Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (88)
Raspunsuri - Pagina 16
Klarisse spune:
Si noua ne prieste tare bine vremea asta racoroasa, insa sunt sigura ca pana in octombrie sigur mai vine un val de canicula
..
Klarisse
graviduta 24+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ionela.n spune:
Clary, da, te rog 
Eu aseara am facut negresa cu dulceata de cirese amare (in umplutura) si ornata cu ciocolata si nuca de cocos
Azi planuiesc sa fac aripioare la cuptor cu cartofi noi 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 24+
Minunea noastra
puiutza spune:
Hai ca mi-am mai adus aminte de o problemutza despre care vorbeam..nu mai stiu cine o mai avea: mancarime in partea de jos a sanilor..E..eu am descoperit ca din cauza transpiratiei facusem ceva nu stiu ce....ca o ciuperca, iritatie....nu stiu cum sa ii spun.
La indicatia tipei de la masaj si ulterior a MF am pus intai crema de fundulet de copii - Bubchen care sa contina zinc...usuca foarte bine. Iar acuma dupa ce s-a uscat am schimbat cu Bephanten...si incerc sa las suprafata descoperita pana intra crema in piele si mi-e mult mai bine.
Si mi-a mai spus MF ca e indicata lenjeria de bumbac mai ales cand sunt calduri f. mari.
Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
ionela.n spune:
A incarcat Clary in albumul cu poze, rochia care o voi purta la nunta in iulie. Imi cer scuze pt calitate, filmuletul e facut cu telefonul. Facusem o filmare mica sa ii arat sotului rochia, dar m-a sunat si a venit sa ma vada personal cum imi sta 
Multumesc Clary 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 24+
Minunea noastra
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Clary, da, te rog ![]() Eu aseara am facut negresa cu dulceata de cirese amare (in umplutura) si ornata cu ciocolata si nuca de cocos Azi planuiesc sa fac aripioare la cuptor cu cartofi noi ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+Minunea noastra |
Gata,l-am incarcat..in contul picasa ,primul dosar.Din pacate nu stiu cum sa-l pun in albumul tau,dar ma documentez,poate gasesc

29+
Bianca Gabriela
alexuza spune:
off de obicei cand vb cu pitik din burtik se misca , acum tot vb cu ea de dimineata si degeaba 

se misca pe acolo din cand in cand dar dc nu si cand vb cu ea???
MA PANICHEZ DIN ORICE 
Burtica de
29 +
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n A incarcat Clary in albumul cu poze, rochia care o voi purta la nunta in iulie. Multumesc Clary ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+Minunea noastra |
Nu ai pentru ce,Ionela.
Ma bucur ca te-am putut ajuta
29+
Bianca Gabriela
LoraG76 spune:
Ionela, f. frumoasa rochia! S-o purtati sanatoase, si tu si bebelina din dotare! 
Lora, mami de Iustina si 
30+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Klarisse spune:
Eu nu reusesc sa vad rochita...

Klarisse
graviduta 24+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
puiutza spune:
Aaaa.... summertime ai catelul meu preferat...westica

Imi plac de mor....dar inca nu ne impacam cu ideea ca trebuie sa ii dam drumul prin casa si nu ne-am luat....amanam pt. cand vor creste mai mari copiii...!
Foarte faina burtica - sa-ti traiasca si sa fii sanatoasa si tu si BB! Si foarte faina gradina...ce mult conteaza sa ai deja gradina la casa. Noi unde ne-am facut casa era doar teren viran...si am plantat copacei, dar mai dureaza pana cresc....Avem umbra doar pe terasa ca am acoperit-o! Ce bine arata hamac-ul...BETON!

Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)