Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)
Raspunsuri - Pagina 11
Corrina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Corri stai fata linistita! Situatia e sub control! ![]() Ia zi, ce nume ai pregatit pentru gargaritza roz? Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) |
Multumesc Giuli si Babytza pentru incurajari

Giuli dificila treaba cu alegerea numelui, sotul nu ma ajuta, numai comenteaza la fiecare propunere a mea
De exemplu, ultima data i-am zis "Ilinca Stefania, ce spui?" "Hmmmm... Ilinca? La fel ca firma aceea de cablu ILink?"
Si la Mihnea....pana am gasit ceva sa nu mai comenteze, a durat ceva. Oricum, asta sa fie ultima problema, noi sa fim sanatosi!!
Si voi la fel!!!

Mami fericita de
Mihnea-Cristian &
cu
29s6zMihnea se face mare
Gargaritza Roz
tzitziri spune:
Corrina , mie imi place foarte mult numele Ilinca.
Si Stefania (asa trebuia sa il cheme pe frate'miu daca era fata..si nici nu concepeam sa nu fie fata...).
E frumoasa combinatia
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Nocom spune:
Da mai fetelor, au cele mai cumplite momente din viata mea!!! 
Offf, offff.....
Acum, ca imi permit sa si rad pe tema asta, va pot confirma ca stresul ingrasa! Dupa ce am ajuns acasa si am culcat copilul, am mancat pe nerasuflate 20 de chiftele cu o franzela!!! 
Simteam nevoia sa mananc sa ma calmez....![]()
giuli vad ca nici voi nu aveti o viata prea plictisiatoare cu leutzul!
Sa il pupi din partea noastra!! 
Corrina tu sa fii linistita ca bebe tau e bine!! Deja sunt invidioasa pe tine, serios! Pe matei eu am vrut taaare mult sa-l cheme Mihnea si pe Daria Ilinca (jur!!!!!) dar tot al meu barbat a castigat de fiecare data!! 
_giulianna_ spune:
:))) Imi place Ilinca mult mult!
Eu pana sa aflu ca am baiat, desi in sinea mea stiam ca asta o sa am, pregatisem numele de fata, Anna Teodora. Mi-as fi dorit enorm sa-i pun numele asta si imi doresc in continuare, daca va fi sa mai fac vreun copil.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
_giulianna_ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tzitziri
La noi au concluzionat ca asta inseamna ca nu are anticorpi TBC si ca atare trebuie sa repetam vaccinul cand va reaparea pe piata. Dar nu ne-a cerut IDR-ul in analizele de gradi. Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
Am inteles. Cand ma intorc astazi de la pediatra, iti spun si raspunsul ei referitor la IDR.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Corrina spune:
tzitziri, giuli mersi! 
Nocom ce tare!! Se pare ca avem ceva gusturi comune![]()

Mami fericita de
Mihnea-Cristian &
cu
29s6z
Mihnea se face mare
Gargaritza Roz
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri La noi au concluzionat ca asta inseamna ca nu are anticorpi TBC si ca atare trebuie sa repetam vaccinul cand va reaparea pe piata. Dar nu ne-a cerut IDR-ul in analizele de gradi. Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
Eu intotdeauna am avut testul asta foarte mare. Odata m-au trimis si la raze (testul se face la scoala din 4 in 4 ani) dar nu aveam nimic.
Corrina mai sunt si contractiile BH care iti intaresc burta. Cel mai bine e sa stai linistita, totul va fi bine cu bebe.
300 spune:
Nocom, 20???? Erau mici nu-i asa? :) Eu sunt invers, nu pot manca la stres. Biata de tine, cand am citit de disparitie am zis ca mor, bine c-ai scris la inceput ca respiri usurata!
Nocom spune:
300 zau ca nu erau mici!
dar erau asa de bune... facute intre 2 cautari cu bicileta.... ca v-am zis ca la inceput le-am cautat relaxata cu bicileta si ma gandeam ca a uitat batrana ca tre sa culc copilul!!
No, dupa atat regim, au avut unde sa incapa!! ![]()
dyanira spune:
Salutari!!!!
Babytza analizele sunt bune parerea mea fosfat amorf cam iese la orice proba.
Lumi cum ai petrecut ieri??Ai visat ursitul??
Corrina mie imi place mai mult Stefania nu stiu de ce dar Ilinca nu prea imi place dar asta e doar o chestie de gusturi.Eu sunt de parere ca mama trebuie sa puna nume copilului ce ii place ei.Si al doilea nume ii apartine tatalui.Noi asa am facut si asa a iesit Andrei de la mine si Tudor de la tati.Tati e inebunit dupa Tudor si imi zicea inainte sa nasc ca oricum el merge sa declare copilu si ii pune primu nume Tudor si eu i-am zis ca daca vrea sa nu mai locuiasca acasa asa sa faca![]()
Nocom mama prin ce ai trecut cred ca o luam razna.Insa vreau sa iti zic ceva dar please sa nu te superi Cum de ai avut curaju sa o lasi cu batranica la plimbare???Ca banuiesc ca e destul de batrana.
Bine ca s-a terminat cu bine.Da-le incolo de chiftele ca nu se pun![]()
Tzitziri nici noi nu avem urma de la BCG din maternitate nu i-am facut testarea inca dar oricum eu am hotarat impreuna cu dr ca nu ii refac BCG.Va face oricum rapel la intrarea la scoala.
Ange ce mai faceti??
Iepurila ma bucur ca e ok.
Cam atat maine dimineata tare plec spre TM de abia astept sa il vad pe Dei iubit.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR