Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (88)
Raspunsuri - Pagina 15
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk fetelor, nu stiu cum sa fac poze folosind webcamul, iar la telefon nu am cablu de date...e mai rabla de fel...asa ca, nu am cum sa v-o arat si rochia o duc la nasa mai tarziu, sa nu fie tentat sotul sa se uite Mariuk 25+ |
Mariuk, las' ca avem rabdare pana dupa nunta, daca promiti SOLEMN sa ne arati poze cat mai multe dupa!

Lora, mami de Iustina si

30+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
RalucaElenaM spune:
Liliana si Summer ma alatur voua in grupul "calcatoreselor".
Mama face chiftelutze- a fost comandata mancarica!
miam abia astept sa se faca 15:30
Maya ![]()
, deci te-mpiedici de cofetaria Delice! hihihi vreu si eu
e singura cofetarie unde prajiturile au frisca adevarata!!
25+
Klarisse spune:
Si mama tot chiftelute imi face si supa cu galuste
..
ieri am fost la medicul de familie si am tensiunea 10 cu 6..
, mi-a zis ca e normal dar sa ma mentin hidratata, sa nu treaca zi fara cel putin 2l de apa..
. La inceputul sarcinii imi era mai usor sa beau apa..acum e cam grelut..
Klarisse
graviduta 24+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
clary spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Oramona, eu am un filmulet si nu stiu cum sa il postez pe forum ![]() Puiutza, nici eu nu am carnet de gravida si nici nu am auzit sa zica cineva de el. Eu am un dosar in care imi tin stranse toate analizele si hartiile legate de sarcina -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+Minunea noastra |
Ionela ,ai Pm.
29+
Bianca Gabriela
chichiutza spune:
Lora eu am sa intreb, si daca le va fi de ajutor cu cea mai mare placere! Nu te joci cand vine vorba de copil! off saracutsu!
Cristina
25+
chichiutza spune:
Klari vaaaai ce matinala ai fost! Noroc cu filmul lacrimogen ca te-a mai tinut in pat!
Bea apica cu lamaie poate intra mai bine, sau sub forma de limonada
Cristina
25+
alynta27 spune:
Liliana ai sa faci un bebe plimbaret! Asa am fost eu la primul si David imi seamana intocmai! Certificat de casatorie trebui in spital pentru ati elibera un pre-certificat pentru primarie!
Acolo se fixeaza de fapt numele copilului! La primarie se transcrie! Si buletinele parintilor, in original toate actele!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui clary Alynta,nu ti se incarca pagina sau nu gasesti documentul? 29+ Bianca Gabriela |
nu incarca! am sa incerc sa o deschid separat!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
puiutza spune:
FEtelor ati mai avut ameteli acum in zilele racoroase? (Dintre cele care aveati pe caldurile de acum cateva zile evident)
Eu nu am mai avut nici ieri si nici azi...deci se poate sa fie si de la caldura.
Dana
29+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
clary spune:
| citat din mesajul lui puiutza FEtelor ati mai avut ameteli acum in zilele racoroase? (Dintre cele care aveati pe caldurile de acum cateva zile evident) Eu nu am mai avut nici ieri si nici azi...deci se poate sa fie si de la caldura. Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Eu una ma simt grozav pe vremea asta ..tare as vrea sa fie asa pana nasc
..acum e si mai si...

29+
Bianca Gabriela

cu Raisa Nicoleta