Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (88)
Raspunsuri - Pagina 18
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clary
Eu una ma simt grozav pe vremea asta ..tare as vrea sa fie asa pana nasc ..acum e si mai si...![]() ![]() 29+ Bianca Gabriela |
Clary subscriu! Si eu sper sa fie vremea asa pana nasc!

Cristina
25+
alexuza spune:
IONELA acum am vazut si eu rochia care este f frumoasa si chiar au dreptate fetele ,chiar nu se vede burtik
Burtica de
29 +
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Si noua ne prieste tare bine vremea asta racoroasa, insa sunt sigura ca pana in octombrie sigur mai vine un val de canicula ![]() ..Klarisse graviduta 24+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Klarisse imi place ca gandesti pozitiv! Valul ala de canicula din cate am citit s-ar putea sa fie saptamani la rand cu peste 38-39 grade, si vreo 2 sapt cu peste 40!
Asa ca sa ne bucuram fetelor ca avem de respira...
Cristina
25+
summertime spune:
citat din mesajul lui alexuza
Burtica de 29 + |
Si eu ii spuneam azi sotului ca papusica nu mai e asa activa si mi-a zis ca am obosit-o cu intrebari, de aia se face ca doarme ca sa nu o mai deranjez :)))
ca eu tin mana pe burta si o intreb: iti place in burta? si daca da un sut, inseamna ca da, daca nu da continui: nu iti place in burta? si tot asa. ieri am intrebat-o daca nu vrea sa emigram, nu mi-a raspuns
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu
clary spune:
citat din mesajul lui chichiutza
Klarisse imi place ca gandesti pozitiv! Valul ala de canicula din cate am citit s-ar putea sa fie saptamani la rand cu peste 38-39 grade, si vreo 2 sapt cu peste 40! Asa ca sa ne bucuram fetelor ca avem de respira...![]() Cristina 25+ |
Cand or sa vina caldurile alea mari ,punem de o excursie la Polul Nord sa ne racorim

.
29+
Bianca Gabriela
summertime spune:
Foarte frumoasa rochia, Ionela...
In weekend ma duc sa imi iau si eu
Tu te duci la nunta sau la botez? nu mai tin minte. Poate ne nimerim la aceeasi nunta imbracate la fel si gravide, cum ar fi? :))))))
clary spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui summertime
Si eu ii spuneam azi sotului ca papusica nu mai e asa activa si mi-a zis ca am obosit-o cu intrebari, de aia se face ca doarme ca sa nu o mai deranjez :))) ca eu tin mana pe burta si o intreb: iti place in burta? si daca da un sut, inseamna ca da, daca nu da continui: nu iti place in burta? si tot asa. ieri am intrebat-o daca nu vrea sa emigram, nu mi-a raspuns ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu ![]() |
..super tare replica sotului
29+
Bianca Gabriela
oramona spune:
Ionela, frumoasa rochita. Cred ca toate privirile vor fi atintite asupra voastra, ca doar sunteti doua, nu? Dar nici eu nu prea vad burtica, asa ca asteptam cuminti pozele. Sa-ti cauti niste sandalute cu tocuri mici sau cu bretelete. Eu la o rochie la fel de visinie mi-am luat un set de perlute aurii, colier , bratara si cercei si o gentuta la fel, perlute/margelute mici aurii si sandalute in acelasi ton. Eu mi-am pus si colier ca era o rochie tare, tare decoltata
. Sunt sigura ca vei gasi ceva care sa ti se potriveasca 
mamica de Maria Lavinia si
25+ cu Elena Elisa 
ionela.n spune:
Summertime, e nunta, cununam niste prieteni
. Ar fi tare sa vii si tu la nunta asta ![]()
Oramona, da, o sa revin cu poze dupa nunta.si de la cununie si de la nunta. La cununie nu stiu inca ce o sa port, cred ca o rochie neagra baby-doll, pana pe la genunchi. Mie imi place, ca acum cand ma intalnesc cu cineva, ma intreaba "ce fac fetele?" ![]()
Am de la nunta noastra niste perlute crem spre auriu, sa vad daca merge bratarica si cerceii.
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 24+
Minunea noastra
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Summertime, e nunta, cununam niste prieteni Oramona, da, o sa revin cu poze dupa nunta.si de la cununie si de la nunta. La cununie nu stiu inca ce o sa port, cred ca o rochie neagra baby-doll, pana pe la genunchi. Mie imi place, ca acum cand ma intalnesc cu cineva, ma intreaba "ce fac fetele?" Am de la nunta noastra niste perlute crem spre auriu, sa vad daca merge bratarica si cerceii. -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+Minunea noastra |
pe cat e nunta ta?