Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Luna, intreaba-l totusi pe dr. Ionel cand te mai duci... Spune-i ca ai vrea sa faci ceva miscare si o sa iti recomande el ceva, daca nu gimnastica pt gravide, atunci mai mult ca sigur inot, sau poate are el alte sugestii... Si cu scoala mamei, daca la prima sarcina nu ai facut astfel de cursuri, poate ca o sa gasesti totusi informatii noi... Nu stiu ce sa zic, eventual uita-te putin pe tematica si gandeste-te daca ar fi ceva care sa te intereseze si sa nu stii deja... Cred ca numai tu poti sa iti dai seama.

12+
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Offf, as vrea io sa fie constipatia cea mai mare problema a mea....din pacate de ieri a revenit nesuferita culoare maro pe hirtia igienica (scuze de prea multe informatii), iar azi dimineata roz....am tras o sperietura grozava, apoi iarasi maro. De ce nu ma ajuta Utrogestanul si magneziul??? ce e cu mine????, simt ca o sa-mi iau campii pina saptamina viitoare cind am programare...de la cabinet mi-au zis ca daca nu am dureri gen crampe si singerare abundenta, sa o iau usor si stau linistita ca nu e serios. Cum sa stau linistita ?!?!
Acuma, daca tot nu mai pot sa ma vopsesc, cred ca am sa observ cite fire de par albe o sa dobindesc saptamina asta - na, incerc sa ma amuz, sa-mi mai iau gindul. Las totul in mina lui Doamne Doamne, poate ii da o sansa puiutului meu...

http://lmtf.lilypie.com/xX7xp2.png

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hahahahaha, Irinuka, dar atunci de o clisma ce zici ?

Deea, mamica de raza de soare Daria si burticutza de 9 saptamani si ceva

made in Brasov

Mergi la inceput

Tzuky, sunt cu gandul alaturi de tine... Sfaturi nu pot sa-ti dau, nu am avut probleme de genul asta, dar sunt convinsa ca daca stai linstita (atat fizic cat si psihic) o sa fie totul bine...

12+

Mergi la inceput

Tzuki, linisteste-te. Sa speram ca nu este nici o problema. Se poate intampla si secretie maronie, si bebe sa fie foarte bine. Tinem pumnii sa fie bine. Stai intinsa, calma, si gandeste pozitiv.

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Multumesc blue, cintareste tare mult incurajarea ta.
Iti urez tie si puiului tau tot ce-i mai bun.

Pe maine, trebuie sa plec la munca.
Aveti grija de voi!

http://lmtf.lilypie.com/xX7xp2.png

7+

Mergi la inceput

Luna, nu rade, am facut clisma si nu mi s-a parut asa groaznica pe cat ma asteptam (atunci mi-era mult mai frica de clisma decat de operatia respectiva ). Dar cu supozitoarele e din alta poveste, nici cand eram copil nu le suportam, mai bine faceam injectii . Asa ca o inteleg pe Irinuka, si eu le evit cat pot. Bibilica e de vina, bineinteles, dar ce sa-i faci? Fiecare cu piticii lui...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor eu la capitolul constipatie sunt mai norocoasa, ca nu prea am probleme cu ea. se mai intampla asa mai rar sa nu pot iesi 1-2 zile apoi imi revin repede.
eu beau foarte multa apa cred ca vreo 3 litri pe zi, cateodata mai mult si poate ma ajuta si asta.

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

Mergi la inceput

Blue, singurul capitol la care ma simt deficitara este alaptatul. Pe Daria nu am putut sa o alaptez decat 2 luni, si asta cu mari, mari eforturi. De la o suparare pe mama mea, am plans mult, apoi am pierdut brusc laptele, si nu am mai avut ce ii da. Oricum, chiar si pana in acel moment am facut multe greseli in alaptare, toate datorita sfaturilor cadrelor medicale din maternitate sau de la medicul de familie. Deci daca e sa ascult de data aceasta de cineva, in mod sigur nu voi mai asculta de nici o asistenta instruita in Romania. Am vazut apoi pe internet multe filmulete care mi-au deschis ochii si mi-am dat seama cat de mult am gresit, dar era deja prea tarziu. Lapticul nu mai era...

made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

blue ..pe net scrie ca avem voie , o alta gravida mi-a zis ca e voie ...fina mea gravida fiind a luat vit c pt ca avea hepatita, si lua efervescenta 10 zile pe luna

irina nu iau vitamine ...dr meu recomanda mai tarziu ( merg la rotaru ) mom iau acid folic , utrogestan si nospa
Vitamina C ma ajuta imediat la gat eu asa ma fac bine ...de asta vreau sa iau ,o sa imi fac un suc de kiwi diseara ca ala are vitamina C .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
11+

Mergi la inceput