,macar nu mai bantui singura pe aici
Ma bucur ca te simti mai bine