Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
LunaNoua spune:
Ana,
sper sa iasa repede dintisorii aia buclucasi. Ce bine ca ati gasit si un doctor intreg la minte 
Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva
made in Brasov
LunaNoua spune:
Ana,nu esti singura. Si eu am oroare de stat la usi de cabinet. Eu abia azi am fost la primul control, si sunt in s 10. Am fost la Eva la control, si am crezut ca se respecta programarea. Am stat 2 ore peste ora la care am fost programata
Cand am intrebat secretara ce trebuie sa fac data viitoare ca sa nu mai stau atat in plus fata de ora programata, s-a uitat lung la mine ... si nu intelegea care e problema
Astia au impresia ca tu ai tot timpul din lume pentru mers la consultatii si altceva mai bun de facut nu ai decat sa stai ingramadita intr-un scaun asteptand sa iti vina randul
Speram ca aici la clinica Eva e diferit, dar se pare ca e boala generala.
Febra o scazi mai usor la bebelaci folosind doar apa. Uzi sosete, cu apa nitel rece (nu foarte rece) si i le pui in maini si picioruse, eventual si compresa pe frunte. Si mai usor poti sa scazi febra daca ii faci baita in apa treptat racita. Atentie, nu il pui in apa rece, ca faci o boacana. Il pui in apa normal de calda, pe care o racesti treptat. Apa trebuie sa fie doar putin mai rece decat temperatura lui. O racesti si ti bebelu in apa pana cand ii scade febra. La urgente, se impacheteaza copilul in cearceafuri ude, dar este cam socant asa. Cu baita e cel mai funny si pentru bebelus.
made in Brasov
ana_micu83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LunaNoua Ana, sper sa iasa repede dintisorii aia buclucasi. Ce bine ca ati gasit si un doctor intreg la minte ![]() Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva made in Brasov |

Si eu ma bucur, este un medic tanar care merita tot respectul. M-am saturat de medici care prescriu antibiotice pe banda rulanta , care numai cum spun ei este bine si nu-i intereseaza daca gandesti la fel ca ei sau nu.Am citit pe blogul tau postarea din luna feb cu Adevarul de Seara..am ras cu lacrimi la ceea ce ai postat. Zi-mi ce-a aparut in ziar pana la urma?
Ai ajuns la Ionel? Oare ne-o opera pe masa sau pe jos?
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
Irinukaaa spune:
shubulina, roxx sunteti niste norocoase ca revine cheful. La mine... nu prea... si "ma alearga" sotul prin casa in fiecare zi, dar s-a obisnuit saracu' cu "nu acum..."!!! 
ana_micu83 sa se faca bine puiucul vostru. Chiar inspirati ca nu i-ati dat antibioticele aiurea asa! Bine ca mai exista si dr care nu recomanda pastile asa aiurea... putini cu siguranta! 
12+
Shhhht! Cresc...
LunaNoua spune:
Ana, vezi ca am modificat postarea de mai sus si am scris si de febra.
Da, am reusit sa merg la Ionel. Am uitat sa il intreb pana la cate kg sunt prevazute mesele
Mi-a zis ca avand in vedere ca am avut cezariana data trecuta, este foarte posibil sa nasc la fel si acum, dar ca ramane de vazut cum evolueaza lucrurile.
si .. DA, a aparut ziarul. Am aparut in perioada aceea intr-o gramada de ziare, reportaje, emisiuni.... de zici ca nu mai aveau astia despre cine sa scrie, nu alta
Le-am sters de pe blog, ca nu se mai vedea padurea de copaci ![]()
made in Brasov
shubulina spune:
Pai Irinuka....norocoase,ne-norocoase...eu ma intreb daca o fi normal:)))
Orice schimbare ma intreb daca o fi normala.

LunaNoua spune:
Mie mi-ar place sa nasc normal, in apa, dar imi e teama sa ii sugerez asa ceva, dupa ce i-am povestit ce am patit la sarcina trecuta
Sa vedem pe la sfarsit, daca sunt ok, poate ma lasa sa incerc normal. Eu am experimentat data trecuta si travaliu si cezariana, si nu as mai alege cezariana. Travaliul si nasterea naturala o fi grea si dureroasa, dar dureaza atat de putin.
Intr-o zi esti gata, mamica. Pe cand dupa cezariana ... mai ai de tras inca o saptamana de dureri acute, apoi .. o perioada destul de lunga de recuperare...probleme cu alaptatul ... etc...
made in Brasov
ana_micu83 spune:
Tu ai fost "parfum" pe langa ce minunatii si aberatii am scos/era sa scot eu in tineretile mele...Prin liceu m-a apucat colaborarea cu un post de Radio din Braila (orasul natal) pe nume Impact. Nu mi se acorda mare atentie, da eu ma credeam deja vedeta vedetelor..eu eram aia care alerga mai peste tot , faceam interviuri si poze (da pozele nu trebuiau la Radio..da yo faceam)
Si intr-o zi au poposit la noi la BR formatia L.A., Marcel Pavel si inca o tanti la care-mi scapa numele (a fost grasana, a slabit si intre timp a facut 2 copilasi si era blonda...)In fine...rusinea mare(remediata in timp util) era sa sa produca cu Marcel Pavel..asta canta..cand manea, cand muzica clasica..cand opera..si pentru ca facea trecerea asta usoara de la un gen la altul ma gandesc sa formulez o intrebare pe tema asta.
Si, cum trebuia sa folosesc cuvinte elevate si sa ma dau rotunda ca eu is desteapta bag o intrebare de genul "cum reuseste TRANSHUMANTA perfecta si fara urmari a genurile muzicale adoptate"..imi aminteam si eu de pe la Rom clasa a8a ca transhumanta=miscare ..da toanta toantelor......nu mai retinuse ca transhumanta=miscare (da oi+ ciobani). Inainte de a intra in paine o sun pe mama si ma dau rotunda cu ce urma sa fac si-i citeam intrebarile..mama se blocheaza si imi zice :fataaaaa,asta-i vre-un cioban? ce cauta TRANSHUMANTA in propozitia ta?!? M-am lecuit la timp cu asta...
Faza 2(in aceasi seara) merg infipta sa fac poze cu aia de la L.A. si vroiam sa-i zic ceva de genul "imi acorzi cateva secunde din timpul tau pentru a face o poza impreuna?"...da pana sa zic propozitia toata, de emotie imi iese pe gura "imi acorzi o poza?" Liviu, bubuie intr-un ras iesteric si-mi zice..m-am draga!! Ce crezi ca umblu cu pozele dupa mine?
Na..deci, Deea se poate si mai rauuuuuu
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
bebelu86 spune:
Ana imi pare rau k nu se simte bine cel mic. 

Shubulina e normal
stai linistita
eu am zis mai demult k sunt momente cand nu ai chef deloc si mom cand il alergi prin casa. eu inca nu am trecut la alergatura. oricum e post. dar si dc nu ar fi. tot nu am chef. 
Avem 60 gravidute 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
ana_micu83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LunaNoua Ana,nu esti singura. Si eu am oroare de stat la usi de cabinet. Eu abia azi am fost la primul control, si sunt in s 10. Am fost la Eva la control, si am crezut ca se respecta programarea. Am stat 2 ore peste ora la care am fost programata Cand am intrebat secretara ce trebuie sa fac data viitoare ca sa nu mai stau atat in plus fata de ora programata, s-a uitat lung la mine ... si nu intelegea care e problema Astia au impresia ca tu ai tot timpul din lume pentru mers la consultatii si altceva mai bun de facut nu ai decat sa stai ingramadita intr-un scaun asteptand sa iti vina randul Speram ca aici la clinica Eva e diferit, dar se pare ca e boala generala.Febra o scazi mai usor la bebelaci folosind doar apa. Uzi sosete, cu apa nitel rece (nu foarte rece) si i le pui in maini si picioruse, eventual si compresa pe frunte. Si mai usor poti sa scazi febra daca ii faci baita in apa treptat racita. Atentie, nu il pui in apa rece, ca faci o boacana. Il pui in apa normal de calda, pe care o racesti treptat. Apa trebuie sa fie doar putin mai rece decat temperatura lui. O racesti si ti bebelu in apa pana cand ii scade febra. La urgente, se impacheteaza copilul in cearceafuri ude, dar este cam socant asa. Cu baita e cel mai funny si pentru bebelus. Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva made in Brasov |
Hai ca in seara asta monopolizam noi forumul
Legat de febra, exact asa am facut. AM citit mai demult ca asa este cel mai bine sa scazi temperatura copilului si nu cu spirt sau sosete cu otet cum faceau mamele noastre. Eu am pus apa in cada la 35 grade care a tot scazut si la 3 dimineata ne balaceam cu bilute si ratuste. Spre 4 dimineata vazand ca nu scade nici asa si ca nu-mi accepta compresa pe frunte..am luat un scutec de finet maree..l-am udat fix cu apa in care statuse si l-am infasurat asa..am scazut febra de la 39.3 la 38.8!
Oricum, m-am bucurat ca avem puncte comune in gandire cu DR!
La Eva, la DR Ionel stiu fff multe mamici care nu au asteptat mai mult de 5-10 minute fata de ora la care erau programate. Dar, cum nasterile vin atat programate cat si neprogramate, este foarte posibil ca DR Ionel sa fi avut parte de vreuna sau de o urgenta .[Doar Ionel si Bisoc sun 100% medicii clinicii..in rest au cab particulare sau lucreaza si in spital..daca unul din ceilalti medici nu poate ajunge, atunci Ionel sau Bisoc se ocupa de paciente]
Vezi ca daca vrei in apa..tot la Baiulescu ai sa ajungi (stiu ca ai avut o ex neplacuta eu el) pentru ca el este singurul cu nasterile in apa.