Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)
Raspunsuri - Pagina 25
piolica spune:
Ramo, mult succes! Distractie placuta la rude!
Eu am plecat la cautat periute / paste de dinti cit mai adecvate virstei Elsei. Sper sa si gasesc. Macar de-as gasi o periuta din fibre naturale si nu din plastic cum o avem pe asta de acum pe care o refuza cu mare indirjire.
O seara buna!
300 spune:
Pio Anda se spala cu mare placere pe dinti cand sta asa
. Nu vrea sa te imite? Fie-mii ii place foarte mult cand fac gargara, ba chiar cand ajunge la baie si eu ma spal, chiar si pe maini, da capul pe spate si zice: aaa, apoi il ridica si face pf! ca si cum ar scoate apa.
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Lumi, mie mi-a spus dr. sa-i dau picatura/ kg corp, tinctura facuta acasa. Daca ai pe cineva care are stupi, roaga sa-ti dea propolis, eu am avut noroc ca m-a aranjat mama. E fantastic din punctul asta de vedere in orasele mai mici unde toti cunosc pe toti ... Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
soacra nasei lu anda are stupi la tara la Valcea. Pot intreba daca intereseaza pe careva. E cea mai la indemana sursa pe care o am si prin iulie nasa are treaba in bucuresti pentru doctorat deci ii pot spune sa aduca.
300 spune:
Diana asta ziceam, ca nu m-au inclus si pe mine exclusivistele
. Am avut un meci in familie dar acum ca am terminat cu proectul la care lucram n-o sa mai urlu la sot ca nu o atrage pe anda la activitati. Adevarul e ca n-am dat detalii doar cum am spart farfuria de la lustra din greseala - dar se vede chiar misto acum, un neon in forma de cerc atarnand din tavan. Cred c-o las asa
.
Didididi spune:
Ramo, pai daca ia in greutate si mai si creste, inseamna ca mananca cat ii trebuie.
Dya, dar ce mare e Andrei; Mihai are 13.5 kg (cantarit la spital) si 90-91 cm. Cert este ca in ultimele 10 luni nu a luat decat 1 kg; drept este ca nici nu mai mananca 7-8 mese pe zi. Are o pb la asimilare.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Didididi spune:
Aveam si eu o intebare: mai este vreun bobocel care nu se uita la desene animate? Ca al meu nu are decat vreo 2 reclame la care se uita (una e cea de la orange) si cam atat.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi Aveam si eu o intebare: mai este vreun bobocel care nu se uita la desene animate? Ca al meu nu are decat vreo 2 reclame la care se uita (una e cea de la orange) si cam atat. Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
Da al meu.Se mai uita la Winnie din cand in cand si la Baby Einstein f rar mai nou.Insa e fan Teleshoping sa nu radeti
Deiu e mare asa a fost tot timpul ne-am obisnuit deja.El are cam 3 mese pe zi aprox plus o gustare si lapte (500ml pe zi)insa mananca extrem de putin si selectiv dar vad ca asimileaza f bine.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Noi nu am avut alt pat: mutat in pat singura: cand va cere treaba asta expres, pana atunci va dormi intre noi. Deci daca vrea camera ei sa faca bine sa vorbeasca mai repede...
Pasta de dinti: vandemecum cu capsune dar fiind pentru 2 ani plus (si anda nu stie sa scuipe) abia acum i-am pus cate o picatura, hm, s-ar putea ca de-aia sa vrea totusi spalata pe dinti [:D}. Cand iau banii o sa cumpar o pasta non-toxica, citeam pe blogul mamicii bio despre una misto fara substante aiuristice.
ClaudiaH spune:
Piolica, Si eu ii dau Luciei D+Fuor si o spal si pe dinti cu pasta de dinti care contine si asta fluor insa concentratia e mai mica si oricum ii pun o cantitate mica pe periuta. Despre obisnuitul cu spalatul pe dinti eu nu i-am obligat pe niciunul. Am folosit puterea exemplului. La Stefan ma spalam eu si sotul pe dinti cu usa deschisa in baie si cantam, dansam, faceam din asta o activitate teribil de distractiva asa ca Stefan evident a vrut sa participe si el. Acum la Lucia a fost mai simplu caci deja avem ritualul de spalat pe dinti cu totii, impreuna si ea oricum vrea sa faca tot ce face frate-su. Noi am inventat singuri cantecele pentru spalat dintisorii, nu sunt importante versurile si melodia ci distractia din jurul evenimentului. Asa ca incet, incet poate reusesti sa o atragi si pe Elsa in aceasta activitate pe care va trebui sa o faca toata viata deci, e important sa o faca cu placere.
300 spune:
Didi, nu stiu ce sa zic cu problemele de asimilare, s-ar putea doar sa aiba un metabolism rapid, ceea ce ne dorim si noua, sa fie un copil activ si sa fi crescut la un moment dat mai repede si sa aiba o perioada de stagnare. Copiii mai cresc si in salturi, cel putin majoritatea asa face :)
Nasicul Andei abia acum la 3 ani are rabdare sa se uite la desene. E posibil sa nu aiba rabdare, in general copiii de varsta alor nostri se pot concentra cam 30 de secunde sa urmareasca un fir, de aceea reclamele sunt atat de interesant, sunt povesto condensate, dinamice, pline de sunet si culoare. Adica "ideale" pentru bebelusi
. Cred ca trebuie sa fii maid egraba multumita ca nus e uita la desene, au foarte multe detalii, uneori sunt violente (anda se uita la tom si jerry cu placere si de cand le vad prin ochii unui parinte mi se par de-a dreptul sadice!). Legat de a cere alcelasi lucru, si fi-mea e setata pe un singur cantecel, un singur epsod de pocoyo si in afara de tom si jerry pe care accepta sa le vada in playlist, cam asta e situatia. Mai sunt, e drept, si copii care cer mereu altul, imi vine in minte Eliza Lavidei :) dar nici astia fixisti nu cred ca au vreo problema (nu ca m-as fi gandit ca te gandesti la una cand ai intrebat :) ).