Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Pio azi e putin mai cald cred ca au ajuns pe la 24-25 de grade e chiar placut insa pe aici mai mereu bate un vant...Eu de fiecare data am prins zile cu vant teribil.Eu venita de la 36-37 de grade am resimtit din plin...
Multumesc.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ramona, multumesc mult! intr-adevar, hunii sunt bine, femeia avea probleme cu telefonul. insa tot mi-am facut griji si-o sa-mi fac intotdeauna... mai ales ca nu-s inca sigura de cat si cum dorm si papa ei acolo. acum de ex dorm, desi mi s-a spus ca au dormit mai bine de o ora (clar insa nu le e suficient) si mi-au mancat un ditamai castronul la 15.00, in conditiile in care mancasera acolo tot pranzul, la ora 13.00. da' pun pariu ca au niste portii 'uriase'.

iepurila, musette, pio, giuli, dya si multumesc de urari!

dya, iti spun, sigur ca-ti spun!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Pio azi e putin mai cald cred ca au ajuns pe la 24-25 de grade e chiar placut insa pe aici mai mereu bate un vant...Eu de fiecare data am prins zile cu vant teribil.Eu venita de la 36-37 de grade am resimtit din plin...
Multumesc.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

hihihi, bine ai venit in Franta. :) Da, pe acolo cam bate vintul, ce-i drept, este stiut ca in sud vestul Frantei este vintul d'antan.
Daca lasam vintul de-o parte, sa stii ca eu prefer temp asta, nici cald, nici frig, tocmai bine. Macar de-ar ramine asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

La multi ani, Lumi! iti doresc multa sanatate si tie si frumoasei tale familii si tot binele din lume!

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

puiul meu doarme de la 13.30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavida

La multi ani, Lumi! iti doresc multa sanatate si tie si frumoasei tale familii si tot binele din lume!

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

sar'na muuult!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

LUMI multa sanatate, fericire alaturi de cei dragi si tot binele din lume pt tine, hunisorii pretiosi si TL si un buchet de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi , multa sanatate puilor tai, numai bine si fericire. Ma bucur ca sunt hunii bine

Abe, frumos nume Blanca, si eu l-as fi vrut pt Crina insa TC nu l-a vrut

Claudinna offf ce frumos, tare emotionant

Iepu tinem pumnii sa iasa analizele ok

Babytza la voi cum sunt analizele ?

Dya sanatate

Niko multa sanatate lui K

noi suntem bine, am bucatarit pana acum... supa de pui si spaghete cu carne si legume la cuptor, a mancat mandra mea un castronel

e frig si aici, nici mie nu imi place caldura excesiv dar nici frigul

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

ahh, inca ceva, aseara m-a fericit fata mea la propriu cu kk in mana mea, nu a vrut la olita insa era in fundul gol...

iar azi cand s-a trezit era toata zambet, o intreb ce a vista ea raspunde kk

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

tare de tot Crina, am murit de ras tu?

Mergi la inceput