Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (88)
Raspunsuri - Pagina 21
Fistiq spune:
Ma apuc de facut capitol!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 26+
ionela.n spune:
O sa tin cont de toate sfaturile voastre 
si cu siguranta o sa imi iau niste sandalute de schimb fara toc ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 24+
Minunea noastra
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Liliana si Summer ma alatur voua in grupul "calcatoreselor". Mama face chiftelutze- a fost comandata mancarica! miam abia astept sa se faca 15:30Maya e singura cofetarie unde prajiturile au frisca adevarata!! 25+![]() |
Ralu... e 15:20...AMR '10 minute.... pana la 15:30
Delice...daaa (cu nostalgie o zic)
Stiti ca e o vorba.... ce e bun ori ingrasa... ori e imoral
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Summertime, e nunta, cununam niste prieteni Oramona, da, o sa revin cu poze dupa nunta.si de la cununie si de la nunta. La cununie nu stiu inca ce o sa port, cred ca o rochie neagra baby-doll, pana pe la genunchi. Mie imi place, ca acum cand ma intalnesc cu cineva, ma intreaba "ce fac fetele?" Am de la nunta noastra niste perlute crem spre auriu, sa vad daca merge bratarica si cerceii. -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+Minunea noastra |
pe mine ma intreaba ce fac baietii! Cristina
25+
bebecris26 spune:
alexuza bebe al meu a miscat si ieri si azi numai cand am stat in pat pe o parte sau in scaunul de la calc. nu-i place lui sa stau asa ca ii stramtez locul si imediat riposteaza dar in rest nu prea a miscat zilele astea doua. dar incerc sa nu mai intru in panica
pt ca deja m-am obisnuit cu programul lui, cateva zile misca foarte mult si vreo doua zile foarte putin(probabil doarme). asa ca nu intra in panica daca totusi ti-ai simtit bebelusa
cristina si bebe in burtica
25+sapt
bebecris26 spune:
Cris, eu nu as ocroti musai o anumita categorie! Unul e special ca e bolnav, altul ca e stresat, alta e insarcinata, altul are o ruda cu probleme, altii nu au ce manca... Fiecare le are pe-ale lui, nu vad de ce unul sau altul m-ar considera pe mine speciala in defavoarea lui! (In afara de sot, care nu are de ales!
)
In plus, nu e nici macar in firea omului sa se lase pe el la o parte in favoarea altuia. Omul fiind, prin esenta sa, o fiinta egoista! Altfel nu ar mai functiona instinctul de conservare!!
Asa incat, fiecare sa-si vada de el si sa-si diminueze cum poate starea de stres. NIMENI nu are grija de tine mai bine ca tine insuti!
27+ 
[/quote]asta asa este, fiecare are problemele lui dar totusi.....nu neaparat sa te protejeze cum o faci tu sau sotul dar macar un pic de respec. asta e societatea in care traim
cristina si bebe in burtica
25+sapt

miam abia astept sa se faca 15:30
25+