Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (88)
Raspunsuri - Pagina 17
ionela.n spune:
Lora, multumesc
si mie mi-a placut mult
Klarisse, e in primul album. Ar trebui sa se vada. Sa faci exceptie de adidasii din picioare ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 24+
Minunea noastra
clary spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alexuza off de obicei cand vb cu pitik din burtik se misca , acum tot vb cu ea de dimineata si degeaba ![]() ![]() se misca pe acolo din cand in cand dar dc nu si cand vb cu ea??? MA PANICHEZ DIN ORICE ![]() Burtica de 29 + |
A mea e tare adormita azi..probabil de la vreme..o trage la somn..a miscat de cateva ori azi dar in rest liniste..fata de showrile pe care le face de obicei..nu-mi fac griji ca asta-i semn ca la noapte iar n-o sa ma lase sa dorm ca o sa miste toata noaptea

29+
Bianca Gabriela
Klarisse spune:
Gata..am reusit..foarte frumoasa Ionela, sa o porti sanatoasa.

Klarisse
graviduta 24+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
puiutza spune:
Foarte faina rochia Ionela.....pari slabutza bine in ea....nici nu ti se vede burtica! O sa faci ravagii la nunta si tu si BB din burtica! Sa o purtati sanatoase!
Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
ionela.n spune:
fetelor
Burtica se cunoaste chiar bine, dar aveam si pantalonii pe mine si rochia are niste pliuri in fata.
O sa pun in album poze, dupa nunta ![]()
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 24+
Minunea noastra
eveline spune:
Am admirat si eu rochitele..Ionela si Clary...sunteti minunate in ele, sa le purtati sanatoase.
Bineinteles ca am admirat si hamacul in care sta Summertime...ce relaxant trebuie sa fie.... Noi am avut promisiunea parintilor mei ca ne iau ei un balansoar...insa nu erau dispusi sa cheltuie mai mult de 300 lei. La banii astia gasesti insa noua nu ni s-au parut prea rezistente ca sa zic asa. Si intr-o zi am mers din intamplare la Carrefour si aveau un balansoar mai sanatos, de 4 locuri, care se facea si pat si era redus de la vreo 800 lei la 450. Am vb cu ai mei, ne-au dat cei 300 lei, am mai pus noi 150 si l-am luat... in sfarsit am si eu in ce sta afara...am sa fac si poze dar sa treaca vremea asta nasoala...
25+ Darian si mamica de
Bianca
alexuza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clary
A mea e tare adormita azi..probabil de la vreme..o trage la somn..a miscat de cateva ori azi dar in rest liniste..fata de showrile pe care le face de obicei..nu-mi fac griji ca asta-i semn ca la noapte iar n-o sa ma lase sa dorm ca o sa miste toata noaptea ![]() 29+ Bianca Gabriela |
Pai nici pe mine nu m-a lasat sa dorm mai deloc aseara , se si misca mai rar nu ca de obicei dar asa m-am gandit si eu k s-a zbenguit destul aseara dar.....sa raspunda cand vb cu ea
..si dupa aceea sa se culce iar Burtica de
29 +
summertime spune:
Si eu cred ca dorm bebeii in burta pe vremea asta. Si a mea (cum suna...si a mea, hi hi hi) nu e activa ca zilele trecute, de ieri e lenesa.
Casa de la curte nu este full time a mea, e la tzara si ajung acolo o data pe luna...asa ca si eu jinduies inca dupa flori si iarba in bucuresti.
Puiutza, westy sunt ff draguti dar nu imi inchipui cum se poarta cu bebelusii. Ca sunt caini f jucausi, agitati si rasfatati si cred ca ar fi ca si cand ai avea doi bebe in loc de unul. Sigur westy ar fi gelos si ar sari pe tine sa-l managi si pe el cand il alaptezi pe bebelus..bag mana in foc 
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 27 saptamani cu 
ionela.n spune:
Ce tare ai fost Alexuza "sa raspunda cand vb cu ea" ![]()
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 24+
Minunea noastra
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Ce tare ai fost Alexuza "sa raspunda cand vb cu ea" -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+Minunea noastra |
Burtica de
29 +

off de obicei cand vb cu pitik din burtik se misca , acum tot vb cu ea de dimineata si degeaba