Aspirante optimiste > 20 ani (528)
Raspunsuri - Pagina 17
cos_minutza spune:
Va zic si eu noapte buna si somnic usor
la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
IONY_82 spune:
Buna seara fetelor
Didisor n-am cuvinte .Stiu ca orice ti-as spune nu-ti alina durerea
Ai incredere in Dumnezeu, gandeste-te la sanatatea ta mai intai si cu multa credinta se va intampla si minunea ,sunt convinsa
Te imbratisez
S-a intamplat minunea
4+
IONY_82 spune:
Roxy nu trebuie neaparat sa ai simptome -ma bucur ca esti bine si abia astept sa mergi la eco sa ne arati samburelul
Yasmi uraaaaa te-ai intors la noi chiar ma preocupam
Multi pe burtica si Iasminei
Cosmi asteapta pana Duminica si daca nu vin uratii mergi la medic nu sta asa ,te rog ai grija de tine
Cami multi Antoniei
Bebelu
S-a intamplat minunea
4+
IONY_82 spune:
Fetelor ma cam doare in partea dreapta in dreptul apendicitei ce-o fi oare?? am senzatia ca si cum ar veni uratii [bang
]
S-a intamplat minunea
4+
bebelu86 spune:
Iony e normal sa doara, intepe, injunghie, etc. atata timp cat durerile sunt suportabile
uterul se mareste, au loc tot felu de schimbari in corp si e normal
stai linistita. nu te panica
Cosmi da..la mine in prima luna de duphaston a venit dupa 10 zile. asa k nu te speria dc nu vin zilele astea
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+
bb_yasmi spune:
offf didi multa sanatate si nu iti pierde speranta!!
Iony, se apropie cumva ziua in care trebuiau sa vina uratzii?? no spa nu ai acolo??
happy mom & 2+ si 5+
AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!
IONY_82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi offf didi multa sanatate si nu iti pierde speranta!! Iony, se apropie cumva ziua in care trebuiau sa vina uratzii?? no spa nu ai acolo?? happy mom & 2+ si 5+ AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!! |
Ieri a fost ziua cand trebuiau sa vina uratii si poate de aia ma doare asa
Adevarul este ca de la ora 06,30 dimineata si pana la 20,00 cand am ajuns acasa n-am stat deloc
No-spa mi-am luat din Ro ca sa am
S-a intamplat minunea
4+
bb_yasmi spune:
pai atunci stii de ce te doare ....sa iei no spa. si eu am luat azi 2..
happy mom & 2+ si 5+
AMR 2 sapt !!! pana la Antalya!!
IONY_82 spune:
Asa rau te-a durut ca a trebuit sa iei no-spa?
La mine e suportabil si nici n-as vrea sa abuzez
S-a intamplat minunea
4+
IONY_82 spune:
Fetelor mi-e somn rau asa ca plec la
Va pe toate
Sa aveti o noapte cat mai linistita
S-a intamplat minunea
4+