Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
blue_night spune:
Am trimis, Danina.
12+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
aditzaC spune:
blue ...posibil sa conteze si cine o face , habar nu am dar e neplacut sa bage atata lichid in tine !! eu nu eram gravida atunci ....deci nu stiu cum ar fii sa iti faca atunci cand esti gravida .....dar chiar se face in orice caz??? eu nasc prin cezariana ....finei mele nu ia facut clisma .
da imi voi lua ca deja incep sa imi pierd vocea si ma ustura tare gatul...abia astept sa plec acasa , la birou stau de la 9-18 mi se pare de-a dreptul o vesnicie , cred ca fac ceva legat de alea 6 ore , tb recomandare de la ginecolog nu ? si angajatorul vrea nu vrea tb sa accepte ?!
si eu am facut clisma de fata cu celelalte colege de salon ....da este tare neplacut !
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
11+
LunaNoua spune:
Nu stiu daca peste tot se face clisma. La maternitate nu a tinut aia cont ca faceam sau nu cezariana. Nici nu a intrebat. Eu am zis .. dar am vorbit cu peretii. Era robot. Ea trebuia sa faca asta ... si daca nu faceam .. nu treceam mai departe. Punct. Ce puteam sa fac ? Nu cred ca a fost dureroasa .... a fost doar .. traumatizanta ... asa ... psihic ...
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
made in Brasov
aditzaC spune:
fetele eu plec acasica ....de fapt trec sa imi caut niste pantaloni / blugi ceva pt ca numai am cu ce ma imbraca ...este un dezastru total![]()
, sper sa gasesc
va doresc o seara minunata sa aveti grija de burticutze

11+
aditzaC spune:
luna ...despre ce maternitate vb ? eu sper sa nu ne faca clisma![]()
11+
LunaNoua spune:
Maternitatea din Brasov. Tu unde vrei sa nasti ? Eu tura asta m-am inscris la Eva. Am mari sperante de bine ![]()
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
made in Brasov
blue_night spune:
Si eu va zic pa, pa momentan. Am niste treaba si apoi ma duc din nou la gimnastica, asa ca nu stiu daca mai intru in seara asta. Poate doar foarte tarziu, cand ma intorc. 
12+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
roxy_s spune:
luna sa stii ca la Eva sunt niste conditii super. o sa fii sigur multumita. esti tratata ca o printesa acolo, stai cu bebe in camera, saloane frumoase , moderne, iti da tot de la ei pt bebe, prosoape, tot. si te tin aia ca in palma, cred si eu la banii aia....
si la maternitate sunt saloane amenajate dar personalul cam lasa de dorit.
bebelu pe unde umblii??
aditza ce experienta ai avut, nu prea este de ras. bine ca a trecut.
S-a intamplat minunea mult asteptata
4+
bebelu86 spune:
Roxy sunt aici
am dormit un pic, am papat si acu citeam din urma.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 12+
Shines spune:
buna burticute 
am ajuns si eu pe la 6 acasa, am facut un dush..mi-am pregatit niste tagliatelle cu branzica (suuuper) , am spalat vasele (greseala mare ca acu ma plang de spate, zici ca ma rup), am stat mai mult decat trebuie in bucatarie in picioare..am niste dureri urate de burtica ..
off..eu nu ma plang de haine deocamdata..inca port toti pantalonii si sunt chiar largi, mi-a zis o colega ca eu slabesc in loc sa ma ingras :(
11+