Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
ariana2005 spune:
eu cu cheful stau foarte bine,..spre surprinderea mea si incantarea sotului..ma mir ca doar la celelalte 2 sarcini eram si eu cu "nu acum" sau "lasa-ma ca nu am chef"..se mai schimba lucrurile..
nici eu nu sunt de acord cu tratamentele astea ale pediatrinilor nostrii..orice ar avea ei trateaza doar cu antibiotic, parca altceva nu stiu..
si eu mi-am gasit un profesor care rade de fiecare data cand merg cu fetita la el si eu il intreb bineinteles, antibiotic nu? si el e total impotriva antibioticelor, dar din pacate asemenea dr. sunt pe cale de disparitie, asa ca daca dam de ei sa nu-i lasam sa scape..
maine merg si eu in sfarsit sa-mi fac analizele si vineri la eco..oare de ce m-a trimis med. de fam. la infectioase, pentru toxo? (a mers sotu dupa trimiteri)
mami de Ariana (30.10.2005) si
7+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ariana2005 spune:
probabil ca sunteti obosite...asa ca va doresc un somn linistit si vise frumoase
mami de Ariana (30.10.2005) si
7+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
roxx26 spune:
Doar toxo? Poate te are in evidenta pe acolo ca nu ai imunitate, de la sarcina trecuta...alt motiv sa te trimita doar la asta nu prea mai vad!
_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste
roxx26 spune:
Sa va povestesc un fenomen:
Intrucat in ultimele luni fac pipi des
, tre sa fac de cateva ori pe zi un drum pe care deunazi nu era nevoie sa-l parcurg poate nici macar o data pe zi: din birou la toaleta, care se intampla sa se afle in parti diametral opuse ale unui coridor luuung...si acu colegii de birou stiu ca daca plec la toaleta imi ia cam juma de ora sa ma intorc, pt ca ma intalnesc cu tot felul de mamici sau mamici-wanna-be, cu care ma conversez despre toate prostiile...si uite asa se duce jumate din ziua mea de munca
Ce este totusi interesant: de la un timp, de cand s-a dus zvonul ca sunt insarcinata (adica am tipat in gura mare si cei care nu au aflat de la mine, au aflat de la sot, care a tipat cu o gura si mai mare - lucram in acelasi sediu, by the way), sunt abordata pe holuri din ce in ce mai des de tatici - actuali sau in devenire. Bai, sunt socata sa vad taticii cat sunt de informati si de implicati in sarcinile partenerelor sau in cresterea bebelului.Azi m-a oprit in drum un coleg destul de ametit (un fel de terchea-berchea asa...) pe care in ruptul capului nu l-as fi vz un tatic asa implicat. Frate, mi-a zis o tona de chestii de ecografii si masuratori si preturi si medici si spitale si evolutia sarcinii (nevasta-sa are 5 luni jumate) si ce am voie sa mananc si ce nu..am ramas socata si placut impresionata!!!
Si asta e doar un exemplu. M-au mai uimit si altii in acest fel in ultimele saptamani. Ceea ce, zic eu, e un lucru bun.
Ce am observat insa: in timp ce mamicile-wanna-be sunt innebunite sa discute despre sarcina, barbatii nu se baga in asemenea subiecte pana cand nu sunt pusi in fata faptului implinit, adica pana nu ramane partenera insarcinata.
Acum vrei 4 luni sotul meu se distra pe seama a 3 colegi, care "pareau destul de penibili" stand in pauza de tigara si vorbind despre preturile la carucioare multifunctionale (citez: "ba, da astia altceva chiar nu au de discutat la serviciu???")...Acum s-a alaturat cu mandrie clubului si palavrageste toata ziua despre burtica mea 
_
BB e deja pe drum
11+
bebe creste
danina spune:
Mi-au venit si mie in sf analizele si se pare ca am ceva anemie normocroma normocitara.....maine vb cu dr de fam. sa vad ce zice, ca pana ajung pe 6 la Vladareanu mai e.
Ig G mi-a iesit reactive la toxo si la CMV IgG la fel o fi bine ...o fi rau inca nu stiu,voi va pricepeti la analize??
Pe langa asta plec sambata in vacanta si speram sa nu avem probleme, nu mergem prea departe ....ne-am hotarat in ultimul moment sa mergem mai aproape pana mai trece pericolul, la vecini in Bulgaria. Numa speram sa ne intoarcem cu masina inapoi doar atat. Prietenii si finii din Brasov au inchiriat un Bus sa ii duca si sa vina dupa ei de teama sa nu ramana fara ![]()
.
Voi v-ati interesat de astia cu recoltarea de celule?? Cam de la cate sapt ar tb sa incepem sa incepem demersurile??
12+ 
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDI -Terorista casei - 5 ani
Shines spune:
buna burtici..ati adormit ?
eu acu m-am trezit
dupa ce am dat mesajul ala la 6 si ceva..am pus laptopul pe masutza..si am adormit pe canapea..ca tunul![]()
al meu sot la fel..sa nu faca galagie sa ma trezeasca s-a pus si el langa mine..si uite asa ca doi chinuiti cu ditamai patul in dormitor, am dormit pe canapea...mama da ce bine a fost..
acu baiu mare e ca vom adormii pe la 2..da ne gasim ocupatie ca suntem odihniti :D
felicitari noilor burtici si multa sanatate 

LunaNoua spune:
Ana, nu stiam ca numai Baiulescu face nasteri in apa. Nasol
Am crezut ca toti fac pe acolo daca asta ceri. Eu sunt foarte incantata de Ionel. Mai bine fac ceza decat sa ajung la Baiulescu
Ionel mi s-a parut un medic foarte de treaba, foarte vorbaret, ceea ce apreciez mult, si foarte dispus sa rezolve orice problema ai avea. Nici nu ma indoiesc ca si profesional este foarte bun, deci ... merg pe mana lui cu cea mai mare incredere. Cat despre intarziere la programare, e posibil sa fi fost o urgenta, nu zic nu, dar la fel consider ca secretarele ar fi fost obligate sa dea un telefon si sa zica: programarea dumneavoastra se amana cu o doua ore datorita unei urgente. Nu ar fi fost nici o problema
Dar, deh ... poate cer eu prea mult ![]()
Poate ne naste in acelasi timp
Deja suntem 3 care mergem la el ![]()

Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva
made in Brasov