Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)
Raspunsuri - Pagina 19
monica_dicut spune:

Scuze ca dau buzna peste voi, am si eu nevoie de ajutor/sfat.
Zgatix mi-a facut febra azi (eu o banuiesc chiar de ieri desi fugea de termometru) 38,7-38,4 in fundulet. I-am dat antitermice alternativ la 4 ore dar sub 38,2 nu scade deloc. EL e foare activ, mananca foarte bine, nu are diaree, nu par sa-l doara urechile sau sa aiba rosu in gat.
Ati patit vreodata asa, febra care sa nu scada fara vreun simptom aparent? Singurul lucru de care o pot lega este o gingie umflata sus, dar totusi, sa nu cedeze?
Multumesc 
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
CD27 spune:
ClaudiaH bine ati revenit din concediu, am vazut pozele, sunt faine, pisica chiar a mers cu voi peste tot?
momentan mie mi se pare ca n-o sa plecam ever intr-un concediu cu totii, adica toti 4, mi se pare ca ne-ar trebui un bagaj monstru
Muuh spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut ![]() Scuze ca dau buzna peste voi, am si eu nevoie de ajutor/sfat. Zgatix mi-a facut febra azi (eu o banuiesc chiar de ieri desi fugea de termometru) 38,7-38,4 in fundulet. I-am dat antitermice alternativ la 4 ore dar sub 38,2 nu scade deloc. EL e foare activ, mananca foarte bine, nu are diaree, nu par sa-l doara urechile sau sa aiba rosu in gat. Ati patit vreodata asa, febra care sa nu scada fara vreun simptom aparent? Singurul lucru de care o pot lega este o gingie umflata sus, dar totusi, sa nu cedeze? Multumesc ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Da eu. De cele mai multe ori nu au si alte simptome pe langa febra dar ai mei fac mult mai mare de 38.2 care daca a fost luata in fund poate fi considerata stare subfebrila deci poate fi de la dinti.
La Dimitri antitermicele isi fac efectul deosebit de greu, ca sa iti faci o idee lui febra 39.8 i-a scazut cu supozitor Diclogesic (diclofenac) in 1 ora la 37.
Sanatate multa ii doresc lui Dragos, v-am admirat pozele. Tare dragut pustiul.
ClaudiaH spune:
Monica, eu am patit de multe ori, la amandoi. Poate fi un virus fara manifestari clare.
CD27, da, a fost si motanul cu noi. Nu peste tot insa. Noua ni se potriveste cel mai bine modelul cu inchiriatul unei case de vacanta asa ca fiecare are camera lui, isi pastreaza tabieturile si motanul are noi locuri de explorat. E mult mai bine decat sa-l lasam singur acasa. Felix al nostru face parte din familie si deci merge cu noi peste tot. Evident ca el ramane in casa de vacanta, nu-l luam sa vizitam diverse orase sau la plaja, l-am omori cu zile. Legat de bagaje, pot sa-ti spun ca e prima data cand mergem undeva si masina nu e incarcata ochi. Avantajul casei de vacanta este ca ne cautam inainte una adecvata nevoilor familiei noastre: cu patut de copil, cu masina de spalat rufe, cu scaun de masa, jucarii etc. si in felul asta se simplifica bagajul. Anul trecut cand Lucia avea un an am fost undeva in Franta si am stat la o casa care avea inclusiv incalzitor de mancare pentru bebelus. Deci se poate si in 4 (in cazul nostru 5 cu tot cu motan) dar e nevoie de ceva planificare.
monica_dicut spune:
NEatza.
Va multumesc de raspunsuri
. Azi-noapte nu mi-a mai facut febra insa pe la 5 a inceput iar sa urce iar la 6 era 38,8. MI-a baut un bibe de ceai si i-am dat Nurofen si cam intr-o ora i-a scazut. DAr acum parca iar e caldut. EL inca doarme. La 10 mergem la pediatra sa vedem ce zice. E ciudat ca peste noapte mi-a umplut 2 pampersi de pipi. DAr plini rau de tot. Nu i-am mai schimbat pampersul peste noapte de pe la 2-3 luni cred. E adevarat ca bea lichide destul de multe dar totusi niciodata nu mi-a facut asa. Azi-noapte cand s-a trezit la 12, in urlete, parca parea sa il doara ceva, parca se tanguia asa. EU tot la dintele ala ma gandesc. Mai imi trece si o otitat prin cap desi l-am palpat eu si nu dadea semne de durere. NU stiu.
Va pupez, o zi buna si merci inca o data 
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Nocom spune:
Neata,
Maaaai, toata lumea face bagaje?!!?!? Vreau si eeeeeeeeeuuuuuuu!!!! Noi inca nu am planificat nimic pentru vara asta, bine noi ne hotaram de la o zi la alta ca daca avem rulota putem pleca oricand si oriune...
. dar asa dor imi e de mareeeeee!!
claudiaH abia stept sa va avad pozele!! Cred ca la pranz cand doarme matza 
monica_dicutz si noi am mai patit-o, poate sa fie de la dintisori, caci la viroze fac febra muuult mai mare...Sa ne spui ce a zis pediatra!! 

CD sunt intru totul de acord!!! Cred si eu ca e bien fara cumnata!!!

claudinna multumim de cafeluta, drum bun si distractie placuta!!!! 
daria e muult, mai bine, nu ami face febra, a inceput sa manance aproape la fel de bine ca inainte, bubitele s-au micsorat si multe au disparut, probabil in 2-3 zile suntem ca noi!! ![]()
lumi stiu ca ultima oara puii nu erau tocmai bine, apoi ai disparut! Ce faceti? Cum sunteti? Ma gandesc la voi!!! 
O saptamana minunata sa avem!!!!
dyanira spune:
Neata fetele!!!
Nu am apucat sa citesc nimic nimic poate gasesc putin timp liber ca sunt la bac
Dar am o rugaminte:
Ce scutece folositi (marca si tipul adica clasice sau chilotei) si ce numar???
P.S. De data asta chiar e pt un sondaj adevarat deci va rog mult sa imi raspundeti![]()
![]()
Va pupacesc pe toate
si va doresc o sapt minunata.
Revin cand am putin timp liber.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Neatza, multu de
, mi-s tare adormita desi am dormit....
ClaudiaH am admirat pozele, tare frumoase
Monica si Crina are acum temperatura, aparent fara niciun sens insa stau caninii de jos sa sparga...presupun ca si asta e un motiv...
si multa sanatate
CD e mai bine asa, cu nika nika
am Mikul si sa nu se mai loveasca
am si ceilalti bobocei care au incasat cate o lovitura
Nocom ma bucur multa ca e mai bine Daria 
Dya eu am acum pampers Happy, inainte am luat din Kaufland Wyckies (sper ca se scrie asa) 48buc la 30ron, bunicele 
azi mergem si noi dupa rezultatele analizelor...sper sa iasa bine, intre timp pare sa o deranjeze acum urechea stanga

, sunt satula de atatea probleme
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica