Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

IONELA acum am vazut si eu rochia care este f frumoasa si chiar au dreptate fetele ,chiar nu se vede burtik

Burtica de 29 +

Da da...foarte faina!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

pe 10 iulie

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Puiutza, westy sunt ff draguti dar nu imi inchipui cum se poarta cu bebelusii. Ca sunt caini f jucausi, agitati si rasfatati si cred ca ar fi ca si cand ai avea doi bebe in loc de unul. Sigur westy ar fi gelos si ar sari pe tine sa-l managi si pe el cand il alaptezi pe bebelus..bag mana in foc

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu

Tocmai de-asta imi plac atat de mult si ca au fata aia - e imposibil sa nu ii iubesti...si sunt foarte ageri si numai la joaca le sta capul...iar cand stau intinsi cu picioarele din spate ca broasca imi vine sa ii mananc...si eu tot asa sunt nu am stare deloc...

Cred ca va fi la fix peste vreo 2 ani cand creste si asta mai mic...o sa am mai multi copii de crescut...dar abia astept.

Ne spui tu ce va face Westy cand alaptezi...da? Dar stai Westy e al tau, sau sta la tzara unde mergi o data pe luna???

Si niste ratuste nu i-ar strica lui Bobi - cred ca le-ar fugari prin toate curtea.....

Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Summertime ce draguta locatie! Cred ca e relaxant in hamac! Nu am stat niciodata in unul!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Fetelor,iata cum a aparut criza financiara:

"Intr-o dimineata, stapanitorul unei cetati a fost trezit de niste strigate care se auzeau din piata: "Hai la mere! Mere dulci cum n-ati mai gustat!". Ridicandu-se indispus din pat si privind pe fereastra, a vazut un targovet care vindea, intr-adevar, mere, inconjurat de o multime de musterii.
"Trebuie sa fie tare bune merele alea", isi spuse mai-marele cetatii si, facandu-i-se pofta, il chema pe primul sau sfetnic si ii porunceste: "Ia cinci galbeni si mergi in piata sa cumperi mere de la targovetul acela".
Primul sfetnic il chema pe paharnic si ii spuse: "Uite patru galbeni, du-te si cumpara mere". Paharnicul se adresa, la randul sau, stolnicului: "Poftim trei galbeni, de care sa cumperi mere de la targovetul acela".
Stolnicul il chema pe primul strajer ii dadu doi galbeni si il trimise in piata. Acesta dadu un galben unui strajer din subordine, iar acela se duse la targovet si ii lua la rost: "Hei, ce tot strigi asa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetatii, iar drept pedeapsa mi-a poruncit sa-ti confisc caruta asta cu mere". Zis si facut.
Intors la seful sau, strajerul se lauda: "Am facut un targ nemaipomenit. Cu un galben am cumparat o jumatate din caruta cu mere a targovetului".
Primul strajer merse la stolnic: "M-am targuit si, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reusit sa cumpar un sac cu mere!".
Stolnicul - repede la paharnic: "Cu trei galbeni am luat o tolba intreaga cu mere". Paharnicul dosi jumatate din cantitate si apoi merse la primul sfetnic: "Iata, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumatate de tolba cu mere".
Iar primul sfetnic se infatisa dinaintea stapanitorului cetatii si glasui: "Maria ta, iata, am indeplinit porunca. Numai ca de acei cinci galbeni n-am reusit sa targuiesc decat cinci mere".
Mai-marele cetatii musca dintr-un mar si cugeta: "Hmmm. Cinci mere pentru cinci galbeni. Scump, foarte scump! Si, cu toate astea, targovetul acela avea o multime de cumparatori. Inseamna ca lumea o duce bine, are bani. Ia sa maresc eu birurile!" "

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Ionela tu o sa fii nasa din cate am inteles....sa ai grijutza de tine si BB-ita mai ales ca s-ar putea sa fie si foarte cald in acea zi.

Cand nu mai poti le lasi toate balta si te odihnesti....da!!!!????

Pe bune acuma, sa nu topai foarte mult sa nu e chiar indicat in sarcina.

Am fost acum vreo 3 ani la o nunta la niste amici si nasa era isnarcinata in 6 luni si a topait toata nunta aproape...chiar ma gandeam ca mai poate....?!? si la vreo 2 sapt. aud ca a avut probleme cu sarcina si a pierdut-o.....nu stiu daca a avut vreo legatura cu topaila de la nunta....dar si sa nu fii insarcinata si e f. obositor sa fii nasa, mai ales daca ai si cununia si biserica si masa in aceeasi zi, d'apoi si insarcinata...si trebuie sa fii la datorie..!

Please aveti grija de voi gagici....da! Cand nu mai puteti....va bagati picioarele in tot si va hodiniti!

Sper sa nu sperie pe nimeni cele spuse, dar pe mine m-a cam marcat ce i s-a intamplat fetei aleia...!

Hai distractie si sanatate maxima!!

Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

fetelor, nu stiu cum sa fac poze folosind webcamul, iar la telefon nu am cablu de date...e mai rabla de fel...asa ca, nu am cum sa v-o arat si rochia o duc la nasa mai tarziu, sa nu fie tentat sotul sa se uite...vrem sa ne facem surprize unul altuia, mai ales ca el nu m-a vazut in rochie de ocazie decat in cateva poze, eu nu l-am vazut vreodata in costum...la noi jeans-ii au fost si vor fi la putere

Mariuk 25+

Mariuka (ah ce/mi place cum suna)... ai bluethoot la laptop? Ai bluethoot daca ai weebcam...vrei sa/l folosim? Spun pas cu pas ca sa nu le mai ti pe fete in suspans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Se pare ca intr-adevar asa merg treburile si la noi, Clary, pe bune

Puiutza, eu oricum nu sunt genul dansator
Cununia e joi, nunta sambata si restaurantul e la 5 min de mers pe jos, de acasa. Eu sunt putin dili si daca nu ma simt ok, plec acasa de nebuna . Sotul meu e foarte grijuliu si nu o sa ma lase sa ma agit prea mult. Dar promit sa am grija de mine!

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

westy e a socrilor mei, deci nu va sta cu mine. in poze eram toti la tara unde are casa mama mea. la un moment dat a gasit o cale sa ajunga la boboci, a sarit pe ei. nu sa-i manance, dar daca nu o prindeam de picioarele din spate cred ca ii smotocea putin asa in joaca, le rupea picioarele.

Ionela, eu pe 10 am o nunta a casa armatei

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Liliana, am un filmulet cu rochia care am cumparat-o pt nunta, dar e in format 3gp si nu se deschide daca il scot pe calc , ca v-as arata sa ziceti voi ce ar merge

Minunea noastra

N-ai o poza undeva? Ce culoare e, e uni? Nu mai stiu daca ai spus deja asta...
Oricum, orice pui pe tine in afara de rochie e accesoriu. Si pantofii si cerceii.
Ideea e ca sa nu fie toate stridente, ci sa ai un punct central: rochia SAU cerceii SAU geanta SAU... Ca la machiaj, ai un punct central, ochii sau buzele, nu le dai pe toate cu rosu aprins, ca se pierde esenta!
Sa arati frumoasa in proprii ochi, asta conteaza inainte de toate, indiferent de moda si alte reguli!!

27+

Mergi la inceput