Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)
Raspunsuri - Pagina 26
300 spune:
Acum ca v-am spamat atata mai bag una si ma duc la treaba (acum am mancat si imaginati-va ce exemplu sunt pentru Anda ca nu reusesc sa mananc in bucatarie). Ii ziceam soatei ca nu stiud e ce sa ma apuc, gatit sau sortat rufe si el zice ca sas nu fac nimic ca le facem cand vine el acasa :)). Tare-mi vine sa-l ascult
,. Mi s-a facut sooooomn.
Mimihoo spune:
Pio, Sofia are si la gradinita si acasa pasta de dinti Zendium pt. copii mici, nu trebuie sa-si clateasca gura. Este cu gust de capsuni.
Cu cantecelul, din pacate nu te pot ajuta, poate daca incerci pe youtube ...
Sanatate Elsei si sa iasa o data dintisorul buclucas!
Dya, Libero mi se par mai bine facuti si imi place textura lor bumbacoasa. Din pacate, insa, sunt prea grosi de purtat vara, asa ca optam pentru Pampers ca sunt subtiri. adca ar fi sa zic care-mi plac cel mai mult as spune Libero. Si Huggies sunt ok dar cam scumpi.
Lumi, eu am inceput sa ma joc cu batista bblusului, intai ii dau pe mana, pe burtica, pe obraz si la nas ... si tot asa, incat incepuse sa rada la ultimele sedinte de aspirat nas.

Sa treaca repede si sa nu va mai chinuiti! 
Ramona, ar fi super daca ai putea face rost de propolis, daca nu vor fetele macar pentru voi. Dar sa stii ca apicultorii nu prea dau, asa ca daca pui mana pe un bulgare ia-l. 
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Acum ca v-am spamat atata mai bag una si ma duc la treaba (acum am mancat si imaginati-va ce exemplu sunt pentru Anda ca nu reusesc sa mananc in bucatarie). Ii ziceam soatei ca nu stiud e ce sa ma apuc, gatit sau sortat rufe si el zice ca sas nu fac nimic ca le facem cand vine el acasa :)). Tare-mi vine sa-l ascult Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog... blogul boboceilorr |
ce dragut din partea lui!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
mirabilandia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica merci, aici e cam cu dus intors pastele de dinti. o sa ma uit si eu pe net, pt ca in farmacii am vazut numai pentru copii mai mari de 2 ani. pentru ce grupe de virsta e pasta asta de dinti? are fluor cumva? ca mie mi-e cam teama de fluorul din pastele de dinti, eu ii dau Elsei o mica doza de fluor pe zi impreuna cu vitamina D, insa aia este doza maxima / zi. De la 2 ani o pot spala pe dinti cu pasta de dinti speciala virstei, insa tb scoasa doza de fluor pe care i-o administrez acum. Eu ma tot gindisem la spalat pe dinti cu apa simpla. Iar de la 2 ani cu pasta de dinti. Pediatra Elsei mi-a zis sa nu insist, pina nu-i apar toti caninii, adica sa nu fie lipsa intre dinti, plus ca gingiile sa nu fie iritate. Insa vad ca dintii Elsei se cam ingalbenesc, de unde si urgenta mea in a gasi o solutie. Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
pasta asta este recomandata de la 1 an si are fluor (500ppm F ceea ce inseamna jumatate din doza pentru copii peste 7 ani )
oricum eu ii pun Izabellei o cantitate infima ..de genul abia ating tubul cu pasta de periuta ..ca de 6-7 ori cit ajunge ea sa se spele pe dintzi pe zi..se aduna ceva
Parerea mea e ca aroma a facut diferenta..chiar daca si asta e cu dus-intors..poate reusesti sa gasesti o pasta fara fluor, dar cu arome..bafta

de Anda Teodora din 10.10.2008