Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)
Raspunsuri - Pagina 3
Nocom spune:
Neata,
Didididi Daria pare mai bine, adica nu mai face febra decat pe la vre-o 9-10 ore si nu sare de 38.5 

Din pacate inca se mai chinuie rau cu gurita, mananca cate putina mancare pasata fin si zemoasa, daca se atinge la gura cu ceva imediat ii curge sange...
Totusi si cu gurita e sigur mai bine, azi noapte a dormit muult mai linistita, nu s-a mai lovit peste gura si nu s-a mai agitata asa de tare!
Sper totusi sa nu tina cat zice in carti, adica 2-3 saptamani!! 
Te pup cu drag!
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Vreau sa cumpar unt de shea pur, stiti undeva mai ieftin decat aici? http://www. greenbaby .ro/rohtml/ingrijirebebero_shea.html Am citit si despre o versiune de la plafar, Karite (adicatelea alt nume al arborelui de shea) la 9-10 lei, da o fi bio? O avea mare importantza daca e BIO? Anda inca are pielea aspra pe trunchi si nu vreau sa mai folosesc triderm sau ceva asemanator pentru moment (oricum am dat de doua ori fara cine stie ce rezultate mai demult) si inteleg ca asta si uleiul de cocos sunt bune in diverse chestii legate de piele. Crema reparatoare e si propodermul asa ca am zis ieri sa incerc. Deja dimineata era mai bine, azi i-am mai dat odata si urmeaza s-o verific sa vedem ceva imbunatatiri. Propodermul nu ramane pe piele cum ramane crema de galbenele si calmeaza eventualele mancarimi. Cu sapunul e OK, dupa spalare se inmoaie pielea dar a doua zi tot e aspra, in unele zile mai mult, in altele ma putin. Cand erau caldurile alea anda facea si 3 dusuri zilnic si atunci s-a ameliorat serios dar acum o spal o singura data Stiti un dermatolog care sa lucreze frumos cu copiii si sa nu imi recomande 100 de creme cu cortizon? Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... blogul boboceilorr |
Cu trixera si cu apa termala Avene nu se impaca? Crema pe baza de unt de shea gasesti si la bodyshop dar nu stiu daca este pentru copii.
Pielea uscata trebuie spalata cat mai rar, apa usuca si mai tare pielea. Si cand o spelia trebuie un sapun "usor" special, dar cred ca deja ai cumparat :)
Iti recomand doctorul dermatolog la care am fost noi si am citit ca si Nerantula a fost la ea: http://www PUNCT drbadutnicoleta PUNCT ro/
Iti trebuie trimitere de la dr.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nocom spune:
LA MULTI ANI, LUMINITA!!!
sA FII SANATOASA MAMICO, SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI NOROC! O ZI PERFECTA ITI DORESC SI UN CADOU PE MASURA!!! ![]()
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna azi sunt Sanzienele sau Dragaica www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |

chiar ma intrebam de ce bat clopotele ... Mitica :)
bine c-ai scris, ca mai gaseam ceva de spalat
poze Sofia
jurnalul Sofiei
abe spune:
La multi ani Lumi!!! Sa te bucuri de viata cu sanatate alaturi de familia ta!!!
mami de Maria si
20+
abe spune:
300 eu am o prietena dermatolog la colentina. eu zic ca e ok, am fost la ea cu maria cand i-au aparut bubite si pete pe fata si a facut ce-a facut si i-au trecut, acum nu mai are nimic.
daca ti-e ok zona, vorbim pe pm.
mami de Maria si
20+
Mimihoo spune:
La multi ani, Lumi! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai familia sanatoasa!
poze Sofia
jurnalul Sofiei
elly_16 spune:
LA MULTI ANI Lumi 

!!! Sa fii sanatoasa si in fiecare zi sa ai parte de bucurii si iubire, alaturi de cei dragi!
luminita2008 spune:
hello,
eu sunt cam suparata azi... trebuia sa aiba loc actiunea 'Ferma Animalelor', sa mergem cu vreo 75 de copilasi nevoiasi la Ferma. am amanat din cauza de vreme. imi pare rau, ca erau asa de entuziasmati copilasii... si noi adultii, de altfel.
si mai rau, Edi mi-a facut un pui de febra azi-noapte si a inceput si Robi sa tuseasca. azi erau bine, f vioi si fara febra amandoi, cam obositi ca au avut o noapte agitata, dar i-am dus la cresa. nici nu stiu daca am facut bine. iar educatoarea are tel inchis, cred ca o iau la rost dupa-amiza, i-am zis clar c-o sun sa vad ce fac copiii, am o mie de griji! oooof.
claudinna, oana, dididi, nocom, abe, fce, mimihoo, elly, multumeeesc!

nocom, bafta la dr! ma bucur ca e mai bine micuta, nu i-ai dat anitibiotic, nu?
babytza, felicitari soricelului cel sociabil! ma bucur ca nu mai are febra!
oana, da, a picat actiunea...![]()
.
dididi
, suntem la limita. tusesc amandoi, nu f rau, dar tusesc, Edi e si infundat, iar azi noapte a avut un 37.9... parca vad ca maine stam acasa si in we la fel
.
si de la mine azi pentru voi toate, cu drag:

Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

de Anda Teodora din 10.10.2008