Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 6

dangabriela spune:
dangabriela spune:
 Vreau sa va mai intreb ceva, pe cele care ati fost sau urmeaza sa mergeti la plaja: ce crema de protectie  folositi?? Exista o crema speciala pt gravidute? sau se poate folosi orice crema cu factor mare de protectie? Am inteles ca cele obisnuite ar contine anumiti componenti care ar putea dauna bebeilor!!!!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 8 +

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 stiam si eu de fast-food, carne grasa si lactate nepasteurizate k nu sunt bune in sarcina.
dar de paine, dulciuri la aste anu pot renunta 
chair nu stiu ce sa-ti zic.
eu am bagat la cartofi prajiti la greu...
cu branza rasa pe desupra..moamaa 
iar de legume..chiar nu stiu ce sa-ti zic 
pana la urma dc e sa o iei asa..nu prea poti papa nimic 
k nimic nu mai e natural si fara chimicale, E-uri sau alte minuni.
fa o ciorbita de legume k e usoara pe vremea asta 
sau de rosii.
niste mancarica de fasole verde sau galbena, 
chiar nu stiu ..alte idei nu am acu 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt  bb  12+
bb  12+ 

dangabriela spune:
dangabriela spune:
 Ms bebelu  , la o ciorbita de legume ma gandeam si eu! Mancarica de fasole verde am facut saptamana trecuta!
, la o ciorbita de legume ma gandeam si eu! Mancarica de fasole verde am facut saptamana trecuta! 

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 gabriela vezi k gasesti la plafar crema de plaja cu factor de protectie mare. sunt pe baza de plante
am vazut ieri in pasaju de la lipscani.
daca nu intreaba la farmacie ce e bun pt sarcina.
Luna deci si tu ai avut probl cu stomacu...off..imi pare rau 
ieri am crezut k iar ma ia si aveam un nod mare in gat si am zis k gata ma impretenesc cu wc. si dupa ce am baut ceaiu de menta..a fost super
au disparut toate.
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb  12+ 

dangabriela spune:
dangabriela spune:
 Dr mea ginecolog, mi-a spus sa-mi iau crema speciala pt gravidute, ca restul nu ar fi bune, indiferent de factorul de protectie! Am ntrebat la farmacie, si farmacista s-a uitat lung la mine, si mi-a zis ca nu a auzit de asa ceva! In supermarket am intrebat o reprezentanta Nivea si mi-a zis ca nu stie sa existe ceva special pt sarcina, dar ca intradevar anumite componente din cremele obisnuite pot dauna ( Methylii si Parabenii) . Acasa am mai multe creme, m-am uitat si din pacate am obs ca toate contin asa ceva. Am sa intreb si la plafar, poate acolo gasesc!

LunaNoua spune:
LunaNoua spune:
 Bebelu, eu nu pot bea ceai de menta, ca iau homeopate, si le-ar anula efectul.
Dolores, nici noi nu mancam carne. Avem deja 7 ani de cand nu mai mancam. Fetita mea nu a mancat niciodata, si este foarte bine dezvoltata, inalta si sanatoasa. Nici la sarcina trecuta nu mancam carne, si s-a observat in felul cum s-a dezvoltat fetita ca i-a fost foarte bine. Eu am nascut la 35 de saptamani, cu o luna inainte de termen, si a avut 3,800 kg, dezvoltata perfect. Se spune ca dureaza 7 ani sa se schimbe sangele de cand treci pe alimentatie fara carne. Eu am deja 7 ani, si uite ca deja am analizele de sange perfecte. Acum 4 ani nu stateam la fel de bine cu analizele.
Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva
made in Brasov

roxx26 spune:
roxx26 spune:
 Blue, vreau si eu detalii despre sala unde ai fost la gimnastica. Si eu astept sa treaca cele 12s si sa-mi iau ok-ul de la medic, ca daca nu ma apuc sa fac ceva miscare innebunesc. Si sunt in cautare de sali, acu sa vedem si daca zona este ok pt mine. mersic. pupicei
Irinuka, noi am dat gata clatitele amandoi..ca sunt bune calde, abia scoase din cuptor. dar ai dreptate, si pentru gustul meu au fost un pic cam dulci, data viitoare (ca sigur o sa exista o data viitoare!!) o sa reduc un pic cantitatea de zahar.
_
 BB e deja pe drum 11+
 11+
bebe creste

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 ROxx iti trimit eu acu 

Albumele noastre
bb  12+ 

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 pm trimis 

Albumele noastre
bb  12+ 

roxy_s spune:
roxy_s spune:
 fetelor eu fara carne nu pot, mai ales un piept de pui la gratar, un curcan, de fapt cam de oricare, in afara de oaie.
nu mananc zilnic carne dar nici deloc n-as putea.
la prima sarcina nu mai puteam manca ceapa deloc, eu mare iubitoare de ceapa mai ales verde. acum vad ca inca nu a aparut problema asta . se poate sa fie sarcinile diferite? acum sa am cu totul alte simptome fata de data trecuta? sau sa n-am deloc? eu ma asteptam sa fie tot ca data trecuta, cu dureri de sani...acum nu am asa ceva, doar o usoara jena si asta cateodata.data trecuta stiu ca m-au durut de pe la 5 sapt asa.
. se poate sa fie sarcinile diferite? acum sa am cu totul alte simptome fata de data trecuta? sau sa n-am deloc? eu ma asteptam sa fie tot ca data trecuta, cu dureri de sani...acum nu am asa ceva, doar o usoara jena si asta cateodata.data trecuta stiu ca m-au durut de pe la 5 sapt asa. 
bebelu trece-ma si pe mine cu 50,5 kg.

S-a intamplat minunea mult asteptata 4+
4+