Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)
Raspunsuri - Pagina 4
luminita2008 spune:
si la mine a venit Edi cu pupici, Robi ma pupa de mult, sigur, nu neaparat 'la cerere', cand vrea el, dar Edi mai deloc pana acum. ieri l-a apucat dragul de mine, s-a catarat pe mine si a inceput seria de pupici
.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
apropos de Sanziene, cand tre' sa iti visezi ursitul? la noapte sau am pierdut startul?![]()
![]()
![]()
Edi si
Robi - 26.09.2008
nikolici spune:
lumiLa multi ani cu sanatate multa, sa ai noroc si fericire, liniste si bucurie
sabinel si tie iti doresc cu intarziere La multi ani, multa multa sanatate, implinirea tuturor dorintelor.
in 21s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
andy_galro spune:
La multi ani Luminita! 
Sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de familia ta !!!
andy.p spune:
LA MULTI ANI LUMI!!!!MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!!MII DE
ICI
.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
luminita2008 spune:
nikolici, andy_g, laura, multumesc, intorc pupicii catre voi

!
Edi si
Robi - 26.09.2008
nikolici spune:
cd vin vin , doar daca ajung in tara pana atunci.Pe 2 cred ca poti primi vizite nu?Sa tii telefonul pe langa tine sa te sun sa vedem cum pot da de tine asta daca bineinteles TK va sta cu ea fara comentarii.![]()
july astept impresii calde de la Regina Maria si eu voi naste acolo.Poop si tzin pumnii stransi pentru fete!!!
pio mai, mai urata vreme mai aveti aici in zona, azi cred ca este prima zi super frumoasa in rest temperaturile din zona au dat-o gata pe Karina e cu mucii pana in barba iar noaptea se inneaca cu ei mititica mea.cand am ajuns la Geneva am desfacut bagajul in aeroport sa ne imbracam ca era crivatz nene afara si noi veneam de la mii de grade de la Romanica.
Pio stii ca noi toate vom fi alaturi de tine sa te incurajam atunci cand e nevoie.Capul sus, TOTUL VA FI BINE!!!
in 21s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Neata 
La multi ani Lumi !!!!! Sa fii sanatoasa si norocoasa, fericita si iubita !!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti in viata !!!! Sa ai o zi excelenta alaturi de familie si de toti cei dragi tie !!!! 
La multi ani !!!!! 
Noi suntem in continuare fara febra, nu mai luam deloc sirop de febra. 
Pentru cine mai cauta gradi
Tocmai am vorbit cu doamna directoare de la gradinita unde a fost Tina la 2 anisori. Ne-a sunat pentru tabara ( v-am spus eu ca ne suna in fiecare an sa ne invite )
Anul acesta tarifele sunt mai bune : -9500 ron program scurt pana la 14.00 cu 2 mese incluse si cu transport gratuit indiferent de zona plus diferite programe ( dans, engleza, desen, germana, doctor la gradi )
- 1090 ron program lung pana la 18.00 cu aceleasi facilitati ca mai sus , plus inca o masa.
Mancarea se face acolo , zilnic. totul este proaspat , gatit sanatos ( la aburi in vase zepter )
Pentru al doilea copil au o reducere de 15 %
Eu v-o recomand cu incredere, am fost foarte multumita de ei. Primesc copilasi de la 1,5 ani ![]()
Daca sunteti interesate, va dau numarul doamnei directoare.
La cererea unei mamici, au acum si After shool, nu stiu insa tarifele pentru asta.
Nocom tin pumnii sa fie miraculos preparatul ala pentru Daria 

Babytza si puii
Valentina
David
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici cd vin vin , doar daca ajung in tara pana atunci.Pe 2 cred ca poti primi vizite nu?Sa tii telefonul pe langa tine sa te sun sa vedem cum pot da de tine asta daca bineinteles TK va sta cu ea fara comentarii. |
cd, niko, si eu vreau sa vin tot pe 2, daca-s hunii sanatosi si-i pot duce la cresa in ziua respectiva!
babytza
, multumesc tare mult!eu azi o sa-mi iau hunii mai devreme de la cresa, ma duc pe neanuntate, sa vedem ce gasesc. moor de nervi ca tot nu-mi raspunde nimeni la telefon, nu stiu cum se simt, mai ales ca azi au plans putin cand i-am lasat...

Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"