Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (88)
Raspunsuri - Pagina 20
ionela.n spune:
Summertime, se pare ca nu mergem la aceeasi nunta ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 24+
Minunea noastra
LilianaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 donna incearca sa nu mai dai atata importanta la tot ce fac sau zic ceilalti pt ca ii faci rau lui bebe daca plangi. el simte toate starile mamei si i le transmiti si lui. nu pot sa-i inteleg pe oamenii care nu dau importanta la sensibilitatea femeii insarcinate. ar trebui ca in aceasta perioada sa fim mai ocrotite, mai intelese, dar ti-ai gasit. asti-s romanii n-ai ce face ![]() cristina si bebe in burtica 25+sapt |
Cris, eu nu as ocroti musai o anumita categorie! Unul e special ca e bolnav, altul ca e stresat, alta e insarcinata, altul are o ruda cu probleme, altii nu au ce manca... Fiecare le are pe-ale lui, nu vad de ce unul sau altul m-ar considera pe mine speciala in defavoarea lui! (In afara de sot, care nu are de ales!
In plus, nu e nici macar in firea omului sa se lase pe el la o parte in favoarea altuia. Omul fiind, prin esenta sa, o fiinta egoista! Altfel nu ar mai functiona instinctul de conservare!!
Asa incat, fiecare sa-si vada de el si sa-si diminueze cum poate starea de stres. NIMENI nu are grija de tine mai bine ca tine insuti!
27+
summertime spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Summertime, se pare ca nu mergem la aceeasi nunta -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+Minunea noastra |
bun, in weekend imi iau si eu rochie ca a ta

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu
summertime spune:
Voi la cat timp mergeti la control? la medicul cu care veti naste ma refer, nu la medicul de familie sau eco.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu 
ionela.n spune:
Summertime, atunci astept poze si cu tine, imbracata cu rochia. Eu merg la control, la dr cu care o sa nasc, cam la 4-5 sapt
Liliana, rochia e in albumul picassa (in primul)
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 24+
Minunea noastra
alynta27 spune:
Ionela am vazut ca rochita are petricele de jur imrejurul decolteului?! Crezi ca mai merge ceva la gat?! Nu incarca? Probeaza si cu ceva pus si fara! Si cerceii indicati sunt ok ca nu incarca! Rochita e superba! Cu tocuri- dar nu prea mari ca noi si asa avem probleme cu picioarele de la greutate, va fi foarte faina! Sa-ti i-ei papucei la schimb(cu talpa joasa ca sub ea nu te cauta nimeni! Cand nu mai poti ii schimbi!![]()
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mihaelka77 spune:
Am aparut si eu pe acasa ca pana acum am avut treburi de rezolvat: plata facturi, cumparat elevit si no spa (la Remedia sunt foarte bune preturile), "plimbat" concediu medical de la doctor la servici, cumparat rochie pentru nunta de saptamana viitoare. Acu' ma odihnesc un pic.
Mai trebuie sa cumpar ceva de incaltat pentru nunta ca tot ce am eu e cu toc mareeee si nu mai am voie.
Si maine am de mers la o cununie
- macar nu e cu pretentii si am deja rochie...asa ca scap mai ieftin.
28+![]()
clary spune:
| citat din mesajul lui summertime Voi la cat timp mergeti la control? la medicul cu care veti naste ma refer, nu la medicul de familie sau eco. ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu ![]() |
Eu,ne-aand probleme,ma cheama cam odata pe luna...acum ar trebui sa merg pe 28 iunie la control dar aman pana pe 5 iulie sa am aproape 32 saptamani.
Apropo de asta,voi faceti vaccinul ala antitetanos sau cum se numeste?mi-e mi-a recomandat medicul de familie sa-l fac mai ales ca voi naste in spital.
29+
Bianca Gabriela
alynta27 spune:
Clary eu nu fac vaccinul si nici nu l-am mai facut pana acum (in sarcini)!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maya71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clary
Eu as merge pe ceva cu visiniu ca ai pielea alba.ceva in genul asta,as purta eu:http://www.edora.ro/bijuterie/Bratara-de-Granat-si-Perle_182.html .presupun ca vei avea parul prin in coc sau ceva de genul,atunci as opta pentru o pereche de cercei cam asa http://www.silverzone.ro/images/T/cercei-granate-mici-mc.jpg 29+ Bianca Gabriela |
Sunt mortale si dementiale... hai ca parca zici ca sunt de mancare si am poftit la ele... imi ploua/n gura (nu e de/ajuns ca ploua afara)