Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

tare de tot Crina, am murit de ras tu?

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
Blogul boboceilor

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

am ras la ambele intamplari, la prima insa m-am grabit totusi...altfel cine stie ce se mai intampla

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

pio,dya si aici a fost super frumos, am fost la piscina, chiar placuta temperatura acum.
Insa nu stiu ce sa fac cu mucii Karinei, de doua nopti ne chinuim amandoua, offf si am avut in mana acasa batista bebelusului si am zis neahhh nu am nevoie de ea, n-o iau..

in 21s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Niko offf, nu gasesti o farmacie care sa aibe aspirator nazal?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

LUMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

LUMI multa sanatate si multe bucurii alaturi de toti cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilandia spune:

Luminita
Sa fii fericita alaturi de hunisori si familie si tot ce iti doresti tu sa se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

La multi ani, Luminita!

Te pupam cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

La multi ani Lumi!

Felicitari Abe pentru Blanca! este foarte frumos numele, dar la fel si Maria.

Maria este unul din cele mai frumoase nume, denota sensibilitate, feminitate si putere. pe de alta parte Blanca denota sensibilitate, feminitate si gingasie/delicatete.

Sunt si eu interesata de numele dermatologului de la Colentina.
Thea are o eczema la incheietura mainii care ii tot apare si ii dispare de ceva timp. Oare ce poate fi, a mai patit careva?

Joy felicitari pentru baietel. V-ati gandit si voi la nume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Felicitari si mamicilor ce stau sa nasca: CD si July

CD deci te-ai hotarat pt medlife pana la urma. bafta cu alaptatul, sper sa reusesti de data aceasta si sa iti iasa asa cum ti-ai propus.

July stiu pe cineva care a si nascut la CMU si a fost f multumita de servicii si de profesionalismul celor de acolo, a avut o nastere de urgenta, copilul a fost prematur la 2.8 kg dar s-au descurcat foarte bine in sectia de neonatologie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

anamona n-ar putea fi ceva de contact pe manuta?

Lumi nu e neaarats a fi avut portii mici dar stiu ca la crea sunt mese dese si e posibil sa nu aiba cantitati industriale la o masa principala...

Mergi la inceput