Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)
Raspunsuri - Pagina 22
Mimihoo spune:
Lumi, ce rau imi pare ca iar ati luat-o de la capat!
Sa treaca repede si fara complicatii!
Sanatate multa-multa si putere si mai multa!
Eu am bagat-o pe Sofia pe Viusid, combinat cu Rezistan (tinctura cu arnica, eupatorium si echinacea) si cu tinctura de 3 frati patati (pt. D.A.). Bag in ea, poate-poate reuseste sa nu mai ia/ faca vreo boala. In plus, in fiecare dimineata si seara tinctura de propolis ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Xor spune:
Calciu - de cand i-am facut analizele pe la 1 an si 2 luni si i-a iesit calciul si fierul peste limita, nu i-am mai dat nici un supliment...plus de asta, in afara de lapte, Mark mananca f bine lactate (branza, smantana, cascaval, iaurt) si aproape orice fruct (aseara ma amuzam de zor cum rodea ca un soarece dintr-un mar si se straduia sa aleaga coaja asa cum a vazut ca ii fac eu
)
Apropos de ideile pe care le au mamele (doarme, mananca prea mult, putin)am si eu una...ce marime poarta boboceii la papucei? (mie Mark mi se pare big foot
...in cautarile mele pt o pereche de incaltari usoare, marimea lui nu gasesc
)
luminita2008 spune:
fetelor, multumesc! e greu tare indeed, mai ales ca si-au dat programul de somn si masa peste cap. acum de ex Edi doarme, la mine pe picioare, nici chip sa-l pot muta, iar eu incerc sa ghicesc ce face Robi prin dormitor sau mi-l inchipui cum isi linge mucutii pe care eu nu mai apuc sa-i sterg
. am noroc daca ma vede la calculator, ca vine si mi se urca-n carca.
xor, dar am fost si sanatosi. vreo 4 zile, cred, in ultima luna...
hunii au 22 la sandale, 23 la adidas. depinde de model.
iepu, eu in iarna le-am dat Ca ultima oara, reiau din toamna. le dadeam Osteocare, cel mai bun mi s-a parut, parca 10ml pe zi, timp de 10 zile pe luna, toata cura dura 3 luni.
dya, noi folosim tot pampers, nr 5, normal, nu chilotel. intrucat am abandonat operatiunea olita, nici nu schimb modelul, iar de marca sunt relativ multumita.
pio, bafta sa iasa cat mai repede caninii. noua ne ies si molarii acum, 2 la Edi si 1 la Robi. de-asta si mucii si maraiala si nemancatul, cred. sau sper....
hunii adorm in general la ora 21.00. daca dorm mai putin la pranz (mai putin de 1.5h - 2h sau 3,5h), adorm chiar si pe la 20.30. iar cel mai tarziu la 22.00. am avut insa o perioada de vreo 5 luni cand nu era chip sa adoarma inainte de 23.00, 23.30. sieste nu mai au, decat daca nu-si fac somnul la cresa, adica cel putin 1.5h.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Lumi, ce rau imi pare ca iar ati luat-o de la capat! Sa treaca repede si fara complicatii! Sanatate multa-multa si putere si mai multa! In plus, in fiecare dimineata si seara tinctura de propolis ... Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
Multumesc!

vreo marca anume, vreo contraindicatie privind varsta copilului?
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Xor spune:
Deci Mark se incadreaza in limite...23-24 in functie de incaltaminte....si ati gasit ceva incaltari cu talpa subtirica, usoare, in care sa stea piciorusul bine? (sau am prea multe cerinte de la incaltari?
)
Lumi - din cate stiu eu propolisul are ff multe indicatii, in diverse afectiuni dar totodata este si f alergenic...
luminita2008 spune:

Nerantula! sorry de intarziere! Sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti, alaturi de familia ta draga!
dididi
monica, sanatate multa lui Dragos!
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom lumi stiu ca ultima oara puii nu erau tocmai bine, apoi ai disparut! Ce faceti? Cum sunteti? Ma gandesc la voi!!! ![]() |
iaca, nu f bine... dar ne facem noi mari!
cum se mai simte Daria? a trecut stomatita aia?

Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
piolica spune:
Ramo, te inteleg cind vorbesti de viata de cuplu, cred ca asta nu prea mai exista pina nu se fac copiii marisori, poate niciodata. Insa exista solutii, ceva care sa-ti limpezeasca putin creierii. La noi e ok, pt ca eu fac treburile in casa cind e Elsa la cresa, asa ca atunci cind sintem toti 3, noi iesim destul de mult. Plus ca Elsa doarme in camera ei, asa ca noaptea chiar ca sintem 'in cuplu':). Insa sotul meu ma tot bate la cap sa luam un baby sitter, care sa stea cu Elsa din cind in cind, ca noi sa putem iesi, numai noi doi ca pe vremuri. Insa eu nu prea am chef, ca nu vreau sa o las cu cineva pe care nu-l cunosc. Insa am chef de iesit:):):) Am fost de acord cu cresa, pt ca e o institutie, sint multe persoane, plus ca sint formate pt asa ceva. Insa sa iau o studenta care sa vina si sa nu stie ce sa faca, iar eu sa stau pe ghimpi, chiar ca nu-mi convine. Insa voi aveti avantajul familiei, nu o puteti lasa pe Anda cu cineva din familie si voi sa iesiti, numai voi doi? Si sa lasati treburile casei pt alta data? Cind incepi sa constientizezi ca-ti lipseste ceva, eu zic ca e destul de acuta lipsa. Asa ca ia masuri! Mult succes!
hihihi, Xor, si Elsa e big foot! Si eu ma lamentam pe aici acum citeva luni, mai ales ca ea e fetita. Poarta 22-23 acum, ceea ce mie mi se pare mare pt virsta ei. Banuiesc ca la iarna o sa aiba la ghetute cam 24-25... (insa nu toate 'marimile' coincid. are sandalute marimea 22 si pantofiori 23 care-i sint buni, mai are unii 23 care-i sint mari, aici comerciantii chiar spun ca e un 22 mic sau un 22 mare... depinde de fabricant)
piolica spune:
Lumi, saru'mina. Si voua mult curaj sa iasa cit mai repede maselutele.
apropos de maselute, imi amintesc ca aveati la un moment dat un cintecel pt spalat pe dinti. Unde-l pot gasi si eu? Elsa nu vrea neam sa se spele pe dinti, poate cu acel cintecel o sa o conving in vreul fel. Merci!