Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

da...chestia cu marimile a devenit relativa...depinde de producator, la unii e 22 mare la altul e mic
Mark e innebunit sa se spele pe dinti...s-ar spala toata ziua...poate Elsei nu-i place gustul de la pasta de dinti....incearca alta poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Pio, pe Sofia o spala pe dinti dupa ce se trezeste si observ la ea, la spalatul de dimineata o imbunatatire la deschis gura. Nu stiu sa-ti spun ce anume fac la gradinita pentru asta ...

Lumi, mie mi-a spus dr. sa-i dau picatura/ kg corp, tinctura facuta acasa. Daca ai pe cineva care are stupi, roaga sa-ti dea propolis, eu am avut noroc ca m-a aranjat mama. E fantastic din punctul asta de vedere in orasele mai mici unde toti cunosc pe toti ...

Cu scutecele, vara pampers, iarna Libero. Nu stiu nr, iau de la 7-14 kg, normale.

Nr. de la incaltaminte, 21; daca i-as lua 20 i-ar fi papucul fix. Are 13 cm talpa ei.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumesc mult.Notat totSunteti minunate dar asta o stiati deja.
Am citit ultimele 2 pagini acum si vreau sa zic si eu 2 vorbe am un moment de respiro
Lumi multa sanatate hunisorilor.Sa treaca repede repede
Ramo important zic eu in perioada asta e sa reusim sa ramanem un cuplu chiar daca nu e timp pt asta.Si la noi situatia e la fel cu viata de cuplu nu mai apucam sa facem nimic doar noi 2 pt ca tot timpul e dedicat lui Deiu.Dar de ce te intrebau fetele daca esti in butoi si cu cine te-ai certat?Scuze dar nu am citit in weekend.
Xor Deiu poarta 23 la unele modele ii vin putin mari.Eu zic ca la inaltimea lui nu are picioru deloc mare dar poate dora mi se pare mie.Eu comparam cu fetita nasilor care e cu 3 luni mai mare si are 24 la picior si e fetita si mai mica de inaltime.
Dididi Deiu nu mananca deloc bine acum dupa trat ala lung cu antibiotic pt otita papa si mai prost spre ex ieri nu a mancat decat 1 felie de paine cu unt si gem, lapte, 2 biscuiti, caise si cirese.Insa ia constant in greutate l-am cantarit chiar ieri de curioasa are 15,7kg.La 1 an avea cam 13 kg aprox deci cred ca e ok.Vreau sa ii fac si eu siderimia si sa vad ce analize as putea sa ii mai fac ca el e destul de des balonat si constipat desi mananca fructe si legume la greu.
Clau unde plecati??Drum bun.
Pio Ramo daca gasiti solutia pt adormitul mai devreme seara dati un send si spre mine.Deiu e criminal la faza asta...Il pun in pat in jur de 22,30 (mai repede nu e chip) insa adoarme cam pe la 23,30 si chiar mai tarziu.Ex aseara a adormit la 0,20 imi venea sa plang de somn mai ales cand ma gandeam ca eu trebe sa ma trezesc la 6...Se trezeste in general pe la 9,30-10 si doarme la pranz de la 15-18.El are un program fix insa orele sunt aiurea rau.
Fug...mai revin.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Mihai poarta 24; are piciorul lat nu ii vin incaltarile care au cusatura pe mijloc. De ex. nu i am putut lua basketi.

Somnul de zi este de 1.5-3 ore, seara doarme 8.30-22 pana la 6-7 dimineata, cu cel putin o trezerie de papa, foiala, etc. Am constatat ca daca doarme bine ziua, doarme mai devreme seara, iar somnul de noapte este mai linistit. Deci la noi nu se aplica pe invers chestia cu dormit ziua putin, noaptea somn adanc si lung.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

am mai citit din urma:

muuh, irina, lidia, nausica, anamona, sabinel, nushulica, laureta, joy, va pup tare, merci de urari!

joy, este superb numele ales pentru bb2, pur si simplu superb!

nocom, prin ce-ati trecut, brr, bine ca a fost cu happy end!

babytza, cum sunteti, mai bine? v-ati impacat, nu?

pio, noi, cantecel de spalat pe dinti? hmm, nu cred... dar poate o fi pe blog la noi ceva... sorry, nu stiu!

dya you back!

eu am reusit sa ma sustrag de sub Edi, sa sterg mucosul treaz, sa-i dau apa si sa-mi recuperez telefonul pe care mi-l furase intre timp. , nu?

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

cine mai stie cum e cu graficele de greutate, sa-mi spuna si mie daca hunii la 11.700gr sunt slabi, ca mie asa imi par. si au 87de cm, masurati acum o luna.
m-a luat ameteala cand am citit cat cantareste Andrei de dya. sigur, el e mult mai inalt, dar...

aa, si nu ma intrebati daca iau in greutate. caci nu iau, sau cel putin n-au mai luat de vreo luna si ceva. sau poate au luat si pana sa-i cantaresc, au slabit iar, mai ales acum ca sunt in greva foamei. pana saptamana asta mancau ff bine si relativ mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Lumi, sa le aspiri mucisorii ... sa nu mai dea in otita, puii mici!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Pio, pe Sofia o spala pe dinti dupa ce se trezeste si observ la ea, la spalatul de dimineata o imbunatatire la deschis gura. Nu stiu sa-ti spun ce anume fac la gradinita pentru asta ...

Lumi, mie mi-a spus dr. sa-i dau picatura/ kg corp, tinctura facuta acasa. Daca ai pe cineva care are stupi, roaga sa-ti dea propolis, eu am avut noroc ca m-a aranjat mama. E fantastic din punctul asta de vedere in orasele mai mici unde toti cunosc pe toti ...

merci de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Mimihoo, aici nu le spala dintii la cresa, asa ca nu am incotro, trebuie sa o obisnuiesc eu cumva. Si eu ma gindeam sa intreb la cresa, poate daca o sa vada alti copii o sa invete si ea. Eu 'incerc' sa o spal dimineata si seara, insa nu stiu ce pot sa-i fac, ca refuza periuta. Poate e si de la gingiutele inflamate de la canini. Am tot spalat-o cu tampoane sterile infasurate pe deget, ca aici nu am gasit periuta din aia degetar, si cind am fost in Ro am uitat sa caut, insa nu am avut mare succes nici asa. Xor nu o spal cu nicio pasta de dinti, aici pastele sint de la 2 ani in sus, o spal numai cu apa.

daca dati peste cintecelul ala care se vehicula pe forum acum ceva timp, dat-mi si mie de veste. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am revenit...sper sa pot pleca intr-o ora acasa
Pio si Deiu adora sa se spele pe dinti deci nu te pot ajuta.S-ar spala si de 20 de ori pe zi.Xor ce seamana baietii astia ai nostri.
Vroiam sa te intreb Elsa adoarme sigurica in camera ei??
Sunt bobocei care adorm singuri??Haideti faceti-ma invidoasa.

Nocom ce bine ca Dariuta e mai bine
Mimihoo si noi am primit recomandare de la dr de tinctura de propolis tot asa 1pic/kg corp.Inca nu m-am hotarat daca sa ii dau sau nu.De ce iarna Libero si vara Pampers ??

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput