Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)
Raspunsuri - Pagina 18
angelynna82 spune:
NEatza
Babytza multam de cafea, mai dau si eu una ca tot e duminica 
ClaudiaH bine ati revenit din concediu
. La Crina e teroare cand o scot din apa, de fiecare data urlete...
Angie
sotului si felicitari pentru sarcina, bebe sanatos (Sper ca am citit bine la semnatura
) 
fi'mea m-a trezit de dimineata cu "veau papa", normal ca am bagat lapte si cereale, intre timp a fost cu tacsu la cumparaturi
Anamona nasoala intamplare...pacat ca mai dam si de astfel de oameni
copilul meu a avut ieri o zi plina de lovituri...mai intai s-a lovit de "asfaltul strazii noastre" (format din pietricele)= si-a spart buza plus muscat limba, apoi iarasi una la cap si tot asa...offf, vreau zile mai bune...normal ca aseara era agitata, numai cu putin ibalgin am potolit-o
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
claudinna spune:
ClaudiaH, abia astept pozele!!! bine ati revenit!!
Ange si la noi a fost ieri zi de lovitura...are o ditamai vanataia pe obraz..s-a impiedicat si s-a lovit de usa...amandoi eram langa el...dam cu arnica si ne bucuram ca nu si-a spart pometele!
pupam fetita care cere papa![]()
Nocom spune:
Buna ziua,
babytza pai sti ca nu zic numa asa..... si eu chiar va stept!!! Acuma sa vad cum ma descurc de gigoloii aia.....
Hai ca am auzit ce de joi se face iar frumos! Doamne ajuta!!!
claudinna nu se merita mama sa intri in butoi numai pt accesul la piscina.
Mai bine lasam accesul restrictiv si facem o zi de balaceala bobocei si mamici la mine!! Ce ziceti?? 
claudiaH Bine ati revenit!!! ma bucur ca v-ati distrat in concediu!!
cat despre odihna.... hmmm... sunt sigura ca nu mai sti ce e aia in concediu de vre-o.... 6 ani.....
Si matei s-a l;ovit ieri rau la ochi, de fapt un baietel l-a lovit cu genunchiul in ochi, Matei cobora pe burta cu capul inainte pe un tobogan lung si spiralat iar un alt baiat urca toboganul in genunchi pe partea pe care se aluneca......
Acum are al meu o arcada vanata si umflata......
Ma gandesc la toti boboceii loviti sa le treaca repede si fara semne!!! 

O zi excelenta va doresc!!!
300 spune:
Si eu, si eu ma gandesc la toti. Imi inoata mintea in oboseala si nu-mi vine sa mai lucrez deloc.
anamona spune:
pupam puiutii care au cazut si s-au lovit, sa treaca repede si fara semne

noi suntem in toiul pregatirilor de plecare, nu am niciun chef de facut bagaje. Am mari emotii pentru primul ei zbor cu avionul....
acum incerc sa instalez niste joculete pe telefon, sper sa gasesc si un video player de instalat ca ne-am hotarat sa nu mai caram si laptopul dupa noi.
300 spune:
anamona se gasesc multe plyere bune, chiar si telefonul ar trebui sa aiba ceva. Incearca getjar.com daca vrei aplicatii jav, si nici http://search.4shared.com/search.html nu-i rau. Poti gasi multe jocuri chiar pt modelul tau. Daca ai telefon cu symbian sau alt SO deja oferta e maaare :)
Distractie placuta!
ClaudiaH spune:
Buna din nou!
Iata si pozele. Sunt multe asa ca le-am ordonat pe capitole. Asa ca din lista din stanga puteti alege care poze vreti sa le vedeti.
Pe maine!
anamona spune:
300, mercic, Itelefonul meu e din generatia fara video, e versiunea 3G. Exista pe Cydia o versiune de VLC dar problema e ca nu imi merge Cydia dintr-un motiv necunoscut si nici timp de mirosit problema nu prea am...poate la noapte, oi reusi mai pe indelete....
edit: intr-un tarziu, dupa ce am instalat si vlc, am observat ca mi le reda si playerul incorporat (ipod) numai ca trebuiau salvate in mp4
CD27 spune:
Nocom eu vin sa fac entertainment pentru mamicile din butoi
iar despre cumnata...hehe nu mai stiu nimic de luni bune si ce bine e, nu ne sunam, nu ne vizitam, nika nika
nu ne-am certat, a venit totul asa natural, s-a rupt legatura
la noi a fost astazi zi de lovitura si nesomn, n-a dormit decat la ora 20.30, trezit la 9 dimineata, pe seara era leu, alerga fara tinta prin casa
. cat am fost azi pe la mama la pranz n-a vrut sa doarma si alerga prin casa, asa ca si-a luat o usa in cap de la mama care a deschis in viteza, el venea in viteza si l-a lovit in frunte si a cazut cu capul de gresie