Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
roxy_s spune:
tzuky stai linistita in pat daca ai scurgeri, ar trebui sa te ajute utrogestanul. la fel am patit si eu sarcina trecuta . pe la 6-7 sapt am avut scurgeri maro deschis si doctorul mi-a dat utrogestan si imediat mi-a trecut, mi-a zis sa stau linistita. eu fusesem si la mare si ma zbenguisem si poate si de aia.
daca persista mergi la doctor.
S-a intamplat minunea mult asteptata
4+
Irinukaaa spune:
Ma bucur ca intelegi blue care e treaba. Si la mine la fel, de mica am oroare cand aud de ele si sigur de la cap vine totul. De clisma "n-am avut parte" momentan, atunci poate n-o sa mai zic asa de niste amarate de supozitoare... 
SS-Tzuki nici eu nu-mi pot da cu parerea ca n-am patit, dar pot sa iti tin pumnii si sa sper alaturi de tine ca va fi bine. 
12+
Shhhht! Cresc...
LunaNoua spune:
Irinuka, nici eu nu aveam nimic special cu clisma, dar cea din maternitate .... brrrr... e o experienta traumatizanta. Nu vreau sa va sperii. Banuiesc ca acum sunt alte conditii, au trecut totusi 4 ani, or mai fi schimbat si ustensilele ... etc...
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
made in Brasov
aditzaC spune:
Tzuky...ce doza de utrogestan iei ??? ar fii bine sa ajungi la 600 pe zi .Stai in pat linistita , ok ? numai merge la job cateva zile

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
11+
aditzaC spune:
nici eu nu suport supozitoarele ...cum le aplic cum in cateva sec sunt la toaleta , deci nu le pot suporta ....din pacate am avut si experienta cu clisma 

acum imi vine sa mor de ras dar atunci am crezut ca mor....s-a intamplat cand m-am operat laparoscopic in 2008 ..inainte de operatie mi-a facut clisma si seara si dim ...si in seara aia intra in salon o ditamai femeia cu recipientul respectiv in mana si intreaba de mine ...aoleu cand am vazut-o cu ''respectivul '' am vrut sa o iau la fuga , sotul era cu mine , la poftit frumusel afara si a trecut la actiune ...am crezut ca lesin , eu ii ziceam stopppppp......ca numai pot ,ea imi spunea ca mai tb !! i-am zis cucoana pai daca eu am 50 kg si bagi 2 l in mine , in unul de 100 kg cat naiba bagi ?? ...nu va zic ca mi-a spus sa ma plimb prin salon cam 5 minunte...ce 5 minute , vai de capul meu ca aveam niste dureri
......a doua zi dimineata ma trezeste femeia barbat tot cu recipientul '' am zis va rogggggg ....nu mai vreau , nici nu am mai mancat de frica !!!! ''' ...dar ea dadea din cap spunand trebuie , trebuie !!!! si again cosmarul , numai ca a doua oara fuse mai bine . Eu v-am povestit sa va amuzati...nu sa va speriati , pana la urma nu am murit din asta ...![]()
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
11+
LunaNoua spune:
Aditza, ai fost dragutza
Eu am ras putin, cu toate ca stiu ca nu e de ras... dar .. pana la urma .. trebuie sa fim barbate sa suportam si clisma aia 
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
made in Brasov
blue_night spune:
E bine de stiut ca e voie vitamina C... Ia, ca sa te lase si sa scapi ca e tare neplacut. Eu am tras deja o raceala, pe la 10-11 saptamani si n-a fost deloc dragut.
Luna, pacat ca n-ai avut o experienta prea reusita cu alaptatul, dar lasa, o sa vezi ca la bebe-ul cel mic o sa fie bine. Important este ca ai incercat si ai facut tot ce ai stiut la vremea respectiva ca sa ii oferi copilului tau ce e mai bun.
Cu clisma nu stiu cum e in maternitate ca nu am experimentat inca, ma gandesc ca poate e mai neplacuta din cauza ca e totul stramtorat pe acolo din cauza bebe-ului care e mare? Sau pur si simplu ai dat de o infirmiera sadica sau nepriceputa - conteaza foarte mult cum manevreaza cine ti-o face (asta zice mama, ca eu din fericire nu am avut nevoie decat o data - la a doua operatie am scapat, ca mi-a facut doar anestezie locala).
12+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
danina spune:
Blue night unde faci gimnastica in Bucuresti.....sper sa avem si noi ok-ul ca si eu imi doresc sa fac. Avand in vedere ca deja am 80 kg, la aproape 4 luni si ma sperii.
La Diana am plecat cu 62 de kg si am luat 30 de kg in sarcina dar le-am dat f usor , insa acum mi se pare mult mai greu asa ca sper sa nu bat 100.....
.
Am vb cu dr la tel si mi-a zis sa iau Tardiferon pt anemie o tableta pe zi, o sa iau ca sa nu aiba si bb probleme.
Am facut o parte din bagaje si ma simt tare obosita si fara chef , dar nu stiu de ce, mai ma doare si cerebelul .......greu mai trece vremea.
12+ mamica de
Paula-Diana(20.10.2004)
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDI -Terorista casei - 5 ani
blue_night spune:
Pe mine nu m-a durut atunci deloc... A fost doar senzatia mai ciudata, ca de, nimanui nu-i place sa-i bage cineva chestii in fund, nu?
Nasol la mine a fost ca eram imobilizata in varful patului si mi-a facut acolo, cu colegele de salon de fata si stiu ca m-am simtit tare prost... Dar asta e, ce sa-i faci?
12+
blue_night spune:
Danina, iti dau PM.
12+