Aspirante optimiste > 20 ani (528)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

didi i-mi pare rau, mie asa frica de ce o sa-mi zica si mie
cati bani ai dat?daca nu te superi ca te intreb, cum ti sa parut doctoru, ai stat mult cu el in cabinet? poti sa-mi raspunzi pe e-mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Tana, multumesc
Cami, ai PM

in devenire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

didi sanatate multa tie
gandeste-te momentan la tine
si apoi la un bebe
eu stiu fete care au ramas cu tot cu endometrioza
in urma unei laparo
da cine stie
incearca sa te si rogi mult
te va ajuta DD

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Dar si eu am facut laparo si vad ca degeaba. Asa corpul functioneaza normal, azi sunt Z12 si mi-a zis c-o sa ovulez, ovarele sunt curate, arata ok. Nu stiu ce sa mai zic, stateam ca proasta sa se-ntample minunea lu' peste, si cand colo n-aveam de fapt nici o sansa. Inca nu-mi vine sa cred. Imi vine doar sa plang si sa ma dau cu capul de pereti

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Offff Didisor,ce pot sa-ti spun,cred ca orice as zice nu-ti alina suferinta.Sunt alaturi de tine chiar si daca cu gandul,te imbratisez si nu-ti pierde speranta

Tana,Camcris,Cami

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Cosmi , ce pot sa fac? Asta este.
Fetelor va multumesc pt incurajari, va pe toate, ma bag in pat ca nu-mi mai vine sa fac nimic

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Somn usor Didi.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Multumesc fetelor! Da o sa imi fac un ceai, dar intai am luat un film si mi-am fiert niste porumb.

Offfff, Didisor, nici nu stiu ce sa iti spun. Imi pare atat de rau pentru tine, dar stii ca se mai pot intampla si minuni.Te imbratisez cu mare drag si nici nu stiu ce sa iti spun... ca sigur nimic nu iti alina durerea!

Vai de mine Cosmi ziua 56?? Trebuie sa iti faci timp si pentru tine sa te duci la doctor, daca nu apar uratii.

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Didisor somnic usor
Mandreeac trebuie sa apara rusii zilele astea ca am luat Duphastone
Tana

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Didi imi pare rau sa aud ca vi cu asemenea vesti.
dar uite k si Aditza la fel nu ii dadea nici o sansa la bb si dupa 3 ani a ramas natura. si ea are endometrioza..(sper k am scris bine)
hai incearca sa iti revi un pic.
refa analizele, si ai incredere k vei avea si tu bb mult dorit.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Noapte buna gagici!

Somn usor!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput