Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

da, asa e nesimtitii sunt de vina.....pai orice om normal la cap oricat de nervos ar fi, s-ar fi potolit instantaneu cand ar fi vazut un copil dormind...mai ales ca dormea in brate.....

hehehe lumea e mica, se intoarce roata cu siguranta
oricum era o cretina, erau o gramada de locuri libere in jur, nu erau insemnate ca ar fi fost platite iar locul cu pricina era ras-recomandat de doctor ca e liber. Oricum chiar daca ar fi fost platit, faptul ca e cineva in masina care asteapta e clar semn ca nu va mai stationa mult acolo. Putea sa se parcheze langa si sa isi mute masina dupa aia, mai ales ca fusese rugata frumos.

sotul a incheiat discutia tocmai ca sa nu o trezeasca pe T, dar a fost inevitabil in timpul manevrelor de parcare.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

angi si babytza, capul sus si mai mult optimism va rog.

chiar e pacat de atata certuri, cu siguranta veti gasi solutia optima si lucrurile se vor rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

babytza lumina inca merge, doar farfuria de sticla s-a spart cand am vrut sa mut un scaun pliant. Cred ca de la draci mi se trage, am avut asa niste miscari ample azi

Mergi la inceput

haha la noi e razboi in toata regula, am avut o ciocnire acum pe seara de mama-mama. Eu n-o sa cedez fie ce-o fi. Am dreptate iar el sufera de mania persecutiei. Imi ascut cutitele iar maine ma va chema Borgia.

Ii arat eu lui.

Mergi la inceput

anamona ce pui de lele femeia aia. Ati fost prea finuti cu ea.

Daca-i pui nr masinii o caut maine si-o aranjez, asa ne facem reciproc un serviciu: eu ma racoresc, tu o sa ai loc de parcare cand ajungi la dentist.

Auzi e posibil ca demoazela sa fi stiut cine recomanda parcare acolo si sa fi facut inadins, sa-i creeze dr un neajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Multumesc fetelor pentru raspuns. Parca ma simt mai bine...(mama denaturate ce sunt)
tzitziri, abe, babytza - vad ca si ai vostri bobocei dorm tot atat. Si nu e vorba ca nu are si a mea energie (chiar f multa, crezi ca are ADD) dar mi se para prea usor iritabila de la o vreme. Stiti, ca atunci cand esti obosit si nimic nu-ti convine.
angelynna82, asa dormea si a mea inainte sa mearga la gradi, 11-12h/nopate si cel putin 3h la siesta. Dar acum are zile cand in total doarme 12h. De la 8 - 8:30 la 6:30 (dormea de la 7 la 7).
Nocom, fetita ta recupereaza la amiaza, per total doarme f bine.
Va pup. Ma duc sa calc rochite ca maine e ziua lui tati care face 30. Hihi! Ii spunem tataie de acum.

Mamica de Sarah-Aimée si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Cafea calda , pepsi si croissant proaspat in dimineata asta

Nocom sa stii ca eu iau in serios invitatia ta si poate venim intr-o zi la tine.

Angie sa iti traiasca sotul

anamona no comment

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Neata

Cafea calda , pepsi si croissant proaspat in dimineata asta

Babytza si puiiValentina David

Neata si multzu de cafea!

Cum va simteti, duamna?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
multumim de !!!
pe mine ma supara tare vremea asta si nu pt ca nu putem pleca, ci pur si simplu...parca nu mai e vara daca nu e soare!
aveam atatea de facut, de jucat...
Nocom, sa stii ca suna bine de tot treaba aia cu sezlongul la tine , dar mi-ai taiat-o repede ca daca nu suntem in butoi....se pune daca intru acum

anamona, nasoala intamplare, zau!
babytza, Ange, trebuie sa iasa soarele si pe strada voastra!

Xor, bravo pt concediu si bravo lui Mark pt comportament!!!
ne asteapta si pe noi un drum destul de lung (nu cat al vostru, dar am facut si noi un drum de la Iasi in octombrie). comteaza mult ca a crescut copilul, nu mai stiu cine zicea. te intelegi altfel cu el
al meu ne-a cam luat de slabi in unele momente si avem show la fiecare imbarcare. vrea sa se urcce singur in masina...sa se urce singur pe scaun...dar oadata ajuns in masina incepe sa danseze si nu mai vrea sa se urce pe scaun...daca se urca, ramane cu ochii pe geamul din spate....si da-i munca de lamurire....
seara deja avem program de mers in gara sa vedem trenul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!

Ne-am intors. Cele doua saptamani au trecut ca un fum de tigara. Per ansamblu a fost fain insa... deloc odihnitor; cei mici ne-au facut program antrenant. Marile probleme au fost scosul din apa si plecatul de la plaja spre casa. De fiecare data se lasa cu scandal. In rest... a fost relativ bine. Pana si drumul dus intors (cca 10-12 ore pe segment) a fost ok. Am avut sistem de dvd-player pentru tetiere si s-au uitat amandoi la desene, s-au jucat, au cantat, au dormit. Acum.... incercam sa facem ordine in bagaje si in muuuultele poze. O sa incerc sa mai citesc si din urma si o sa revin cu cateva pozici.

Numai bine!!!!

Mergi la inceput