Mamici de Sept-Oct'10 alaturi de David (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Clary, chiar nu tin neaparat sa fie aur sau argint.
Buna ideea cu meli m. o sa merg sa vad ce au. Ce zici, merge ceva deschis, spre alb, sau ceva tot visiniu?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 24+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Clary, chiar nu tin neaparat sa fie aur sau argint.
Buna ideea cu meli m. o sa merg sa vad ce au. Ce zici, merge ceva deschis, spre alb, sau ceva tot visiniu?

Minunea noastra

Eu as merge pe ceva cu visiniu ca ai pielea alba.ceva in genul asta,as purta eu:http://www.edora.ro/bijuterie/Bratara-de-Granat-si-Perle_182.html .presupun ca vei avea parul prin in coc sau ceva de genul,atunci as opta pentru o pereche de cercei cam asa http://www.silverzone.ro/images/T/cercei-granate-mici-mc.jpg

29+

Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Pianna, mersi de listuta! Nu inteleg cu carnetelul de gravida, stiam ca nu mai exista, eu nu am asa ceva... ciudat! Certif de casat la ce naiba o trebui la spital? Cred ca e pentru primarie si atat, ma rog...
Ce tampoane? Tampoane-tampoane? Apropo de asta, am vazut niste vata portionata (nu stiu cum sa zic) intr-un supermarket, pt. fetele care tre’ sa isi cumpere din astea... mega image. Erau cam cat o palma si sterilizate, iti dai seama.

27+

In carnetelul de gravida ti se trec teoretic toate masuratorile de la medicul de familie. Mie mi-l cerea intr-una MF si mi-a zis in final sa iau un vocabular. Teoretic ar trebui sa il ai pe asta cu tine si la controalele de la gine si sa treaca acolo exact esentialul. Doar ca inttr-adevar nu se mai prea practica, la mine asistenta de la MF e mai in varsta si de-asta insista. SI mi-a facut rost tipa de la masaj de unul - tot ea mi-a dat si la prima sarcina.

Tampoane iti treabuie de-alea pt. menstruatie dar din cele mai mari - ca si Alynta si eu mi-am luat atunci de-alea de noapte mai groase. SI mai adaugam vata daca era cazul. Eventual nu strica sa ai si niste vata de care zici tu de la mega image. MAi ales ca e si sterila.

Iar certificatul de nastere probabil ca trebuie in spital cand iti completeaza certificatul de nou nascut viu cu care mergi ulterior la primarie sa il declari pe pitic. Nu mai tin minte cum a fost la primul cu actele.

Dana 29+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Ce-mi plac, Clary
Parul o sa il las desfacut ca tocmai mi s-a pus pata sa il tund pana la umar , dar ideea e foarte buna
Mersic frumos

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Ionela, Mari, vrem sa vedem rochitele. Nu ne mai tineti pe jar

mamica de Maria Lavinia si 25+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Oramona, eu am un filmulet si nu stiu cum sa il postez pe forum

Puiutza, nici eu nu am carnet de gravida si nici nu am auzit sa zica cineva de el. Eu am un dosar in care imi tin stranse toate analizele si hartiile legate de sarcina

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Pupici pe burtici si de la noi.. Ehhe Chichi pe la 10 am facut ochi dar am prins la TV un film lacrimogen si am stat cocotata la vizionat..
Ionela..aici se intampla des faza asta cu curentul..dar na..am vrut casa in varf de deal, tre sa ne obisnuim si cu minusurile.
Azi noi am trecut la miscari mai ample..pentru prima oara am vazut cum facea valuri burta..ma uitam ca la desene animate..
Fetelor, va citeam si am vazut ca deja sunt fete la 29s, 30 s..nici nu stiu cand a trecut asa timpul..acusica incep sa apara comorile... Am senzatia ca totul e din ce in ce mai real..

Va pupacesc

Klarisse graviduta 24+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Lora eu personal nu stiu unul pe care sa-l recomand ( adica stiu doar unul pe care nu-l recomand), dar pot sa pun o intrebare. Dau sfoara-n tara si te anunt! Sper ca e doar o sinuzita...

Cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

fetelor, nu stiu cum sa fac poze folosind webcamul, iar la telefon nu am cablu de date...e mai rabla de fel...asa ca, nu am cum sa v-o arat si rochia o duc la nasa mai tarziu, sa nu fie tentat sotul sa se uite...vrem sa ne facem surprize unul altuia, mai ales ca el nu m-a vazut in rochie de ocazie decat in cateva poze, eu nu l-am vazut vreodata in costum...la noi jeans-ii au fost si vor fi la putere

Mariuk 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Lora eu personal nu stiu unul pe care sa-l recomand ( adica stiu doar unul pe care nu-l recomand), dar pot sa pun o intrebare. Dau sfoara-n tara si te anunt! Sper ca e doar o sinuzita...

Cristina 25+

Sper si eu sa fie doar o sinuzita. Oricum, o sa repete rmn-ul peste 5 zile, dupa antibiotic, cu substanta de contrast. Intre timp mi-a recomandat-o cineva pe dr. Foisoreanu de la Tg. Mures, cica e cea mai buna din tara specializata pe neurologie infantila.
Daca te poti interesa si tu, e ok, te rog chiar!

Lora, mami de Iustina si 30+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput