Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
roxx26 spune:
Multumesc Bebelu, foarte tare, chiar acolo ma gandeam sa ma duc pt k e o zona convenabila. Imediat dupa ce imi iau ok-ul de la medic, ma duc sa imi caut costumatie de sport cu burta
Ce dragut ar fi sa ne intalnim cu ocazia asta!!
_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste
bebelu86 spune:
k tot vb de cartofi prajiti am curatat cativa si acu sunt p foc ![]()
![]()
![]()
Roxx ar fisuper sa ne intal acolo. si sa mergem si mai multe fete
sa vdm cum va fi mai incolo
eu as vrea sa treaca mai intai vara asta
k nu prea pot iesi singura p caldura k mi se cam face rau
dar vdm 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
mihatp spune:
va
burticute
nu prea am timp de intrat, intre serviciu si Luca, dar suntem bine. inca nu am facut nicio analiza, astept sa fie 1-2 a lunii. nu prea mai am semne de sarcina, s-au linistit, parca mi-a mai revenit si energia, cu care am stat tare rau. parca si o usoara stare depresiva de la ea... adica o asa lipsa de chef!!!
n-am vomat nici in sarcina cu Luca, am vomat de fapt de maxim 3 ori in toata viata mea. dar am avut grata cat incape, mai ales in a doua jumatate a zilei. la Luca nu-mi amintesc de faza asta.
mie parca mi se vede burta un pic. adica poate pentru ca o stiu eu, altii ar fi zis ca am mai pus un pic pe mine.
m-am socat un pic ieri, chiar m-au suparat binisor niste vesti:
pana acum stiam ca se iau in calcul veniturile de la un al doilea job care e pe conventie civila de prestari servicii, dar ieri un domn jurist de la Agentia de Prestatii Sociale (fosta Directie a Muncii) a zis ca nu. am cercetat problema ieri la greu. e doar incompetenta si lipsa lor de interes. in loc sa-ti spuna ce pasi ai de facut ca sa poti obtine, mai bine iti spun ca nu se poate. cu Luca nu am intrat deloc in CIC, m-am intors la serviciu imediat dupa concediul postnatal (femeie proasta ce sunt!), si am simtit ca nici dupa un an nu-mi revenisem inca. l-am alaptat pana la 7 luni, ma mulgeam la serviciu, fugeam repede la sfarsitul programului ca era ora de masa, inainte de a veni la serviciu ma trezeam mai devreme sa-l alaptez, ma trezeam noaptea sa-l alaptez
... cum sa fiu odihnita?!
daca dintre voi e vreuna nebuna ca mine
, sa ia aminte de la experienta mea... n-as repeta-o VECI!!!
de data asta vreau sa stau 2 ani INTREGI acasa.
scuze ca m-am lungit... poate sa recuperez pauza
va pup, sper sa intru mai des!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
shubulina spune:
Sa nu radeti de mine,da parca ma gandesc un pic asa la ceva sex...
Parca m-as baga,parca nu
bebelu86 spune:
ce mai astepti?
relaxeaza-te
incearca sa nu te gandesti k faci rau lui bb, ca nu ii faci
si simtitit-va bine![]()

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
roxx26 spune:
mda, shubulina, sa stii ce incet-incet si eu am inceput sa ma gandesc...iar azi mi se pare o zi tocmai buna![]()
_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste
shubulina spune:
Bebelu,in primu si primu rand sa-mi vina barbatu acasa :))))
In al doilea,sa se duca soacra sa se culce...
Oricum,inca nu-s hotarata
Noi n-avem emoticoane d-alea de rad cu gura pan la urechi?
ana_micu83 spune:
Harnicutelorrrrr, va cauta omul la casa veche si va gaseste mutate in alte 2:)) felicitari pentru limbarnita si perseverenta. Sper sa am vreme sa va recitesc si sa scriu cateva randuri daca este cazul.
Eu zilele astea m-am tot ingrijorat ca bb1 al meu mi-a tot facut probleme.
De luni, Razvan a inceput sa-mi faca febra si tot asa am tinut-o pana marti dimineata. Noaptea sub 39,3 a scazut pana la 38.8-38.9 si crestea ff repede. Ii bagam in fundulet Paracetamol ..in secunda 2 facea caca si scotea supozitorul afara intreg...i-am bagat 3 si dupa fiecare s-arepetat figura chiar daca l-am tinut de fundic. Am incercat sa-i dau pe gurita... Nurofen si ori mi-l scuipa, ori nu-l accepta deloc..ori isi facea greata sa verse. La 8 dimineata am mers la Dr de fam si ne-a zis ca avem rosu in gat, motiv pentru care ni s-a recomandat antib. Azitromicina(sau ceva de genul daca am botezat medicamentul)..dupa ce am citit prospectul si am vazut ca este antibiotic si ce reactii adverse are am zis pas. Am incercat tot cu Nurofen, dar nu mi-a acceptat.
Intre timp s-a umplut pe tot corpul de bubite mici (mai mult pete) rosii..am crezut ca a facut roseola infatum..dar, erau doar de la caldura.
Pentru linistea noastra astazi am ajuns la un super-medic din Sibiu pe nume Iurian..care ne-a linistit spunandu-ne ca Razvan are usor gatul rosu, dar la cum se prezinta nu recomanda nici macar Nurofen.Mi-a crescut inima cand ne-a felicitat pentru gandire si modul in care l-am crescut.diversificat/hranit pe Razvan.
Motivul febrei? ne ies toti incisivii !!!!
Va pup si revin!
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
LunaNoua spune:
Roxy_s, e prea devreme sa te bucuri de lipsa greturilor. Poate ai noroc, nu este neaparat nevoie sa apara, dar de obicei apar pe la s 6.
Miha, si eu sunt foarte PRO la statul cu bebelusul cat mai mult posibil.
Apropos de dieta in sarcina, cineva zicea ca i s-a recomandat fara legume de la piata si produse nepasteurizate. (scuze ca nu mai stiu cine
). Mi se pare tare absurd. Daca nu luam legume de la piata ce avem de facut? Sa consumam legume fara nici un pic de vitamine din import, sau sa cultivam singure. Prima varianta e inacceptabila, a doua nerealizabila
La fel despre produsele nepasteurizate. Eu ma hranesc zilnic cu branza de la o tanti din piata. Mi se pare inzecit mai buna si mai sanatoasa decat orice praf cu gust de branza si sare pe care l-as lua de pe rafturile magazinelor. Stiu ca exista riscul de a contacta listeria daca mananci lactate nepasteurizate. Dar varianta alternativa nu este deloc mai sanatoasa. Plina de E-uri, stricata pe rafturi si repasteorizata, plina de tot felul de prafuri si aditivi alimentari ... NU MULTUMESC ! Prefer sa ma hranesc sanatos si riscant decat sigur si nesanatos.
Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva
made in Brasov
ana_micu83 spune:
Eu sunt fenomen...da ma bucur ca nu sunt singura. AM 6 sapt si jumatate si pana acum nu am ajuns nici la ginecolog, nici la medicul de familie. prin urmare n-am facut nici eco,nici analize...
Incep sa transpir de nervi cand ma gandesc ca iar o sa stau pe la usi sa astept pentru recoltare de sange, ca iar o sa-mi platesc toate analizele ca o sa am mereu "norocul" sa se termine fondurile si tottt asa.
Bebelusi, ce face sora ta?

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***