Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)
Raspunsuri - Pagina 20
angelynna82 spune:
CLaudinna spor la bagaje si drum bun 
Monica l-am vzut pe Dragosel zbarlici, tare tare furmusel si apetisant

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
ClaudiaH spune:
Nocom, ce-a patit Daria? N-am reusit sa citesc totul din urma.
Dyanira, despre scutece eu pot sa-ti raspund asa: Actualmente la Lucia folosesc numai scutece tip chilotel de la Pampers, numarul 4 plus pentru ca ii pun numai noaptea si pentur ca doar o data la cateva nopti mai uda scutecul si deci varianta chilotel e mai buna putandu-se folosi de mai multe ori. Pana la 18 luni am folosit scutece normale cu scai tot de la pampers. Am incercat si alte marci de scutec de pe aici insa tot la Pampers m-am intors.
Mimihoo spune:
Claudia, am vazut pozele de la mare!
ce frumosi sunteti! Sa fiti sanatosi!
Nocom, sper sa ti se para ca ar trece ceva si la urechea cealalta!
Noi abia joi avem programare la ORL. Sa ne scrii ce-ati facut astazi!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Neata fetele!!! Ce scutece folositi (marca si tipul adica clasice sau chilotei) si ce numar??? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Spor la bac!
Libero confort fit, mai am nr.4, ii termin apoi trec la 5 sau chiar 6 daca nu gasesc. 5 e o marime intermediara, peste care se si poate sari putin.
Babylove 4 maxi - 7-16 kg, la cutie.
Libero chilotei - nr. 6 acum, nu am gasit 5. Vin putin mai largi, Anda era de 5, dar sunt OK.
sper ca te ajuta. A, ma tenteaza rau scutecele textile, dar sunt inca in dubii.
monica_dicut spune:
Mda, verdict: Rubeola. Cica are nu stiu ce ganglioni umflati undeva la ceafa. NU ma pricep, spun si eu ce mi-a spus pediatra 
Cam in 2 zile ar trebui sa erupa bubitele si or sa tina cam 3 zile. 1 saptamana nu iesim afara, nu facem baie pana trece eruptia, antitermice la 4 ore in prima zi, apoi la 6 apoi la 8... la revedere mare, sa amanam cu minim 1 sapt -10 zile dupa ce trec bubele. Bine ca nu aveam bilete luate. SA nu uit daca anii viitori o sa plec cu bilet sa fac asigurare storno, buna treaba... asta e, bine ca a facut acum ca e mai usor.
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
dyanira spune:
Am notat datele deja.Va multumesc.
Mai revin.
P.S. Ramo si noi tot Libero comfort fit folosim nr 6.Dar nu am mai gasit acum nici de asta nici Libero chilotel si am luat un pachet de Pampers.Ultimul pachet de Libero care l-am luat era fara nici un desen.Si la tine la fel???
Cu bacu...ar fi mai usor daca l-as da eu cred.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Ale mele sunt normale. Dar la alea chilotei am vazut ca unele au desene, altele nu, cel putin asa era la 5, la astea 6 - la chilotei ma refer - am scos doar doua si au decat iepurasii care la nr asta sunt albasti.
Nr. 4 cu scai sunt luati de mai bine de o luna, i-am intercalat babylove si au desene. Eu gasesc libero numai in real si cora, am inteles ca sunt si in selgros dar in rest nu se gasesc decat online la niste preturi icnredibile. Sunt curioasa daca s-ar vinde daca as aduce eu...
Didididi spune:
Buna si de la noi! Un alt we cu temperatura, un alt drum la spital. Se pare ca rosu in gat si o infectie slaba cu nu stiu ce virus viral. Tura asta nici nu a mancat saracu'. Noroc ca de azi noapte a revenit la normal.
IDR-ul arata anticorpii formati in urma vaccinarii. Stiu ca in copilarie inainte de a face urmatorul rapel iti testa anticorpii; daca nu se vedea decat intepatura se repeta vaccinul, daca avei intre nu stiu ce limita umflatura nu se mai facea, peste maxim te trimitea sa vada daca nu ai ceva la plamani (eu am patit mereu asa).
Nerantula cu intarziere la multi ani!. Pt constipatie stiu ca sunt bune Kiwi-ul si apa de la tarate cu in. Lipsa apetitului poate fi si de la lipsa de FE. Noua ne-a iesit sideremia 2; poate de aici si scaderea apetitului de care ma vaitam; poate nu ar fi rau sa ii faci si niste teste gastro, poate are o problema cu digestia.
Babytza, Angi, CD multe floricele. Imi pare rau ca aveti probleme, dar nici in butoi nu aveti voie. Incercati o alta abordare, poate se schimba ceva.
Dya, noi folosim pampers nr 5. Chilotelul nu imi place ca nu retine suficient pipi si il strange peste pulpite.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Xor spune:
pe fuga de la scrbiciu...am citit cate ceva din urma dar am cam uitat![]()
Dya - folosim Pampers nr 5...am incercat Libero si s-a iritat urat ceea ce m-a facut sa renunt la orice alte incercari atata timp cat cu Pampers ii merge de minune...
Nerantula - si eu ma plangeam de lipsa de apetit a lui Mark, insa nu prea scade in greutate, acum pare sa isi fi revenit...adik papa dar vrea sa pape singur
(cu mana, furculita, lingura cu orice dar sa fie independent, iar in farfurie sa aiba mai multe feluri pt a alege
)
Claudinna - si eu ii fac limonada dar in loc de zahar ii pun miere
300 - nu am facut decat o singura oprire de tufis in drum spre casa si atunci nu l-am scos din scaun...(continui sa cred ca nu am procedat corect dar totul e bine cand se termina cu bine
)
Nocom si Giulli - ati avut parte de intamplari care m-ar fi zruncinat teribil si pe mine...Nocom...cam tot atat as fi mancat si eu![]()
Monica - multa sanatate lui Zgatix....si noi am avut dupa spusele medicului rubeola la 8 luni dar dupa ce am citit pe net cred totusi ca a fost roseola
daca imi mai amintesc ceva si mai am vreme, revin
piolica spune:
Nerantula, cu intirziere iti urez si eu LA MULTI ANI!
La noi au venit caldurile, sint 30 de grade acum, asa ca am inaugurat o mica piscina pentru Elsa. :) Este super incintata, o scot de acolo in mari urlete.
Elsa doarme destul de mult, intre 10 si 12 ore noaptea, se trezeste tirziu, duminica s-a trezit la 11:45!!!!! Insa seara se culca tirziu, eu nu prea stiu ce sa-i fac sa adoarma mai devreme si sa se trezeasca mai devreme. Am incercat si sculatul mai de dimineata ca sa oboseasca si sa se culce mai devreme, insa nu prea a mers. Cred ca o sa o alerg mai mult ziua ca sa cada rupta de oboseala seara. Daca aveti ceva sugestii, va rog sa-mi spuneti, ca ne-a cam capiat seara.
Scutece, eu folosesc pampers nr 5 + unele eco de la naty.
Claudia, ti-am vazut pozele, sinteti o familie f frumoasa. Ce frumoasa e Toscana, mi-ai dat asa o pofta de plecat in vacanta, insa mai am de asteptat pina in august.
Fetelor, iesiti din butoi, viata e asa de frumoasa, nu merita sa stati suparate.
O zi buna va doresc.