Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)
Raspunsuri - Pagina 12
_giulianna_ spune:
Am revenit.
Oana, noua ne-a zis ca e totul ok referitor la IDR. Nu trebuie repetat nimic.
Dya, Edi are urma de la BCG-ul din maternitate. Acum... eu sunt cam paralela cu vaccinurile astea dar cred ca-s doua chestii diferite, cel din umar facut in maternitate si cel facut acum 3 zile in antebrat. Zic si eu. Sau.... Hmm... Nu stiu! Cert e ca suntem apti pentru inscrierea la cresa!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
CD27 spune:
LA MULTI ANI, LUMINITA!!! 

scuze de intarziere
, dar ieri am hoinarit dupa una alta (evident ca n-am luat nimic
)
n-am inteles exact ce era cu actiunea Ferma animalelor dar si eu as fi vrut sa ajung cu Mikul p-acolo, daca o faceti in we poate imi spui si mie ca mi-ar placea sa fim mai multi![]()
Nocom, doamne ce intamplare, bine ca au ajuns tefere si nu s-au indepartat foarte mult de casa,
Giuli ce nabadaios e leutzul![]()
Anamona, da m-am decis la medlife, cum ziceam, fara un motiv anume, pur si simplu au fost mai primitori si au stiut sa ma convinga
, sper sa reusesc cu alaptatul, probabil o sa va bombardez aici cu intrebari![]()
Nikole 3 zile o sa stau si o sa te astept, sa nu dea domnu sa nu vii, ca plec acasa
, pot sa primesc vizite chiar din prima zi la terapie intensiva, dar probabil nu voi fi in cea mai buna forma
aveti grija cu mucisorii, poate gasiti p-acolo ceva sa o aspirati, multa sanatate
dyanira spune:
Giulli cel facut de voi in antebrat este o testare pt anticorpii primiti prin vaccinarea in maternitate.Sper ca s-a inteles ce am vrut sa zic ca m-am exprimat ciudat dar conluzia e ca sunt in stransa legatura.Cel de acum testeaza efectele primului.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Giulli cel facut de voi in antebrat este o testare pt anticorpii primiti prin vaccinarea in maternitate.Sper ca s-a inteles ce am vrut sa zic ca m-am exprimat ciudat dar conluzia e ca sunt in stransa legatura.Cel de acum testeaza efectele primului. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Si ar fi trebuit sa nu sa apara ceva pe antebrat? Scuze dar sunt

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui _giulianna_
Si ar fi trebuit sa nu sa apara ceva pe antebrat? Scuze dar sunt ![]() Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) |
Uite aici poti citi mai multe:http://www.copilul. ro/nastere/vaccin-in-maternitate/Test_IDR-a6110.html
E ok sa apara dar sa nu fie o urma f mare.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:

multumim de aprecieri![]()

Nocom offf mamico prin ce momente groaznice ai trecut, bine ca s-a terminat cu bine

Corrina tu stai linistita
, poti lua eventual No spa, bebelina va sti cand sa vina
. Mie imi place Ilinca Stefania
Giuli vad ca si voi aveti parte de aveturi...chiar ma gandeam intr-una zin zilele astea ca tre sa fac cumva daca se inchide Crina in camera mamei..adica sa tin cheile in hol...din camera se poate inchide singura
Bavytza nu stiu ce sa zic de rezultat... poate luni te pot informa
300 macar tu aveai la indemana servetel![]()
Dya suntem bine...Crina a bagat somn cam vreo 2 ore asa ca am profitat de ceva timp de tv...altceva nu am ce face la ce vreme e... drum bun inapoi
Eu azi am terminat treaba tarziu...asa ca merg luni dupa rezultate ![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 300 macar tu aveai la indemana servetel de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINBobocelul este o floricica |
nope
Nerantula spune:
Salutare! 
Suntem si noi pe aici, eu de cateva zile am aprofundat topicul cu bazarul si recunosc ca ma tine conectata destul de mult
, e chiar fun, dincolo de partea mult mai putin voioasa a scopului pentru care a fost infiintat .. pana acum mi se parea o chestie complicata rau, dar se pare ca a fost greu primul pas ..
Pe de alta parte, sunt iar tare amarata zilele astea, Gruia mananca extraordinar de putin, cam cat manca pana la 1an
si slabeste pe zi ce trece
. As fi zis ca din cauza caldurii, dar situatia e aceeasi si in aceste zile mai racoroase .. cand venim din vacanta as vrea sa ii fac un set mai complex de analize, nu prea stiu de unde sa o apuc, prima ipoteza, cea a unei bacterii sau ceva la stomac nu prea tine, ca el tot constipat e, dar poate aflu cauza, pana la urma, daca e una .. ma gandesc sa refac si testul de alergii ..
Mai sunt bobocei care, fara sa aiba nici o afectiune evidentiata, mananca foarte prost si slabesc?
Corrina, bine ai mai trecut pe la noi ... sa stii ca te inteleg cu grijile, insa deja sarcina ta e inaintata bine .. la noi la odisee a nascut o fata la 25s
, puiul ei se lupta in spital de la o zi la alta .. hai ca mai ai putin si o sa-ti tii puisoara in brate! 
Joy, CD, nasteri usoare, fetelor! Si prunci sanatosi si papaciosi! Abia astept sa mai povestim de primele zile de bebei!
Pe mine aseara ma apucase o nostalgie, printre eforturile de a-mi gasi o pozitie cat mai comoda in pat: e ultima oara cand voi mai simti miscari de bebelus in burtica si e atat de fain!
O sa-mi lipseasca teribil! ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
tzitziri spune:
Giuli, nu mai inteleg nimic cu IDR-ul ala...David nu are semn de la vaccin din maternitate, semnul de la IDR a fost din ce in ce mai mic (facut de 2 ori) si ne-a zis sa il repetam...acum citesc si pare ca tocmai ca era rau daca avea semn pe manuta....sunt in ceata
.
Dar oricum nu ma stresez ca o sa il repetam cand o fi...si nici nu l-a cerut la gradi....
Maine plecam in concediu...de-abia astept![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
CD27 spune:
Nerantula nu stiu daca te linisteste un pic dar sa stii ca nici Mikul nu prea ia in greutate, a luat putin in greutate de la 1 an pana acum si nu are nimic aparent, i-am facut sumar si urocultura, coproparazitologic si hemoleucograma...nu pot sa spun ca nu mananca dar nici nu linge farfuriile, cand ii este foame ia de pe masa ce gaseste, musca din cascavalul ambalat, ia painea si mananca din ea
iar cand nu vrea...poti sa-i bagi cu forta si scuipa, ii dau multisanostol cu calciu si cam atat, din cand in cand biotics (dr mi-a recomandat peritol dar nu i dau, nu cred ca are sens, variaza si pofta lui de mancare ca si a mea
)
ce ne-a mai recomandat si n-am luat inca, ecoflorina, din cate am citit, tot un fel de biotics dar e lichid
Gruia chiar scade in greutate sau nu ia foarte mult? Dr ce zice?