Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nerantula, stii ca ma plangeam de Razvan acum vreo saptamana-doua, ca nu mananca. dar chiar nu manca..tot slabea...l-am lasat oarecum in pace, dar i-am dat vreo 4-5 zile limonada, din jumate de lamaie, 1 lingurita de zahar si apa.
acuma, nu stiu daca asta e cauza sau ca au trecut caldurile, dar R mananca acum de stinge si cere!!! inainte, chiar daca manca, nu cerea in plus, nu cerea nimic, de fapt, decat apa
acum nu mai are rabdare cand aude de masa, striga la mine: "da-mi ma mancaie!!" sau "papa mai vieaau!"....
a luat intr-o saptamana 200-300 g, inca nu a recuperat ce a slabit pe caldurile alea, insa e pe drumul cel bun
si nu i-am mai dat limonada din zilele caniculare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300, da este foarte savuroasa mai ales cand culegi de pe covor

Nerantula si Crina mea e tare constipata, para, prune, smochine, suc de morcov (nu merge si nici nu il mai accepta) suc de mere si pere, lichide multe cat si iaurturile nu isi fac efectul, daramite ciorbele, acum i-am dat Duphalac 2ml...se pare ca face kk, insa tot bobite precum oaia

referitor la ce zici cu slabitul din pacate nu te pot ajuta, sper sa gasesti solutia

Ne opentru copilasii nascuti prematuri cat si pentru ceilalti sa fie sanatosi cu totii

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

mai, sunt bagata de tot in ceata cu IDR... Crina are semnul pe manuta, e vizibil, ar trebui sa ma ingrijorz???? niciun dr care a vazut-o nu a zis ca nu ar fi in regula

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Buna mamici de bobocei!

Am si eu o bobocita de Sept 2008 si voiam sa va intreb, daca nu va suparati, cam cat dorm copilasii vostri nopatea la varsta asta? Am citit ca ar tb sa doarma 11,5 - 12h/noapte si cam 2 ore la siesta. Sarah doarme doar 10 - 10,5h/ noapte si cam 2h la siesta cand e la gradinita si 3 ore in w/e acasa. Problema e ca e un copil f agitat si foarte fragila ca si temperament si mi-e teama sa nu fie din cauza lipsei de somn. Voi ce credeti? Mai are cineva problema asta? Multumesc anticipat pt ajutor.

Mamica de Sarah-Aimée si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Oana, concediu placut! ce traseu aveti?Pe mine ma apuca disperarea cand vad ce vreme e la mare oare se va indrepta curand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Angelynna,Nerantula si Ioana a fost constipat,chiar si zilele astea am avut un episod,dar acum e bine.Uneori nu reusea sa faca nici cu supozitor,din cauza durerii,iar atunci mai foloseam o microclisma din accea cu musetel si nalba(am folosit de 2 sau 3 ori,cand mi se parea ca nu reuseste de fel sa iasa).I-am dat si o sticlutza de Duphlac la un moment dat,a avut efect oarecum,dar nu imediat si la scurt timp dupa ce am terminat ,a reinceput si constipatia.Eii ii merge foarte bine cu seminte de in,Stiu ca s-a mai spus de ele,dar mai zic si eu,poate ca foloseste cuiva,La inceput ii dadeam cu cateva minute inainte de masa,pe stomacul gol,1-2 lingurite,cat vroia ea(ii plac),apoi ii puneam si in iaurt.N-am mai avut probleme ,o perioada nici nu i-am mai dat seminte de in.Acum cateva zile am observat ca e din nou constipata,i-am dat seminte de in,de dat asta doar cu iaurt si presarate peste painea cu faimosul magiun de Topoloveni.De azi e bine.Cred ca merita incercat,dar pe o perioada mai lunga,poate merge si la voi,in plus sunt si sanatoase.Luminitza,Claudinna,La multi ani!!!(cu intarziere)Sananate si multe bucurii va doresc!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilandia spune:

Am tot vrut sa pun ceva pozici cu Izabella saptamina asta..dar nu prea am reusit..ca am avut o saptamina destul de incarcata..asa ca pun acum..(mai ales pentru cine nu ne-a vazut deja pe facebook).

Pozici cu Izabella si nu numai

Sper sa o recunoasteti!

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Claudinna Ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Oana concediu placut si vreme buna

Julax ms mult, chiar uitasem de seminte. Imi poti spune de pe unde le iei...sa imi fac o idee? si ms mult

Lidia tare frumoasa Iza, o adevarata domnisoara incojurata de cavaleri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Oana concediu placut si vreme buna

Julax ms mult, chiar uitasem de seminte. Imi poti spune de pe unde le iei...sa imi fac o idee? si ms mult

Lidia tare frumoasa Iza, o adevarata domnisoara incojurata de cavaleri

merci mult Ange

Mergi la inceput