Bobocei de sept-oct 2008, la soare (295)
Raspunsuri - Pagina 15
abe spune:
'neata!
La multi ani Nerantula!!
Sa stii ca si Maria mananca prost, poate nu chiar asa de prost ca si Gruia dar oricum ma chinui destul...adica mai nou nu mananca nimic din ce ii dau dimineata si nimic din ce as putea sa-i dau seara...mananca doar la pranz si asta daca-i ciorba sau carne la gratar.
nu vrea fructe, nu mai vrea paine...m-am gandit ca poate s-a saturat de ce i-am dat pana acum, mai ales ca noi avem un meniu foarte limitat, in special datorita limitelor mele in ale gatitului. acum m-am gandit sa incerc sa-i fac chestii noi, ce n-a mai incercat pana acum. asta-i solutia mea pt moment...
de slabit n-a slabit constant, dar a avut scurte perioade in care a slabit..adica acum vreo luna avea 11,8 kg acum de vreo doua saptamani sta la 11,5.
nocom ce sperietura!! bine ca s-a terminat cu bine!
giuli si mie mi-e teama ca se incuie maria in baie...eu tot scot cheia si cineva o tot baga la loc si o lasa acolo...
300, anamona pe dermatoloaga de la colentina o cheama Claudia Teodorescu, eu zic ca e foarte ok. singura chestie e ca va naste in august si va lipsi cateva luni, dar din ce stiu eu are de gand sa se intoarca repede.
angie844 maria doarme cam 10-11 ore noaptea si inca 2-3 ziua.
mami de Maria si
20+
Xor spune:
hello!!
In primul rand LA MULTI ANI, NERANTULA! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA!!
CU SCUZELE DE RIGOARE PT INTARZIERE, LA MULTI ANI, LUMI!! SA-TI DEA DUMNEZEU TOT CE E MAI BUN PE LUME CA MERITI DIN PLIN!
SI NU IN ULTIMUL RAND, LA MULTI ANI SABINEL!!!
Ne-am intors si noi aseara de la mare...a fost f bine, am prins 4 zile cu soare si 3 cu nor-ploaie, insa am reusit sa ne odihnim, Mark a fost cuminte, i-au placut f mult nisipul si apa, chiar neasteptat de mult...la prima intalnite cu nisipul spuneai ca sta pe nisipuri miscatoare insa le-a stabilizat rapid si toata plaja a fost a lui![]()
Pe drum, a fost "eroul" lui mami si al lui tati....la plecre am plecat noaptea si a mai dormit, a mai motait...a fost cuminte, iar la intors, drumul a fost destul de greu, a plouat mereu, cand torential, cand mocaneste...si am facut 11 ore pana acasa....in tot acest timp, mama denaturata
(adica eu) am spus ca nu il scot din scaunelul lui pana nu da el semne de agitatie, de teama ca nu va mai vrea sa il asez inapoi si sa stea in picioare in spate tot drumul mi se parea cam mult (fiind periculos)....astfel incat.....bombonica mea de copil, a fost cuminte TOT drumul....nu s-a dat jos din scaun DELOC...s-a jucat, s-a uitat pe geam, a mai dormit...cand am ajuns acasa era amortit mititelul cred....nu a spus nimic, dar calca ca pe ace
....stiu stiu...sunt denaturata...astept rosiile...
nu am citit nimic din urma, acum ma apuc si mai revin
babytza spune:
La multi ani Florina !!!!! Sa fii iubita is fericita, sanatoasa si norocoasa !!! Sa ai o zi minunata, sa petreci alaturi de cei dragi !! Si sa pape Gruia tot ce ii pica in mana
Puup si "La multi ani !" 
Angie soricelul meu doarme de la 10 seara pana la 6.30-7 sau 8, Iar dupa amiaza mai doarme 3 ore. Mi se pare suficient pentru el la varsta lui, nu pare deloc obosit. Si nu sta locului o secunda, e un copil foarte activ ![]()
Xor bine ai venit , ma bucur ca v-ati simtit bine si ca a fost Mark cuminte. Moaaama.. 11 ore pe drum
Zi mersi ca a fost cumintel. MIe anul trecut pe drum de la mare la Bucuresti, mi-a mancat ficatii, nu a dormit deloc tot drumul
Ne-a zapacit si evident a adormit la intrarea in Bucuresti 
Eu sunt tare suparata...desi acum o saptamana ne intelegeam minunat, dupa o cearta de acum cateva zile , totul merge ca naiba intre mine si sot....Imi vine sa imi iau campii...
Daca stateam undeva singuri, as fi luat copiii si plecam la mama...dar sunt deja la mama ........
Babytza si puii
Valentina
David
Joy21 spune:
La multi ani Nerantula!

Sa fii fericita si iubita alaturi de o familie implinita. Iti doresc cat mai putine griji si cat mai multe zile senine!
Fetelor, nu ma urati inca de nastere inca ca abia ma apropii de jumatatea sarcinii. Doar CD si July nasc. Ele macar sunt aproape de termen ![]()
Victoria, mami de
Anna Sofia,
18+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
300 spune:
Joy ce dulce ai fost! Normal ca n-o sa nasti
.
Babytza aoleo, chill, respirati adanc. Sunt sigura ca se repara dar pana atunci... uite hai la noi, s-a mutat sora-mea cu o prietena si avem o camera libera ![]()
300 spune:
Xor dar chiar nu l-ati scos din scaun 11 ore? Noi am i facut o pauza daca tot ploua asa si mergeam incet cred ca tot in 11 ajungeam acasa. Uite na sa mai zica unii ca nu sunt cuminti copiii.
angelynna82 spune:
mneatza![]()
ANgie884, bine ai vent
. Crina mea doarme cam 11h noaptea si ziua cam 2-3h, in functie de cum vrea![]()
Julax ms de informatie, am sa caut si eu 
Joy sigur ca nu vei naste...numai eu mi-s zapacita si nu citesc cum trebuie
Xor bine ati revenit din concediu, ma bucur ca a fosr ok drumul 

Nerantula

, sarcina usoara in continuare, bebe sanatos si Gruia sa pape tot
Babytza capul sus mami, nu e dracul asa de negru 
300 ai mai multe camere?
noi nu ne mai intelegem cu a mea mama de 1 sapt...
vreau ceva...ce nici eu nu stiu, oricum ceva mai bun de la viata asta de kk

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
300 spune:
babyzta ce ziceai de cearta, am tras una si pe urma am spart lustra unde v-am invitat cu voi.
Ange am 2 camere, imi pare rau de neintelegeri. Cand stau mai multi in aceeasi casa se iveste mereu cate ceva si fiecare are partea lui de dreptate.
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Daca stateam undeva singuri, as fi luat copiii si plecam la mama...dar sunt deja la mama ........ ![]() Babytza si puii Valentina David |
Sa nu te superi (si stiu, de fapt sper, ca n-o s-o faci
. Esti mortala! Stii cum se procedeaza? Capu' sus, pieptu' inainte.... si repeta dupa mine: totul va fi bineeeeeee!!! mainile in aer si striga cu mine!!! totul va fi bineeeeeee!!!!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Sa nu te superi (si stiu, de fapt sper, ca n-o s-o faci . Esti mortala! |
Nu ma supar mai , cum sa ma supar

Ramo ne tii pe intuneric ???? Deja suntem in bezna....

Angelyna vezi ca io in butoi nu te primesc, asa ca vezi cum faci sa nu ai nevoie
Babytza si puii
Valentina
David