Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

seara buna!
multumesc din suflet pentru urari, va imbratisez tare pe fiecare in parte.
Luminita, la multi, multi ani sanatosi si sa te bucuri de minunile tale!

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

anamona n-ar putea fi ceva de contact pe manuta?

m-am tot gandit la asta, dar nu am reusit sa identific cauza...posibilitati ar fi multiple ca de exemplu catelul, dar am incercat sa nu o las sa il mai smotoceasca si tot ii apare.

eczema asta la aparitie e rosie si are vreo 3 cm in diametru, iar cand dispare roseata ramane pielea aspra si cumva batatorita, practic e intr-o stare latenta. ma gandesc sa nu fie vreo ciuperca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Ramona, nu te vad pe mess, ti-am trimis o adresa de unde poti comanda unt de shea pur, 100 de grame costa 30 de lei. am si eu, mie nu-mi place din cauza consistentei, e foarte gras. prefer sanosanul fiica-mii, intra repede in piele.

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani Lumi draga!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI LUMINITA!!!MULTA SANATATE SI FERICIRE DIN PARTEA NOASTRA!!!

de David si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

La multi ani Lumi!

Multumesc pt felicitari si urari Am ajuns cu bine in concediu, dar cu netul mai rarutz ca ma usuca la bani 3 euro/h Si mai si era trecut la facilitatile hotelului...

Numele pt baietel il avem de pe vremea incercarilor de a concepe Leon. Noua ne place mult, si se potriveste si cu numele de fam. Sofia deja ii zice "ieon" cand mangaie burtica. E o scumpa.

Pio, . Sa va ajute DD si pe voi cat mai repede! Multa putere va doresc.

Ange, f tare Crinuta ta!

Sanatate multa boboceilor bolnaviori!

Victoria, mami de Anna Sofia, 18+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

am ras la ambele intamplari, la prima insa m-am grabit totusi...altfel cine stie ce se mai intampla

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

cu dedicatie (ca sa nu ma mai intind la ora asta :) )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

Ramona, nu te vad pe mess, ti-am trimis o adresa de unde poti comanda unt de shea pur, 100 de grame costa 30 de lei. am si eu, mie nu-mi place din cauza consistentei, e foarte gras. prefer sanosanul fiica-mii, intra repede in piele.

Sabina si Amalia

mersi mult de tot, am fost in deplasare! Il vreau ca tratament pentru diverse nu neaparat ca si crema de corp. De exemplu poate inlocuiesc partial kallosul de fiecare spalare, la cum ma decolorez am nevoie de o masca foarte hidratanta folosita cam la fiecare spalare ca sa mai raman si cuc eva par in cap dupa operatiuni :) Dar in primul rand vreau sa incerc pe pielea aspra a andei, poate ajuta.

Mergi la inceput

Joy pai atunci mai putin net si mai mult stat la soare :) Plus ca inotul e foarte bun pentru gravidute. Sa-ti traiasca Leon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata!!

si pentru toata lumea!!!!

Se pare ca \daria e un pic mai bine, nu mai sunt asa de rosii gingiile, a si mancat ieri mai bine, noaptea nu mai e asa de agitata... Preparatul de la farmacie chiar a functionat!!! Sunt atat de fericita!!!

Astazi in schimb m-am trezit eu cu gat de lup, nu ma pot intoarce nicicum... nu stiu cum naiba am dormit! Dar, asta sa fie toata pierderea mea!!

Va doresc o zi minunata!!!

Mergi la inceput