Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Angelynna,acum iau semintele de la un supermarket,inainte luam de la plafar,parca sunt de la Sanovita,nu sunt sigura(am mai luat si din Selgros,Metro).Eu macin o cantitate mai mare si tin intr-un borcanel Sper sa aiba efect si la voi!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Julax, seminte de in ii dadeam si eu intr-o perioada, pentru bogatia lor in omega3, i le puneam in iaurt sau le mananca macinate din lingurita ... acum nu mai vrea in nici un fel, adica nici iaurt nu mai mananca . Constipatia sigur s-ar rezolva cu aport de lichide, dar nu bea! Sau cu diferite alimente, cu care iar nu am ce face, la el se numara dumicatii si ma bucur de orice baga in gura, inclusiv cascaval, daca se intampla, nu mai stau sa aleg , orice calorie e buna!
CD, scade in greutate

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nerantula stii ca si fi-mea mananca prost... eu cred ca ea de fapt papa cel mai prost din toata odiseea iar acum gruia ppapa ca ea. Nici ea nu prea bea lichide, dica daca ajunge la o cana cu pai plina cu apa in zilele calduroase e bine; in rest suge la greu, pana cand vrea dar nu stiu daca scade sau creste ca n-am niciun cantar in casa. Voiam sa-ti spun ca azi i-am facut si eu limonada ca mi-am adus aminte sa iau lamai pentru alta chestie -- a ras primii 50 ml fara sa respire! Tot as,a juma de lamaie, cam juma de kil de apa, o lingurita de zahar (de-aia de 5 ml).

La constipatie ar ajuta si mierea asa ca daca te hotarasti la sucul de fructe, indulceste cu miere. Pe A o scoate si sucul de portocale si de fapt cand mananca bine face si caca, uneori chiar dupa maa copioasacand nu... nu la fel de des. In general face cu forma, chiar cam tare.

Am tot citit de copii constipati la care nu merge niciun remediu in ultima vreme.

Oana concediu super placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

LA MULTI ANI, Nerantula!

Sarcina usoara in continuare, nastere la termen si bebelina sanatoasa!
Fericire si implinire alaturi de cei dragi!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nerantula,te inteleg,si eu umblu de multe ori cu cana de apa/cai dupa ai mei,caci nu sunt consumatori de lichide.Ii place sucul,asa ca nu lipseste de la masa de fructe(il diluez si cu putina apa).Sper sa-i revina curand lui Gruia pofta de manacare.A avut si Ioana o perioada cand nu mai vroia seminte de in si ii dadeam cate putin in linguritza,dupa care un aliment preferat.A mers.Astept sa citesc curand ca sunteti mai bine cu papa
Sarcina usoara in continuare!Frumos nume Cezara,foarte frumosFrumos si cu perecheIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Nerantula!

si sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Da-i lu Gruia tort, s-ar putea sa ai o surpriza. Anda a mancat ieri la vara-mea si nuuu, nu de-ala cu fructe si direct la ala cu cioco s-a bagat. Eu o las intotdeauna sa guste lucrurile la care ajunge, in ideea in care oricum eu in casa nu tin chestii pe care nu are ea voie sa le manance si apoi sa mai cunoasca un gust nou, poate descopera si ea placerea de a manca.

Asa ca am descoperit ca, atunci cand vine vorba de: cartofi prajiti, pufuleti, tort cu ciocolata nu se da inapoi. Cel putin pufuleti ar manca o tona. Cartofi mananca doar cativa iar tort... ei bine nu stiu ca am mancat si eu cu ea.

Culmea e ca am tot incercat sa-i ofer mancaruri de oameni mari, s-o las sa manance singura, sa mancam din aceeasi farfurie, sa inrceram tacamuri noi, tot putin mananca si tot numai cand vrea ea. Si ma deruteaza ca eu ii dau bucati, ea vrea pasat. Eu ii dau pasat, ea vrea bucati. In ultimele zile mananca borcane cu placere si de cand am fost la nunta nu mai pune gura pe ciorba. Si nu mai vrea fructe, am incercat din nou si pasate, mor de necaz ca nu a vrut sa guste si ea o cireasa anul asta si anul trecut era lesinata dupa ele. Fructe pasate de exemplu nu mai vrea de foarte multa vreme. Nici cereale nu a mai vrut si am renuntat sa mai cumpar. Deci eu cu fi-mea am nevoie de multa inventivitate si muuulta rabdare si o tona de tzatza ca altfel ar lesina de foame. Azi a mancat jumatate de borcan de pasta ham si paine. Nu mai vrea paine unsa cu nimic, daca nu e simpla ma cearta.

Si totusi nu mai am de mult creierii pe moate. Vad ca dormind ii ajung cracii pe treapta de la carut, deduc ca a crescut deci putinul ala neregulat si vesnic in picioare ii ajunge. Sa vedeti cum isi pune mana dupa cap cand deschide gura! Si cum se apleaca in fata cu gura cat o sura sa-i dau cand are ea chef :) Am descoperit ca tac'su ii punea mana pe frunte a si cum ar verifica-o de febra si ar imobiliza-o si asa iid adea sa manance de frica mea, auzi, ca ii zic eu ca nu e in stare sa-i dea feteisa manance. I-am zis sa nu mai faca ever asa ceva,d aca nu vrea nu vrea, aia inseamna fortat, nu ma intereseaza ca mananca un borcan in conditiile astea, pe termen lung e foarte nasol. SI iata primul efect, mana ei cumva pe frunte sau dupa cap cand se pregateste sa ia lingura cu mancare. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nerantula, multa sanatate si sa fie bine in formula de 4!

Mami de Alexa si de Cipri,plecam in Austria deci oricum cred ca o sa fie vreme cam cum e pe la noi asa

Angie844, David doarme noaptea cam 9-10 ore (culcare de obicei pe la 22 si trezire pe la 7-8).In timpul zilei mai doarme cam 2 ore minim dar de cele mai multe ori vreo 3-3jumatate.Nu am cautat sa ma informez daca doarme mult sau putin...ma gandesc ca daca sunt adulti carora le ajung 5-6 ore pe noapte si sunt eu careia nu mi-ar ajunge 12 asa aplic si la ei....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

LA MULTI ANI, Nerantula!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

vreti?
noi ne tot gandim daca sa plecam azi la Calimanesti sau ba...vremea e de vina...chiar n-as vrea sa ma duc acolo sis a ploua...e teroare cu R in casa...

Mergi la inceput