Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)
Raspunsuri - Pagina 5
300 spune:
Abe nu stiu cat de absurda chestia cu numele sa-ti povestesc ceva. Al cincilea frate s-a nascut cand aveam eu 12 ani si atata ne-am ciondanite pe nume incat el are 3 acum: unul ca pe bunici si restul de doua pentru ca facusem noi doua bisericute. Noi oricum il strigam acum cu al treilea nume prescurtat dar... eu am fost geloasa ca el are 3 anume iar eu doua si nu ma omor dupa niciunul :)). Oricum, Maria e un nume frumos. Am si eu o Ana-Maria printre surori si o strigam Ana - chiar n-o deranjeaza desi na, e comun.
Mimihoo, multumesc frumos! Vreau unt de shea de la mama lui, neprelucrat, as vrea sa incerc cu ceva 100% natural. Inca mai are pielea putin aspra dar suprafata s-a redus considerabil. Deci varianta mea naturala a mers pana acum. Notz acum doctorul. Fara trimitere nu se poate sau deconteaza casa de asigurari?
Sanziene sau nu, masina mea spala si usuca in draci, nu prea am de ales am ditai muntele de rufe, am simtit miros de mucegai in dulap
. De trei zile spal la ele.
300 spune:
Lumiiii!
Multa sanatate si o zi cat mai frumoasa, sa fie cum iti doresti si tu. Si nu te mai stresa, hunii sunt bine. O fi avad femeia telefonul descarcat sau au multa treaba acum, iti dai seama cati copii au in griija acolo.
Eu cand am fost la munca n-o prea sunam pe soacra-mea ca sa nu se creada controlata su ca n-am incredere in ea, plus ca ma gandeam ca nu are mereu timp de vorbit la telefon cu aia mica pe langa ea. Si era doar una. Bine, situatia e altfel, era din familie, trebuia sa o menajez un pic dar ce-a fost in sufletul meu cand dupa cele cateva zile de inceput cand era totul bine erau zile cand aflam ca Anda a mancat putin sau alte faze de-astea... Am impresia ca niciodata n-o sa stiue xact, pentru ca Anda oricum manca niste cantitati mai mici ecat ma asteptam eu si soacra mea zicea ca a mancat, dar spre final cand m-am prins cat manca de obicei m-am luat cu mainile de cap. Brrr :) Asa ca stiu cum te simti cum si-ti sunt alaturi.
iepurila spune:
Lumi,
LA MULTI ANI!!!! Multa sanatate, bucurii si realizari alaturi de familia ta!!!! pupam pretiosii!!!
iepurila spune:
asaaaa, mai departe. pentru moment, sunt un pic linistita. am scapat cu bine de experimentul luat sange din vena. a fost un pic mai bine decat ma asteptam. criza mare de plans a fost afara pe hol ca nu ii dadeam eu drumul la manuta si tineam presat cu nenorocitul ala de tampon cu spirt. ca nuuuu......nu am gasit un nemernic de plasture in ditamai spitalul.
rezultatele maine. sper din suflet ca se termina odata cu indoielile, emotiile, spaimele astea.
nocom, ma bucur ca Dariuta e pe drumul cel bun.
pio, de mult ma tot tin sa-ti adresez un cuvant de incurajare. si sa-ti spun cat de mult te inteleg. si sa-ti mai spun ca aceeasi spaima ma cuprinde si pe mine cand vine vorba de planul bebe 2.
acum imi tot spun ca va fi asa cum va vrea bunul Dumnezeu. Ca daca mi-a trimis minunea asta dupa 3,5 ani de investigatii, proceduri voi fi multumita si recunoscatoare si nu voi cere mai mult decat considera ca va trebui sa primesc.
dar cand voi da starul la plan... nu stiu zau cum voi fi cu moralul.
asa ca ma gandesc la tine, iti doresc din suflet sa reusesti si sa te bucuri de atati copii cat iti doresti pentru ca meriti.
musettepink spune:
La multi ani Lumi!!!!!!!Multa sanatate si fericire!Te pup mult si sanatate hunilor!
de
Luca
piolica spune:
Salut,
Lumi,
LA MULTI ANI!
Iti doresc tot binele din lume! Sa ai o zi frumoasa alaturi de cei dragi.
Va multumesc foarte, foarte mult pentru incurajari, sinteti foarte dragute. Eu sint ok, mai greu a fost ieri cind mi-a trintit faza cu FIV-ul, dar eu sint inca optimista. Si daca nu o sa mearga, inseamna ca asa a fost dat sa fie. Iepurila, mult succes cind o sa demarati planul bebe2!
Niko, hai ca azi e frumos, frumos! Intr-adevar am avut si 3-4 grade de dimineata acum o saptamina, insa de ieri este soare si frumos. Azi am stat in mineca scurta, sint 24 de grade.
Ramo, karite este numele in franceza. Ai grija ca mai tot ce se gaseste pe piata este rafinat, iar prin rafinare vitaminele sint distruse. Daca gasesti shea butter nerafinat e cel mai bine, insa si-n Franta e greu de gasit... Adica nucile de la pomul asta se preseaza la rece.
Nu ai vorbit la farmacie daca iti pot face o crema speciala pentru pielea Andei?
Astazi sint sinzienele? Doamne ce mult mi-a palcut mie cartea Noaptea de Sinziene.
va doresc o zi minunata de Sinziene!
_giulianna_ spune:
Lumi, la multi ani! 

Sa traiesti, sa infloresti si sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lumea asta!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Mimihoo spune:
Ramona, nu stiu ce sa-ti spun despre cum fac ei cu trimiterile. Cred ca mai bine suni si intrebi 
Pio
si mie mi-a placut mult cartea Noaptea de sanziene :)
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
dyanira spune:
Chiar nu puteam sa ratez 

LA MULTI ANI LUMI!!!! 

Sa fii sanatoasa, sa te bucuri inca o 100 de ani de frumoasa ta familie si sa ai o zi minunata asa ca tine!!!!
Am citit doar pe fuga insa urez sanatate tuturor boboeilor bolnaviori am vazut ca deja se simt mai bine.
Lumi daca afli ca la noapte se viseaza ursitul sa ma anunti si pe mine sa nu ratez![]()
Abe Blanca e un nume minunat.Cum de nu l-ati pus de prima data ca e tare frumos
De data asta sa nu mai ratati.
Laura ma bucur ca sunteti bine.Ai terminat curatenia??
Pio fii optimista vine bb2 la cat va doriti de mult imposibil sa nu vina.
Niko si eu sunt cu mucii in barba si cu stranutul dupa mine.E cam frig zau...
Atat am reusit sa scriu sunt pe fuga.
Va pupacesc.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
Diana, e frig la Toulouse? Apropos, felicitari pt lucrarea de doctorat! Bravo! (si merci pt incurajari)
Mimihoo, 
Abe, si mie-mi place foarte mult Blanca, insa eu zic sa nu-ti faci griji pentru Maria. Parerea mea este ca Maria trece mult mai usor la international, mie mi se pare ca e un nume cu care nu dai gres, un nume cu o rezonanta foarte puternica. Imi place fff tare, este asa de simplu si asa de plin de emotie.