Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
roxy_s spune:
bebelu.....aaaaaa deci nu eu misc verigheta??
deci o pun pe ata, o fixez langa burtica sa stea nemiscata, apoi o ating putin cu burtica si se misca ea? sau n-o ating cu burtica deloc?
S-a intamplat minunea mult asteptata
4+
bebelu86 spune:
o atingi un pic de burtica
dar asa cred k se face sa stea nemiscata
si dupa indepartezi usor de burtica
cam la 5-7 cm de burtica
si decat o ti
si incepe ea sa se miste.
nu ii faci tu nimic.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
bebelu86 spune:
Laura bine ai venit printre noi
sarcina usoara si la termen
scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare
k noi am ajuns la pag 5 si tu ai scris la pag 2.
asa k exista sanse sa trecem de mesajele tale.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 12+
iulia1977 spune:
bebelu86, dupa 24 ore nu sunt semnificative rezultatele? tb neaparat dupa 48ore repetate ?
bebelu86 spune:
asas zice peste tot sa se repete la 48 ore
nu stiu dc poti interpreta ceva la 24 ore
chiar nu stiu
mie asa mi-a zis medicu de fiecare data cand a fost nevoie sa fac
si asa am tot auzit la toate fetele.
Albumele noastre
bb 12+
iulia1977 spune:
voi astepta saptamana viitoare si pentru analize si pt ecograf.
multumesc pentru consiliere!
bebelu86 spune:
dc intrai mai dvrm puteai sa mergi azi si repetai vineri
nu e nimic deschis sambata???
oricum nu tre facut dim pe stomacu gol.
se face la orice ora.
Albumele noastre
bb 12+
dangabriela spune:
Fetelor , voi ce mai mancati? Astia la Tv ne sperie ca pana si legumele din piata sunt periculoase! Mie dr mi-a spus ca ar fi indicat sa nu mananc: paine, cartofi, dulciuri, carne grasa , pitza sau alte produse de fast food iar lactatele sa fie doar pasteurizate.Mi s-a parut ok, dar acum chiar am ramas in pana de idei, mai ales ca nici nu pot manca orice, indeosebi carnea pe care nu o mai suport.
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 8 +
LunaNoua spune:
Shubulina, eu ma simt perfect, fara greturi, fara dureri. La caldura mi se ridica tensiunea si trebuie sa o tin sub control, caci eu am probleme anterioare in aceasta privinta, dar in rest, nu am mai nimic. Zilele trecute mi-a fost si mie greata, dar am facut o zapaceala la stomac, ceva...am facut diaree 3 zile crunta, de aici cred ca si greata. Azi nu mai am nimic, nici diaree, nici greata. Dorm mult mai mult, simt aceasta nevoie de somn, in rest, chiar aveam indoiala ca sunt insarcinata. La sarcina trecuta, la aceasta data eram in agonie, si varsam verde
In legatura cu ce se vede la eco, mie mi-a explicat si ca am uterul nitel retrovers, si ca mai ales din acesta cauza nu poate vedea bine. Chiar la prima masuratoare a iesit sacul cu saptamana mai mic, si m-am panicat. I-am zis ca eu stiu sigur data conceptiei, si mie trebuie sa imi iasa de 7 saptamani si 3 zile. A ras, si l-a masurat din alt unghi, unde a fost de 7 saptamani
Mi-a zis ca este totul alungit inspre spate, si ca nu are acces sa masoare bine. M-am linistit atunci ![]()
Tiery
NumeIoana, sa iti traiasca burtica
Ce frumos ca ai inceput sa simti bebelicul
Greata nu rtece chiar instant cand il simti. Va trece in perioada asta, candva ![]()
nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu ... revin
Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva
made in Brasov